Fox News

Fox News

Son dakika fox news haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fox news ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fox news haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fox News

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fox news gelişmeleri de dahil olmak üzere 377 fox news haberi bulunmuştur. Tüm fox news haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu!  Alman gazeteden skandal harita
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu! Alman gazeteden skandal harita Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki terör hedeflerinin imha edildiği hava saldırıları dünya basınında geniş yer buldu. Alman gazetesi ise skandal bir harita ile okurlarının karşısına çıktı.
14.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı Dünya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor... 'Dünya İnsan Hakları' için seslenen Erdoğan 'Adil bir dünya mümkün ama ABD ile değil' dedi. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basının dikkatinden kaçmadı. Pek çok gazete manşetini Erdoğan'ın BM çağrısına ayırdı.
10.12.2023 Gündem
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri Grip nedeniyle hastaneye giden 42 yaşındaki Kristin Fox teşhis konulduktan 24 saat sonra komaya girdi. Kol ve bacaklarını kaybederek komadan uyanan kadının rahatsızlığına gizli katilin neden olduğu ortaya çıktı.
16.11.2023 Dünya
Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi?
Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi?  ABD ordusu, Michigan eyaletinde yer alan Huron Gölü üzerinde "tanımlanamayan uçan bir cismi" daha hedef alarak, son 8 günde 4 cismi düşürdüğünü bildirdi. Peki, Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi? 
13.02.2023 Dünya
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
Noel baba mezarı nerede? Noel Baba’nın mezarı dünya gündeminde!
Noel baba mezarı nerede? Noel Baba’nın mezarı dünya gündeminde! Aziz Nikolaos’un adını taşıyan Demre’deki kilisede bulunan mezarının olduğu yer, Kudüs’te Hz. İsa’nın bedeninin gömülüp göğe yükseldiğine inanılan Kutsal Kabir Kilisesi’ndeki mimariye benzetiliyor. Peki, Noel Baba mezarı nerede?
24.10.2022 Gündem
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı Gelecek ay 80 yaşına basacak olan ABD Başkanı Biden’ın kekemeliğin yanı sıra dalgınlığı, isimleri unutması, şaşkın haldeki görüntüleri 2024’teki başkanlık seçimleri öncesinde Amerika’da tartışma konusu oldu.
22.10.2022 Dünya
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje...
Johnny Depp'ten hayranlarını sevindiren haber! Geri dönüyor, işte o proje... 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı kendisinden 23 yaş küçük eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasından zaferle ayrılan ABD'li oyuncu Johnny Depp’in beyaz perdeye dönüyor. Ünlü oyuncunun, yeni film projesi belli oldu.
8.07.2022 Magazin
Okul katliamında eşini kaybetti acısına iki gün dayanabildi! İki gün sonra üzüntüden öldü...
Okul katliamında eşini kaybetti acısına iki gün dayanabildi! İki gün sonra üzüntüden öldü... ABD'yi dünyayı şok eden okul saldırısında öğretmen eşini kaybeden koca üzüntüden hayatını kaybetti. Lise hayatı boyunca sınıf arkadaşları tarafından konuşması ve giyinişiyle alay edilen 18 yaşındaki gencin yaptığı katliamın yarattığı şok dalgaları dünyayı sarsıyor. Saldırganın babası şoke eden bir açıklamada bulundu.
27.05.2022 Dünya
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde!
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde! Amerika'da televizyon kanalları ve gazeteler kendisini "bir numaralı halk düşmanı" ilan ettiğinde henüz 32 yaşındaydı. Onun yerinde başka kim olsa bir halkla ilişkiler şirketiyle anlaşır, yerle bir olan imajını düzeltmek için profesyonellerden yardım alırdı. O ise tam tersi bildiğini okumaya ve insanları sinirlendirmeye dozu artırarak devam ediyordu.
21.05.2022 Dünya
Putin için kritik gün geldi çattı! Rusya temerrüde düşecek mi?
Putin için kritik gün geldi çattı! Rusya temerrüde düşecek mi? Rus ordusuna Ukrayna için istila emri veren Rusya Devlet Başkanı Putin, kuşkusuz siyasi kariyerinin en zor günlerini geçiriyor. Ağır ekonomik yaptırımlar ile karşı karşıya kalan ve Batılı merkez bankalarındaki döviz rezervleri dondurulan Rusya için bugün oldukça kritik bir gün. İşte temerrüde düşme riski ile karşı karşıya kalan Rusya'yı bekleyenler...
16.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi Rus ordusunun Ukrayna topraklarına gimesiyle başlayan savaşta 3. haftaya girildi. Kanlı savaşın 21. gününde çatışmaların ve bombalamaların sürdüğü cephe hattında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna öldürülen Rus generallerin sayısının 4'e yükseldiğini duyurdu. Ukrayna içişleri bakanlığı danışmanı Anton Gerashchenko, 46 ​​yaşındaki Tümgeneral Oleg Mityaev'in Salı günü Mariupol'de öldürüldüğünü açıkladı. Rusya'nın askeri kayıplarını telafi etmek için yeni yollar aradığı ve askeri okul öğrencilerini erken mezun etmeyi planladığı da gelen iddialar arasında. Öte yandan ABD Rusya'ya karşı savaşan Ukrayna için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkan Biden'ın Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık yeni bir askeri yardım göndereceği belirtiliyor.
