Fizyoterapist

Fizyoterapist

Son dakika Fizyoterapist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fizyoterapist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fizyoterapist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fizyoterapist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fizyoterapist gelişmeleri de dahil olmak üzere 686 fizyoterapist haberi bulunmuştur. Tüm fizyoterapist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den sürpriz takviye
Fenerbahçe'den sürpriz takviye Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Şampiy10
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay Elazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024 Gündem
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
'Yürümesi çok zor' dediler, 5 ayda ayağa kalktı
'Yürümesi çok zor' dediler, 5 ayda ayağa kalktı Mersin'de geçirdiği trafik kazası sonrası beli kırılan ve omurilik kemiği zarar gören 56 yaşındaki Erdal Kayhan, doktorların "yürümesi çok zor" demesine rağmen 5 ayda destekle de olsa yürümeye başladı. Mersin Şehir Hastanesinde her gün fizyoterapistlerin eşliğinde çalışma yapan Kayhan, yatakta dönemeyecek durumdan merdiven çıkıp, inmeye kadar ilerledi.
2.06.2023 Yaşam
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2431 personel alınacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2431 personel alınacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı sosyal hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla 2431 personel alımı yapılacak.
21.04.2023 Gündem
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı Adı yıllardır hep uyuşturucuyla anılan ve ‘Türk Escobar’ diye bahsedilen 74 yaşındaki Örfi Çetinkaya’nın hikâyesi İstanbul Sarıyer’de gizlendiği villada son buldu. Uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın lüks villadaki hayatı deşifre oldu. Hiç yanından ayırmadığı ve tekerlekli sandalyesinde sakladığı silahın da sırrı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.04.2023 Gündem
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı!
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı! Kırmızı bültenle aranan ve son yılların en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen ve İNTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Ürfi Çetinkaya Sarıyer'de gizlendiği villada gözaltına alındı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
12.04.2023 Gündem
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atandı.
11.04.2023 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 517 kadroya atama yapacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 517 kadroya atama yapacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atanacağını duyurdu.
7.04.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı'ndan sözleşmeli personel alım ilanı
Sağlık Bakanlığı'ndan sözleşmeli personel alım ilanı Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
27.03.2023 Çalışma Hayatı
Sahte rapor alan çalışana hapis istemi!
Sahte rapor alan çalışana hapis istemi! Konya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak çalışan Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumdan şüphelenen iş yeri sahibi Mehmet Evrim de, Sait U.'nun hastaneye rapor almaya hiç gitmediğini ve Mersin'de plajda çekilmiş fotoğraflarını tespit edince, suç duyurusunda bulundu. Savcılık tarafından yapılan soruşturmanın ardından Sait U., 15 yıla kadar, raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve tanıdığı hemşire Esra T., 11’er yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.
26.03.2023 Çalışan Hakları
DM'den mezuniyet! 'Fake' öğrencilere sahte diploma
DM'den mezuniyet! 'Fake' öğrencilere sahte diploma Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Herkes günlerce bu olayı konuşurken, art arda gelen sahtecilik haberlerine yenileri eklendi. Şimdi ise Twitter üzerinden fake (sahte) öğrencilere, sahte diploma satışı yapan ve her üniversite için sahte mezuniyet belgesi hazırlayan kişiler ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden satış yapan dolandırıcıların yüzsüzlüğü ise bu kadar da olmaz dedirtti.
4.02.2023 Gündem
Sahte akademisyenliğe giden yol! 12 taksit imkanı, profesör olan bile var
Sahte akademisyenliğe giden yol! 12 taksit imkanı, profesör olan bile var Türkiye sahte doktor, sahte fizyoterapist ve sahte diş hekimi skandallarını konuşurken, sonra şimdi de sahte akademisyenliğe götüren süreç ortaya çıktı. İnternet siteleri, ‘doçentlik’ makaleleri yazdıklarını belirten şirketlerin reklamlarıyla dolu. Ücretler 6 bin dolara kadar çıkarken kredi kartına 12 taksit bile yapılıyor. O kadar ki bu yolla profesör olan dahi var...
