Fırat Tanış

Fırat Tanış

Son dakika Fırat Tanış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fırat Tanış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fırat Tanış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırat Tanış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırat tanış gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 fırat tanış haberi bulunmuştur. Tüm fırat tanış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırat Tanış'a arkadaş koruması! Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti
Fırat Tanış'a arkadaş koruması! Eski sevgilisi şiddete uğradığını iddia etmişti Piyanist ve besteci İklim Tamkan'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığını belirttiği oyuncu Fırat Tanış, önceki akşam Ataşehir Duru Tiyatrosu'ndan çıkarken görüntülendi. Tanış'ın arkadaşları, gazetecilerin şiddet iddialarıyla ilgili sorularına yanıt verdi.
6.04.2024 Magazin
Fırat Tanış'tan ilk açıklama! 'Sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına saygıdandır'
Fırat Tanış'tan ilk açıklama! 'Sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına saygıdandır' Gonca Vuslateri’den Fırat Tanış'a ağır suçlamalar geldi. Vuslateri; Fırat Tanış’ın eski sevgilisi piyanist İklim Tamkan'ın, Tanış aleyhine olan suçlamalarından sonra meslektaşına yönelik ağır açıklamalarda bulundu. Vuslateri "Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem... Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur" ifadelerini kullandı. Öte yandan Tanış'tan açıklama iddiar ardından ilk açıklama geldi.
29.02.2024 Magazin
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı? Piyanist İklim Tamkan, beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip'ten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. “Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum” ifadesini kullanan Tamkan, “Hiç korkmuyorum” dedi. Peki, İklim Tamkan kimdi, Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
28.02.2024 Gündem
Fırat Tanış hakkında gündemi sarsan iddia! Eski sevgilisi İklim Tamkan uzaklaştırma kararı aldırdı!
Fırat Tanış hakkında gündemi sarsan iddia! Eski sevgilisi İklim Tamkan uzaklaştırma kararı aldırdı! Fırat Tanış, 2014 yılında evlendiği kızının annesi Kübra Tanış ile 2022'de yollarını ayırdı. Oyuncu, boşandıktan sonra piyanist İklim Tamkan'la yeni bir aşka başladı. Geçtiğimiz eylül ayında ayrılan çiftten Tamkan, Tanış'ın peşini bırakmadığını ve ağır psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti. Oyuncu hakkında uzaklaştırma kararı aldıran piyansit, "Bu korkunç sürecin bende yarattığı tahribatı tümüyle onarabilecek hiçbir merci olduğunu düşünmüyorum" dedi.
28.02.2024 Magazin
Fırat Tanış gizemli sevgilisiyle ilk kez el ele görüntülendi!
Fırat Tanış gizemli sevgilisiyle ilk kez el ele görüntülendi! Oyuncu Fırat Tanış, eşi Kübra Tanış'tan boşandıktan kısa süre sonra adının aşk dedikodularına karıştığı İklim Tamkan ile önceki akşam Cihangir'de ilk kez ele ele görüntülendi. Tanış, daha önce İklim Tamkan’la aşk yaşadığı haberlerini, “Arkadaşız” diyerek inkar etmişti.
30.05.2023 Magazin
Ayrı ayrı yürüdüler! Fırat Tanış'ın sevgilisi yüzünü sakladı
Ayrı ayrı yürüdüler! Fırat Tanış'ın sevgilisi yüzünü sakladı Oyuncu Fırat Tanış, önceki gün Cihangir'de sarışın sevgilisiyle objektiflere yansıdı. Akşam yemeği yedikleri mekan çıkışı yüzünü saklayan sevgilinin, Tanış'a sorular sorulurken ayrı ayrı yürümesi dikkat çekti. Sekiz yıllık eşi ve çocuğunun annesinden boşanan ünlü oyuncuya, “Fırat Bey tekrardan bir evlilik düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltildi.
28.01.2023 Magazin
Ünlü ismi tanıdınız mı? 'O zaman 20'lerimin sonundaydım'
Ünlü ismi tanıdınız mı? 'O zaman 20'lerimin sonundaydım' 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' (2004) ve 'Aşka Sürgün' (2005) dizilerinde rol alan Fırat Tanış ve Ali Sürmeli, yıllar sonra sette bir araya geldi. Tanış, o anların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
24.01.2023 Magazin
Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı?
Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı? Murat Yıldırım, yeni sezonda yayın hayatına devam eden Aziz dizisine dönüp dönmeyeceği yönünde çıkan haberleri görünce jet hızında açıklama yaptı. Aziz dizisinde senaryo yüzünden kriz çıktığı ve Yıldırım'ın bu durumdan rahatsız olduğu iddia ediliyordu. İşte Murat Yıldırım'ın konuya dair açıklaması...
9.08.2022 Magazin
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı? Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.
30.07.2022 Televizyon
Fırat Tanış yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi!
Fırat Tanış yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi! Geçtiğimiz Şubat ayında 8 yıllık eşi Kübra Tanış ile tek celsede boşanan oyuncu Fırat Tanış, piyanist ve besteci İklim Tamkan ile aşk yaşıyor. Çiçeği burnunda çift, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.
7.06.2022 Magazin
'Aziz' dizisine sürpriz konuk!
'Aziz' dizisine sürpriz konuk! Yılların sevilen ismi Hamdi Alkan, her cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanan 'Aziz' dizisine Peder Leo rolüyle konuk oluyor.
2.03.2022 Televizyon
Oyuncu Fırat Tanış ile eşi Kübra Tanış'ın sekiz yıllık evliliği beş dakikada sona erdi!