16.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri...  Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri... Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi Tüm dünyanın endişe içinde takip ettiği Ukrayna-Rusya savaşında 11. güne girildi. Çatışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rus güçleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştı. Çatışmaların şehir şehrin girişine kadar dayandığı belirtiliyor. Başkentin girişlerine beton ve çelik bloklar kuruldu. Zelenski, Rus roketlerinin Vinnytsia bölgesindeki havaalanının tamamen yok ettiğini söyledi.
6.03.2022 Dünya
ABD'de ünlü Türk doktor Mehmet Öz siyasete atılıyor
ABD'de ünlü Türk doktor Mehmet Öz siyasete atılıyor ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı ve televizyon programı sunucusu Mehmet Öz'ün eski ABD Başkanı Donald Trump'ın partisi Cumhuriyetçi Parti'den aday olarak Senato'ya girmek için yarışacağı ifade edildi.
30.11.2021 Dünya
Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan adaylık açıklaması! Tarih verdi
Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan adaylık açıklaması! Tarih verdi Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 başkanlık seçimleri için tekrar aday olup olmayacağını açıklamak için 2022'nin kasım ayındaki Kongre ara seçimlerine kadar bekleyebileceğini açıkladı.
8.11.2021 Dünya
Eric Zemmour'dan küstah vaat! 'Müslüman isimlerini yasaklayacağım'
Eric Zemmour'dan küstah vaat! 'Müslüman isimlerini yasaklayacağım' Fransa’da gelecek yıl düzenlenecek seçimlerde Macron'a karşı Cumhurbaşkanı adayı olması beklenen Eric Zemmour, Müslüman isimlerinin kullanılmasını engellemeye yönelik vaatte bulundu. İslam düşmanı açıklamalarda bulunan Zemmour, "Müslümanların yeni doğan çocuklarına Muhammed ismini vermelerini yasaklayacağım" dedi.
15.09.2021 Dünya
Blinken'dan Taliban'a çağrı: Charter uçuşlara izin ver
Blinken'dan Taliban'a çağrı: Charter uçuşlara izin ver ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Taliban'a Afganistan'dan tahliyeler için charter uçuşlara izin vermesi çağrısı yaptı.
8.09.2021 Dünya
Afganistan’da son dakika gelişmesi! Kabil Havaalanı'nda intihar saldırısı
Afganistan’da son dakika gelişmesi! Kabil Havaalanı'nda intihar saldırısı Son dakika haberi... Taliban’ın yönetimini ele geçirdiği Afganistan’da dünyayı tedirgin eden haberler gelmeye devam ediyor. Pentagon'dan yapılan açıklamada, "Kabil Havalimanı dışında patlama oldu, kaç can kaybı ve yaralanma olduğu henüz belli değil, detaylar geldikçe paylaşacağız" denildi. Reuters patlamanın intihar saldırısı olduğunu iddia etti. Taliban'dan yapılan açıklamada ise patlamaların ardından 13 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.
26.08.2021 Dünya
Taliban'dan korkunç infaz! 'Yemek kötü' deyip kadına bunu yaptı
Taliban'dan korkunç infaz! 'Yemek kötü' deyip kadına bunu yaptı Taliban’ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan’dan dehşet veren haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle kadınla yönelik acımasız politikaları ile tüm dünyayı tedirgin eden Taliban’ın korkunç bir infazı daha ortaya çıktı. 2015'te ABD'ye sığınan kadın hakları savunucusu Necla Eyyubi’nin ortaya attığı iddia kan dondurdu.
22.08.2021 Dünya
ABD Dışişleri Bakanlığına ''siber saldırı'' iddiası
ABD Dışişleri Bakanlığına ''siber saldırı'' iddiası ABD Dışişleri Bakanlığına siber saldırı düzenlendiği iddia edildi.
21.08.2021 Dünya
Dogecoin'de sert düşüş! Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ne kadar? Kripto paralarda son durum!
Dogecoin'de sert düşüş! Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ne kadar? Kripto paralarda son durum! Kripto para piyasalarındaki son durum yatırımcının gündeminde yer almaya devam ediyor. Hafta sonu yaşanan sert düşüşün ardından Bitcoin'de toparlanma izleniyor. Kripto para birimlerinin içinde Bitcoin'deki hafif toparlanma piyasadaki hacimde artışa sebep oldu. Ancak bu sefer de Dogecoin'de düşüş yaşandı. Kripto paralardaki dalgalı seyir nedeniyle yatırımcı 'Krito paralar neden düşüyor? Hangi kripto para alınmalı 2021? Bitcoin ne zaman yükselir? Bitcoin yükselir mi, düşer mi?' sorularını araştırıyor. Peki, Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin ne kadar? Bitcoin kaç dolar? Bitcoin kaç TL? BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kriptı para piyasalarında son durum...
21.04.2021 Ekonomi
ABD Senatosundaki Cumhuriyetçi liderden Trump'ın 2024 adaylığına destek
ABD Senatosundaki Cumhuriyetçi liderden Trump'ın 2024 adaylığına destek ABD'de Cumhuriyetçi Partinin Senato Azınlık Lideri Mitch McConnell, uzun süredir tartışma yaşadığı eski Başkan Donald Trump'ın 2024'te adaylığı garantilemesi durumunda kendisini destekleyeceğini açıkladı.
26.02.2021 Dünya
Trump günler sonra sessizliğini bozdu: Utanç verici
Trump günler sonra sessizliğini bozdu: Utanç verici ABD eski Başkanı Donald Trump, hayatını kaybeden muhafazakar radyocu Rush Limbaugh'u anmak için 20 Ocak'tan sonraki "medya sessizliğini" bozdu
17.02.2021 Dünya
John Kerry, İklim Liderliği ödülünü almaya 'özel jeti'yle gitmiş
John Kerry, İklim Liderliği ödülünü almaya 'özel jeti'yle gitmiş ABD Başkanı Joe Biden'ın İklim Değişikliği Özel Temsilcisi olarak atadığı John Kerry'nin, 2019'da İklim Liderliği ödülünü almak için İzlanda'ya "özel jeti"yle seyahat ettiği ortaya çıktı.
3.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fox News ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fox news haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.