17.01.2023 Gündem
Klima tamiri yüzünden çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi
Klima tamiri yüzünden çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi Klima tamiri nedeniyle çıkan kavga hayatını kabusa çevirdi. Çıkan kavgada eşi hayatını kaybetti, kendisi ise engelli kaldı. 4 çocuğu bulunan Hayat Koğa, dehşet anlarını ve yaşadığı acıyı göz yaşları ile anlattı.
13.01.2023 Yaşam
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Yeni karar verildi, kabul edilemez
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Yeni karar verildi, kabul edilemez Yargıtay'dan boşanma eşiğindeki eşleri ilgilendiren emsal karar verildi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, 'evlilik birliğinin devamı için barışma teklifi veya görüşmesi af niteliğinde kabul edilemez' dedi
12.01.2023 Gündem
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira Türkiye'de 20 yaşına gelen her Türk genci vatani görevini yapmak için askere gidiyor. 6 aylık askerlik süresini tamamlayan er ve erbaşlardan askerliğini 6 ay daha uzatana her ay en az asgari ücret kadar düzenli maaş ödeniyor, sigorta yapılıyor. 6 ayda ödenen toplam para 51 bin lira oluyor.
12.01.2023 Gündem
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı 13 Kasım'da İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etti. Albashir, saldırı ve sonrasına ilişkin anlattıkları kan dondurdu.
12.01.2023 Gündem
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız'
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız' Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! 2023 yılında yapılan site yönetim genel kurullarında alınan kararlarla aidat fiyatlarında artış yaşandı. Bazı sitelerde yüksek artış protesto edildi. Küçükçekmece'de bir sitede 2022'de 370 lira olan aidat bu yıl 970 liraya yükselince site sakinleri eylem yaptı. Fahiş aidat bedeline karşı dava açılabileceğine dikkat çeken uzmanlar, yapılan bu hatanın itirazının önün kapattığını söyledi.
11.01.2023 Yaşam
Sahte fizyoterapist hayatını kabusa çevirdi! Belini çekerken fıtığını patlattı
Sahte fizyoterapist hayatını kabusa çevirdi! Belini çekerken fıtığını patlattı Kendisini fizyoterapist olarak tanıtan G.K., belini çektiği Rahman E.’nin fıtığını patlattı. Tedavi yetkisi olmadığı belirlenen sahte fizyoterapiste 5 yıl hapis talebiyle dava açıldı. Rahman E., "7 ay rapor aldım, işe gidemedim. 8 yıllık işimden oldum." dedi.
11.01.2023 Yaşam
Sağlık Bakanlığı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları 2022 öğrenme ekranı!
Sağlık Bakanlığı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları 2022 öğrenme ekranı! Sağlık Bakanlığı atama sonuçları bekleniyor! 31 bin 183 sözleşmeli personel alımı için başvuruları 5 Aralık’ta tamamlanmıştı. Gözler Sağlık Bakanlığı tercih sonuçlarına çevirilirken 2022 KPSS/11 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları 2022 nereden öğrenilir? İşte detaylar…
11.12.2022 Personel Alımı
İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? Personel alımı İŞKUR başvuru ekranı
İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? Personel alımı İŞKUR başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımının ilki olan 42 bin 500 personel alımına ilişkin başvuru kılavuzu İŞKUR üzerinden yayımlandı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları öncesinde de KPSS-2022/11 tercih kılavuzu ÖSYM tarafından duyuruldu. 11 bin 317 sürekli işçi, 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 1183 sözleşmeli personel olmak üzere toplam 42 bin 500 işçi ve personel alımı yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, kadro ve branş dağılımı ne? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı İŞKUR başvuru ekranı ve diğer merak edilenler…
29.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı, ne zaman başlıyor, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı şartları ve kadro dağılımı belli mi?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı, ne zaman başlıyor, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı şartları ve kadro dağılımı belli mi? Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Başvuru Kılavuzları İŞKUR'a, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere listeler ÖSYM'ye gönderildi." ifadelerini kullandı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı, şartları, kılavuzu, kadro dağılımı ve kontenjanlarına ilişkin detaylar…
26.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Fizyoterapist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fizyoterapist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.