Fırat Parlak

Fırat Parlak

Son dakika fırat parlak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırat parlak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırat parlak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırat Parlak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırat parlak gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 fırat parlak haberi bulunmuştur. Tüm fırat parlak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi Geçtiğimiz aralık ayında oğlu Can'ı kucağına alarak ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Burcu Kara, ilk çocuğunun iki aylıkken gözünde çıkan 'Hemanjiom' adlı tümör hakkında açıklama yaptı. 43 yaşındaki oyuncu, beş aylıkken gözü neredeyse kapanan Can'ın iyileşme sürecini anlattı.
9.09.2023 Magazin
Burcu Kara bebeğiyle yeni karesini paylaştı: Bir küçük süt meselesi...
Burcu Kara bebeğiyle yeni karesini paylaştı: Bir küçük süt meselesi... Bir süredir ekranlardan uzak olan ve geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu kucağına alan Burcu Kara, Instagram hesabından minik oğluyla pozunu paylaştı.
13.12.2022 Magazin
Burcu Kara ikinci kez anne oldu!  Doğum süreci zorlu geçti
Burcu Kara ikinci kez anne oldu! Doğum süreci zorlu geçti İkinci çocuğunu geçtiğimiz gün dünyaya getiren Burcu Kara, ailesiyle hastaneden çıkış yaparken görüntülendi. Ünlü oyuncu doğumun zorlu geçtiğinden bahsetti.
5.12.2022 Magazin
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
Burcu Kara müjdeyi verdi! İkinci kez anne oluyor...
Burcu Kara müjdeyi verdi! İkinci kez anne oluyor... Yönetmen Fırat Parlak ile evli olan ve Ali Çınar adında bir oğlu bulunan Burcu Kara, ikinci kez anne olacağını açıkladı. Ünlü oyuncu, mutlu haberi "Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketli bir Burcu'ya hazır olun!" sözleriyle duyurdu.
4.08.2022 Magazin
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu'
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu' Burcu Kara, eşi Fırat Parlak'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer'in mezuniyet törenine katıldı. Törende ailece verdikleri pozu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, duygularını da dile getirdi.
14.06.2022 Magazin
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e ağlatan sürpriz!
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e ağlatan sürpriz! NBA'de forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesinde yaptığı jestle sevgilisi Ebru Şahin'i duygulandırdı.
9.03.2022 Magazin
Kamp kurdular
Kamp kurdular Burcu Kara, Cunda’da eşi Fırat Parlak ve oğul Ali’yle kamp tatiline devam ediyor.
8.07.2020 Magazin
1. yaş  hatırası
1. yaş hatırası BURCU Kara, oğlu Ali Çınar’ın 1. yaşını dostları ve ailesiyle kutladı.
3.09.2018 Magazin
Bu akşam başlıyor
Bu akşam başlıyor STAR TV’nin merakla beklenen yarışması ‘Geleceğin Starı’ bu akşam 20.00’da izleyiciyle buluşacak.
4.07.2018 Magazin
Kilo alırsam benimle konuşmayın!
Kilo alırsam benimle konuşmayın! Fazla kilolarından kurtulmak için bir süredir yoğun bir program uygulayan Nurgül Yeşilçay, “Bir daha kilo alırsam trip atın, konuşmayın, küsün bir şey yapın” dedi
4.06.2018 Magazin
"Bir daha kilo alırsam..."
"Bir daha kilo alırsam..." Geleceğin Starı adlı programda jüri üyeliği yapan Nurgül Yeşilçay program çekimleri için objektif karşısına geçti.
4.06.2018 Magazin
'Üçümüz de aynı mahalledeniz'
'Üçümüz de aynı mahalledeniz' Şovmen Tolga Çevik’in programı 'TOLGSHOW' bu hafta, komedi izleyicisinin çok sevdiği ikili Ahmet Kural ile Murat Cemcir’i ağırlayacak.
1.03.2018 Televizyon
'TOLGSHOW'un konuğu Yılmaz Vural!
'TOLGSHOW'un konuğu Yılmaz Vural! Tolga Çevik’in sahnelediği 'TOLGSHOW’ oyununun 20 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak dördüncü bölüm konuğu teknik direktör Yılmaz Vural olacak.
20.01.2018 Televizyon
İdo Tatlıses'ten flaş anlaşma!
İdo Tatlıses'ten flaş anlaşma! İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna çiftinin oğulları İdo'dan sürpriz anlaşma.
26.12.2017 Magazin
'Yıllar sonra tanıştığımız yerde'
'Yıllar sonra tanıştığımız yerde' Geçtiğimiz yıl aşklarını nikah masasına taşıyan Burcu Kara ile Fırat Parlak, önceki gün nostalji yaptı.
23.12.2017 Magazin
Tolgshow'un yayın tarihi belli oldu!
Tolgshow'un yayın tarihi belli oldu! Tolga Çevik'in yeni programı ekran macerasına başlıyor.
12.12.2017 Televizyon
Burcu Kara'nın deniz keyfi!
Burcu Kara'nın deniz keyfi! Burcu Kara, kışın kendisini hissettirdiği İstanbul'dan uzakta Kaş’a giderek denizin tadını çıkardı.
22.11.2017 Magazin
Tolga Çevik 1 yıl aradan sonra sahnede!
Tolga Çevik 1 yıl aradan sonra sahnede! Tolga Çevik’in yeni gösterisi ‘Tolgshow’un biletleri satışa çıktığı ilk gün tükendi.
27.10.2017 Kültür Sanat
Kıvanç partnerini Fİ'den buldu
Kıvanç partnerini Fİ'den buldu Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu.
14.09.2017 Magazin
Burcu Kara'dan müjdeli haber! Anne oldu...
Burcu Kara'dan müjdeli haber! Anne oldu... Geride bıraktığımız yıl şubat ayında yönetmen Fırat Parlak ile dünyaevine giren Burcu Kara anne oldu.
4.09.2017 Magazin
Eşini ziyaret etti
Eşini ziyaret etti Burcu Kara, eşi Fırat Parlak’ın yapımcısı olduğu ‘Deli Gönül’ dizisinin Hatay’da bulunan setini ziyaret etti.
30.06.2017 Magazin
Deli Gönül 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Deli Gönül ne zaman başlıyor?
Deli Gönül 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Deli Gönül ne zaman başlıyor? Deli Gönül Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölüm fragmanı yayınlanan Deli Gönül zengin oyuncu kadrosu ile göz kamaştırıyor. İşte Deli Gönül 1. bölüm fragmanları ve konusu...
29.09.2021 Gündem
İştahı yerinde
İştahı yerinde Geçtiğimiz yıl reklamcı Fırat Parlak ile Belçika’da evlenen Burcu Kara Parlak, 4 aylık hamile.
29.04.2017 Magazin
Ünlü oyuncu kendine hediye aldı
Ünlü oyuncu kendine hediye aldı Güzel oyuncu Burcu Kara alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.
18.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Parlak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırat parlak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.