Oyuncu Fırat Tanış ile eşi Kübra Tanış'ın sekiz yıllık evliliği beş dakikada sona erdi! 'Aziz' dizisinin Mösyö Pierre'si Fırat Tanış sekiz yıllık eşinden beş dakikada boşandı. İkilinin, sekiz yaşındaki kızlarının velayeti anneye verildi.
10.02.2022 Magazin
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler…
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler… SHOW TV'nin iddialı dizisi 'Aziz'in kadrosuna Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oluyor. Fas asıllı oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına eşi ile 'Aziz' dizisi için geçecek. Elbani’nin hangi rolle ekranlara geleceği ise henüz netleşmedi. Peki, Iman Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.12.2021 Televizyon
Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri
Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri Show TV'nin yeni dizisi 'Aziz' bu akşam saat 20.00'de izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 1. bölümünde; Antakya’nın en büyük halı üreticisi Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz'in refah ve ışıltı dolu hayatı bir Fransız Teğmeni öldürmesiyle altüst olur. Şehri terk etmek zorunda kalan Aziz, geride ailesini ve büyük aşkı Dilruba'yı bırakır. Öldü sanılan Aziz'in iki yıl sonra şehre dönmesi ise hem Payidar ailesinin hem de şehrin kaderini değiştirecektir. Peki, Aziz Dizisi nerede çekiliyor? Aziz Dizisi konusu, oyuncuları ve karakterleri...
5.11.2021 Gündem
Murat Yıldırım, 'Aziz' dizisiyle ekranlara dönüyor
Murat Yıldırım, 'Aziz' dizisiyle ekranlara dönüyor En son Ramo dizisi ile seyirciyle buluşan ve performansıyla beğeni toplayan Murat Yıldırım'ın ekrana hangi projeyle döneceği merak konusuydu.
20.06.2021 Televizyon
Çetin Ceviz 2 fragmanı yayınlandı!
Çetin Ceviz 2 fragmanı yayınlandı! Başrollerinde Ayça Erturan, Fırat Tanış, Beyti Engin, Ayhan Taş ve Deniz Özerman'ın yer aldığı "Çetin Ceviz 2" filmi Kanal D'de!
3.01.2021 Televizyon
Ebubekir Sofuoğlu'nun ilk saçmalığı değil! İğrenç sözleri böyle savundu...
Ebubekir Sofuoğlu'nun ilk saçmalığı değil! İğrenç sözleri böyle savundu... Katıldığı bir programda, “Üniversiteler neredeyse fuhuş evleri” diyen Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, siyasiler, eğitimciler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun her kesiminden tepki topladı. Sakarya Üniversitesi Rektörü, Sofuoğlu’nun disipline sevk edileceğini söyledi.
18.12.2020 Gündem
9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu…
9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu… 9 Kere Leyla filmi oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı. Filmin başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Fırat Tanış, Elçin Sangu ve Alican Yücesoy’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda Ezel Akay'ın oturduğu "9 Kere Leyla" filmi için geri sayım başladı. Peki, 9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu…
20.10.2020 Gündem
Fırat Tanış: Alkol tedavisi gördüm
Fırat Tanış: Alkol tedavisi gördüm Ünlü oyuncu Fırat Tanış, bir dönem alkol sorunları nedeniyle kliniğe yatarak tedavi gördüğünü açıkladı.
16.09.2020 Magazin
Sükan Kahraman hayatını kaybetti
Sükan Kahraman hayatını kaybetti Film ve dizilerde de rol alan usta tiyatro oyuncusu Sükan Kahraman hayatını kaybetti.
4.05.2020 Yaşam
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler?
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul dizisi başarılı kadrosuyla bir döneme damgasını durdu. TRT 1 ekranlarında ilk kez 24 Nisan 2001 yılında yayınlana dizi 2002 tarihine kadar sürdü. 2020 yılında TRT’nin gündüz kuşağında ikinci kez yayınlanan dizinin tekrarları sırasıyla Kanaltürk, Flash TV ve Cine 5'te yayınlanmıştır. En son 2010 yılında tekrar bölümleriyle yeniden TRT ekranlarında olan sevilen dizi yeniden TRT 1 ekranların yayınlanmaya başlandı. Peki, Yeditepe İstanbul dizisi konusu nedir? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul kaç bölüm yayınlandı?
3.10.2020 Gündem
Sağlığın ve ülken için #EvdeKalFilmleKal
Sağlığın ve ülken için #EvdeKalFilmleKal En keyifli filmler ücretsiz olarak KanalD.com.tr’de!
23.03.2020 Televizyon
Gonca Vuslateri hastanelik oldu: Bu sefer hastalık beni yendi
Gonca Vuslateri hastanelik oldu: Bu sefer hastalık beni yendi Oyuncu Gonca Vuslateri, ağır grip nedeniyle hastanelik oldu. Vuslateri'nin sağlık durumu nedeniyle Fırat Tanış ile birlikte rol aldığı "Erkek Arkadaşım Bir Feminist" oyunu ertelendi. Gonca Vuslateri, haberi sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.
26.11.2019 Magazin
Gonca Vuslateri korkuttu!
Gonca Vuslateri korkuttu! Gonca Vuslateri, Fırat Tanış'la rol aldığı "Erkek Arkadaşım Bir Feminist" adlı tiyatro oyununda fenalaştı.
14.11.2019 Magazin
Enis Fosforoğlu'na veda!
Enis Fosforoğlu'na veda! Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenledi.
25.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Tanış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırat tanış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.