Fırıncı

Fırıncı

Son dakika fırıncı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırıncı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırıncı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırıncı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırıncı gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 fırıncı haberi bulunmuştur. Tüm fırıncı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış Kahramanmaraş’ta depremde 19 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı Fazilet Apartmanı’na ilişkin 2'si firari 3 sanık hakkında ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Apartmanda anneannesini kaybeden avukat Musa Eren Bayazıt, binanın firari sanıkları Akın Yağcı (78) ve eşi Ferihan Yağcı'nın (70) fırında yaptığı usulsüz tadilatlar nedeniyle yıkıldığını, projeye aykırı tadilatlar yapıldığının hem belediye hem de 2 ayrı mahkeme kararıyla da tespit edildiğini belirterek, "Fırın işletmecisi ne mahkemeyi, ne devleti, ne belediyeyi hiç kimseyi tanımamış. Bu yüzden fırın işletmecilerinin bilinçli taksirle yargılanması kabul edilebilir bir şey değil, olası kastla yargılanmalarını talep ediyoruz" dedi.
14.03.2024 Gündem
Bursa'da 91 yıllık gelenek! İftarlık tabanca, kılıç ve testiler büyük ilgi görüyor
Bursa'da 91 yıllık gelenek! İftarlık tabanca, kılıç ve testiler büyük ilgi görüyor Bursa’da bir fırıncı dedesinden kalma 91 yıllık geleneğini sürdürerek, her yıl ramazan ayında çocuklara özel iftariyelik için tabanca, kılıç, testi ve telefon poğaçalar yapıyor.
13.03.2024 Gündem
Adana’da ramazan pidesi fiyatı belli oldu!
Adana’da ramazan pidesi fiyatı belli oldu! Ramazan öncesi iftar sofralarının vazgeçilmezi ramazan pidesinin fiyatı belli oldu.
6.03.2024 Adana
Husumetli 2 esnaf arasında silahlı kavga!
Husumetli 2 esnaf arasında silahlı kavga! Kayseri'de husumetli 2 esnaf arasında çıkan silahlı kavgada oto yıkamacı Osman Tüşümel'in (61) hayatını kaybettiği, fırıncı L.T.'nin (34) de yaralandığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
4.03.2024 Vatan TV
Kayseri'de 2 esnafın silahlı kavgası dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı
Kayseri'de 2 esnafın silahlı kavgası dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı Kayseri'de husumetli 2 esnaf arasında çıkan silahlı kavgada oto yıkamacı Osman Tüşümel (61) hayatını kaybetti, fırıncı L.T. (34) yaralandı.
4.03.2024 Gündem
AK Parti İBB  Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da fırıncılar ile bir araya geldi. Konuşmasında hem fırıncıların hem de vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların çözümü için projelerinin hazır olduğunu belirten Kurum, ekmek fiyatlarında standardı sağlayacaklarının ve ruhsatsız çalışan fırınlar için harekete geçeceklerinin altını çizdi. Kurum, çalışanların yeterince dinlenebilmesi için ‘Pazar Tatili’ uygulamasına geçileceğini dile getirdi.
29.02.2024 Gündem
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığa 41 yıl hapis
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığa 41 yıl hapis Konya’nın Beyşehir ilçesinde aynı sokakta fırın açmak isteyen meslektaşı Erdal Üstüner’i (60) tabancayla vurarak öldürüp, ortağı Yunus Ayaz ve çalışanı Murat Şahin’i yaralayan Sebahattin Gülbahar, 41 yıl 8 ay hapis cezasına çaptırıldı.
26.12.2023 Gündem
Fırıncıdan liseli kıza zincirleme istismar! Mahkeme kararını verdi
Fırıncıdan liseli kıza zincirleme istismar! Mahkeme kararını verdi Adana’da işlettiği fırında çalışan lise öğrencisi E.A.’ya (16), cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan fırıncı R.A. (63), 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.12.2023 Gündem
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp cesedini gömen Necati Akpınar (58) hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı. Akpınar'ın, olayın tek görgü şahidi olan kızı Alev Sevindik'e 'Ya bu kadın gitmiş ya' diyerek Menekşe'nin ölüm haberini telefonla verdiği ortaya çıktı. Mutlu Menekşe'nin kızı Gaye Yıldız (21), Sevindik'in de babası kadar suçlu olduğunu belirterek, yargılanmasını istedi.
31.10.2023 Yaşam
Cinayet davasında verdiği ifade sonu oldu! Otoparkta silahlı saldırıyla öldürüldü...
Cinayet davasında verdiği ifade sonu oldu! Otoparkta silahlı saldırıyla öldürüldü... Firuzköy'de bir kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Saldırının geçen yıl Esenyurt'ta işlenen cinayet ile ilgili açılan davada verilen ifade konusunda çıkan tartışmadan kaynaklandığı belirtildi.
31.10.2023 Gündem
Adana'da 63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kız çocuğunu taciz etti
Adana'da 63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kız çocuğunu taciz etti Adana’da 63 yaşındaki fırıncı, annesi ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında yaşayan ve okul harçlığını çıkarmak için fırında çalışmaya başlayan 16 yaşındaki kız çocuğuna “cinsel organın” göstererek taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Kız çocuğu o anlar cep telefonuyla görüntüledi.
