Flistin

Flistin

Son dakika flistin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan flistin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını flistin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flistin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flistin gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 flistin haberi bulunmuştur. Tüm flistin haberleri aşağıda listelenmiştir.
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
İsrail güçleri Batı Şeria'da 1 Filistinliyi öldürdü
İsrail güçleri Batı Şeria'da 1 Filistinliyi öldürdü İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'da "araçlı saldırı girişimde bulunduğu" iddiasıyla bir Filistinliyi öldürdü.
11.12.2018 Dünya
Putin-Abbas görüşmesine doğru
Putin-Abbas görüşmesine doğru Filistin'in Moskova Büyükelçisi Abdulhafiz Nufel, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın ikili ilişkileri ve Filistin-İsrail meselesine ilişkin son gelişmeleri değerlendirmek üzere 13 Temmuz’da Rusya’yı ziyaret edeceğini bildirdi.
11.07.2018 Dünya
Her şey hazır! Haziran ortasında...
Her şey hazır! Haziran ortasında... İsrail büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyarak kaosun fitilini ateşleyen ABD Başkanı Donald Trump’ın, başkenti Ebu Dis olan sınırlı bir Filistin devleti kurulmasını öngören sözde barış planını, ramazandan sonra açıklayacağı öğrenildi.
21.05.2018 Dünya
Alçak karikatür!
Alçak karikatür! İki Pulitzer ödülü olan ABD'li karikatürist Michael Ramirez, şehit olan Filistinlileri 'fare' gibi gösteren alçak bir karikatüre imza attı. Ramirez karikatürü bir de Twitter hesabı üzerinden paylaştı.
18.05.2018 Dünya
Tarihi karar açıklandı
Tarihi karar açıklandı İstanbul'daki Kudüs Zirvesi'nden tarihi bir çağrı yapıldı. İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nden sonra yayımlanan sonuç bildirgesinde Doğu Kudüs Filistin'in başkenti ilan edildi. Sonuç bildirgesinde ABD'nin Kudüs kararı kınandı. Zirve sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu tarihi zirveyle Kudüs'ün sahipsiz olmadığını tüm dünyaya gösterdiğimize inanıyorum" dedi. Erdoğan, ABD'nin yanlış karardan bir an önce dönmesini beklediklerini belirtti.
29.09.2021 Gündem
'Obama’nın Netanyahu’dan intikamı, soğuk yenen bir yemek olacak’
'Obama’nın Netanyahu’dan intikamı, soğuk yenen bir yemek olacak’ Özellikle İran’la yapılan nükleer anlaşma nedeniyle İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile arası gergin olan ABD Başkanı Obama’nın, görev süresi dolmadan önce ‘küçük bir intikam’ almayı hedeflediği kaydedildi.
14.04.2016 Dünya
Fransa’dan flaş Filistin kararı
Fransa’dan flaş Filistin kararı Fransa, Filistin'in resmen tanınması için harekete geçti.
5.11.2014 Dünya
Gazze’nin ışığı Türkiye’den
Gazze’nin ışığı Türkiye’den İsrail’in bombalaması sırasında enerji sistemi tamamen çöken Gazze’ye yüzer santral gönderilerek yardım eli uzatılıyor...
19.08.2014 Ekonomi
İsrail inşaata başladı
İsrail inşaata başladı Batı Şeria'da yapılan Yahudi yerleşimlerinin inşasını 10 ay süreyle durduran moratoryumun süresi gece yarısı doldu...
27.09.2010 Dünya
Ankara karıştı
Ankara karıştı Flistin'deki İsrail saldırılarını protesto etmek için kızılay'da toplanan sol gruplara polis müdahale etti. Olaylarda çok sayıda kişi yaralandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Flistin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flistin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.