Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cumhurbaşkanımız göz hizasında lider diplomasisi yürütür
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cumhurbaşkanımız göz hizasında lider diplomasisi yürütür  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Sayın Cumhurbaşkanımız göz hizasında lider diplomasisi yürütür.  Yani bunun anlamı şu, gecesi ve gündüzü ile sadece resmi toplantılarla da değil gayri resmi ortamlarda dahil aslında 7/24 çalışan lider diplomasisi yürüten bir cumhurbaşkanımız bir dünya liderimiz var" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Fuat Oktay: Bu yıl dolu dolu bir ramazan geçirdik
Fuat Oktay: Bu yıl dolu dolu bir ramazan geçirdik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "2019'dan sonra Covid-19 salgınıyla birlikte neredeyse 2 yıl tüm ülke olarak, tüm dünya olarak kapanmıştık. Şükürler olsun ki bu yıl dolu dolu bir ramazan geçirdik" dedi.
2.05.2022 Siyaset
Fuat Oktay: Ateşkesin sağlanması için yoğun çaba veriyoruz
Fuat Oktay: Ateşkesin sağlanması için yoğun çaba veriyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Ukrayna'da ateşkesin sağlanması, insani koridorların açılması ve müzakerelerin barışla sonuçlanması için yoğun çaba veriyoruz. Ateşkes çağrımızı yinelemeye, bölgemizde barış ve istikrar için çok yönlü diplomatik girişimlerimize devam edeceğiz" dedi.
7.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye vizyonuna yapay zeka ekosistemimizle güç katacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Türkiye vizyonuna yapay zeka ekosistemimizle güç katacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Üretim ve savunmadan sağlığa; enerjiden finansa pek çok alanda yapay zekayı verimli ve güvenli şekilde hayatımızın her alanında kullanacağımız bir yakın geleceğe hazırlanıyoruz. Veriden katma değer üreten, teknolojik bağımsızlığa sahip, tüm sektörlerde inovasyonu, üretkenliği ve rekabetçiliği yüksek bir Türkiye vizyonuna yapay zeka ekosistemimizle güç katacağız" dedi.
13.01.2022 Siyaset