31.10.2023 Yaşam
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor Elazığ’da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.
20.10.2023 Gündem
Otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı
Otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı Ordu’nun Akkuş ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
17.10.2023 Yaşam
Adana'da filmleri aratmayan olay! Fırıncı uncuya hayatının dehşetini yaşattı...
Adana'da filmleri aratmayan olay! Fırıncı uncuya hayatının dehşetini yaşattı... Aksiyon filmlerini aratmayan olay Adana'da yaşandı. Motosikletli ve kasklı Ali Sarı (24), Süleyman Şenci (22) ile birlikte, ortağı olduğu ekmek fırınına tahsilat için gelen uncu Mehmet A.’yı (33) tabancayla tehdit edip, aracındaki, içinde 139 bin TL bulunan çantayı gasbetti. Olay güvenlik kamerasına yansırken, yakalanan şüpheliler tutuklandı.
17.10.2023 Gündem
80 derece sıcaklıkta zorlu mesai! 'İşimizin başındayız'
80 derece sıcaklıkta zorlu mesai! 'İşimizin başındayız' Afyonkarahisar’da hava sıcaklıklarının 33 dereceye kadar yükselmesi fırıncı esnafına zor günler yaşatıyor. Alevli fırının önünde sıcaklık zaman zaman 80 dereceleri bulurken, her şeye rağmen fırıncı esnafı ekmeklerini kazanmak için alın teri döküyor.
13.08.2023 Yaşam
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını ise D Media üstleniyor.
31.07.2023 Televizyon
Termometreler 48'i gördü! ' Zor günler geçiriyoruz'
Termometreler 48'i gördü! ' Zor günler geçiriyoruz' Kahramanmaraş'ta kavurucu sıcaklar sonrası araçlardaki termometreler şehrin plaka kodu 46'yı geçerek 48'e ulaştı.
26.07.2023 Yaşam
Ekmek ve simit fiyatlarına zam geldi!
Ekmek ve simit fiyatlarına zam geldi! Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü, simit ve ekmek fiyatlarında artış yaptıklarını belirterek “Esnafımızı ve tüketiciyi düşünerek fiyat belirledik” dedi.
21.06.2023 Ekonomi
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı Geçtiğimiz mart ayında final yapan Kanal D dizisi 'O Kız'da 'Kadir' karekteriyle alkış alan usta oyuncu Erkan Petekkaya, 'Bana Sor' sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.
4.06.2023 Magazin
Ramazan pidesi kaç lira olacak?
Ramazan pidesi kaç lira olacak? Ramazana sayılı günler kala gözler pide fiyatlarına çevrildi. İstanbul’daki fırıncıların kilogram fiyatı için 2023 beklentisi 33.3 lira. Son karar henüz verilmedi ancak 370 gram susamlı pidenin İstanbul’da fiyatının 12.5 lira, 300 gramlık pidenin ise 10 lira olması öngörülüyor.
14.03.2023 Ekonomi
Bir ilde daha ekmek 5 lira oldu
Bir ilde daha ekmek 5 lira oldu Bolu Lokantacılar Aşçılar ve Pastacılar Odası Başkanı Murat Abak, 200 gram ekmeğin 210 grama çıkarılarak 5 liradan satılacağını açıkladı.
3.01.2023 Ekonomi
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi!
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi! Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nce ihtiyati tedbir kararı verildi. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkeme tedbir kararı koydu. Yayınlanmasına yasak getirilen Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
15.12.2022 Magazin
Köydeki herkes delirdi! Akıl hastanesi bile fayda etmedi, sebebi dünyayı şaşkına çevirdi
Köydeki herkes delirdi! Akıl hastanesi bile fayda etmedi, sebebi dünyayı şaşkına çevirdi Fransa'daki bir köy, sabah olduğunda adeta tımarhaneye döndü. Herkes garip davranıyordu. 11 yaşındaki çocuk büyükannesini boğmaya çalışırken, biri kendisinin öldüğünü, diğeri de ejderhalar gördüğünü söylüyordu. Çığlıklarla kendini camdan atan bile vardı. Yüzlerce kişinin aklının kaybetmesine, 7 kişinin de ölümüne sebep olan şey ise herkesi şaşkına çevirdi...
1.12.2022 Dünya
'Arabamı çizdin' kavgasında ortalık savaş alanına döndü
'Arabamı çizdin' kavgasında ortalık savaş alanına döndü Esenyurt’ta bir fırıncı ile inşaat işçileri arasında park halindeki araca hasar verme sebebiyle çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Kalasların havada uçuştuğu kavgada kafasına keser ile vurulan bir kişi yaralandı. Yaşanan o dehşet anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.12.2022 Yaşam
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları!
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu!, 18 farklı ilde 1098 işçi alımı yapılacak. MSB İŞKUR üzerinden 1098 işçi alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmıyor. İlköğretim ve ortaöğretim mezunları MSB personel alımı ilanına başvuruda bulunabilecek. Peki, 2022 MSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MSB işçi alımı başvuru şartları!
22.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Fırıncı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırıncı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.