Burcu Kara

Burcu Kara

Son dakika Burcu Kara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burcu Kara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burcu Kara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Kara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu kara gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 burcu kara haberi bulunmuştur. Tüm burcu kara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokakla'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024 Magazin
Arka Sokaklar'a  Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu!
Arka Sokaklar'a Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu! Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara dahil oldu.
25.11.2023 Magazin
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu'
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu' Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla ilk çocuğu Ali’nin geçirdiği hastalığı açıklayan Burcu Kara, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
19.09.2023 Magazin
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi Geçtiğimiz aralık ayında oğlu Can'ı kucağına alarak ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Burcu Kara, ilk çocuğunun iki aylıkken gözünde çıkan 'Hemanjiom' adlı tümör hakkında açıklama yaptı. 43 yaşındaki oyuncu, beş aylıkken gözü neredeyse kapanan Can'ın iyileşme sürecini anlattı.
9.09.2023 Magazin
Burcu Kara köy evinden paylaştı! 'Buranın dertleri bambaşka'
Burcu Kara köy evinden paylaştı! 'Buranın dertleri bambaşka' Oyuncu Burcu Kara, Bursa'nın İznik ilçesinde doğup büyüdüğü köy evine tadilata sokmuştu. Kara, dededen kalma evinden paylaşım yaptı.
7.07.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Geçtiğimiz aylarda ikinci kez annelik heyecanı yaşayan oyuncu Burcu Kara doğum yaptığı günün fotoğraflarını paylaştı.
6.04.2023 Magazin
Depremzede bebeklere süt anne oldu! Örnek ünlü
Depremzede bebeklere süt anne oldu! Örnek ünlü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, oyuncu Burcu Kara’nın 1 yaşındaki depremzede bebeğe sütanne olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Sütannelik yapmak isteyen vatandaşlar en yakın bakanlık kuruluşuna müracaat edebilir" dedi.
16.03.2023 Magazin
Burcu Kara bebeğiyle yeni karesini paylaştı: Bir küçük süt meselesi...
Burcu Kara bebeğiyle yeni karesini paylaştı: Bir küçük süt meselesi... Bir süredir ekranlardan uzak olan ve geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu kucağına alan Burcu Kara, Instagram hesabından minik oğluyla pozunu paylaştı.
13.12.2022 Magazin
Burcu Kara ikinci kez anne oldu!  Doğum süreci zorlu geçti
Burcu Kara ikinci kez anne oldu! Doğum süreci zorlu geçti İkinci çocuğunu geçtiğimiz gün dünyaya getiren Burcu Kara, ailesiyle hastaneden çıkış yaparken görüntülendi. Ünlü oyuncu doğumun zorlu geçtiğinden bahsetti.
5.12.2022 Magazin
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
Burcu Kara köy evinde ilk meyvelerini topladı!
Burcu Kara köy evinde ilk meyvelerini topladı! Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan Burcu Kara, Bursa'nın İznik ilçesindeki dededen kalma doğup, büyüdüğü köy evine tadilat yaptırmıştı. Güzel oyuncu Kara, bahçesindeki ilk meyveleri topladı ve o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
26.08.2022 Magazin
Burcu Kara'dan hamilelik pozları!
Burcu Kara'dan hamilelik pozları! Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu Burcu Kara, şimdilerde ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde bebeğinin cinsiyetini açıklayan Burcu Kara’dan şimdi ise hamilelik pozu geldi.
21.08.2022 Magazin
Burcu Kara müjdeyi verdi! İkinci kez anne oluyor...
Burcu Kara müjdeyi verdi! İkinci kez anne oluyor... Yönetmen Fırat Parlak ile evli olan ve Ali Çınar adında bir oğlu bulunan Burcu Kara, ikinci kez anne olacağını açıkladı. Ünlü oyuncu, mutlu haberi "Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketli bir Burcu'ya hazır olun!" sözleriyle duyurdu.
4.08.2022 Magazin
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu'
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu' Burcu Kara, eşi Fırat Parlak'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer'in mezuniyet törenine katıldı. Törende ailece verdikleri pozu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, duygularını da dile getirdi.
14.06.2022 Magazin
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e ağlatan sürpriz!
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e ağlatan sürpriz! NBA'de forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesinde yaptığı jestle sevgilisi Ebru Şahin'i duygulandırdı.
9.03.2022 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
'Bittiğine inanamıyorum'
'Bittiğine inanamıyorum' Oyuncu Burcu Kara, Bursa’nın İznik ilçesindeki doğup büyüdüğü köy evinin tadilatının bittiğini duyurdu.
6.10.2021 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 86. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 86. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Burcu Kara.
31.03.2021 Televizyon
Burcu Kara doğduğu evi tadilata soktu!
Burcu Kara doğduğu evi tadilata soktu! Burcu Kara, Bursa’nın İznik ilçesindeki doğup büyüdüğü köy evine tadilat yaptırıyor. Ustalarla birlikte işe koyulan oyuncu, yıkılmaya yüz tutmuş eski kerpiç evden takipçilerine seslendi.
21.03.2021 Magazin
Burcu Kara çocuk giysisi çıkarıyor
Burcu Kara çocuk giysisi çıkarıyor Burcu Kara, çocuk kıyafeti çıkaracağını söyledi. Oyuncu, “Altı noktada ve iki internet sitesinde olacak ama büyüyerek, gelişeceğini düşünüyorum” diye konuştu
6.03.2021 Magazin
Burcu Kara'ya dolandırıcılık şoku! Boş kutu sattılar
Burcu Kara'ya dolandırıcılık şoku! Boş kutu sattılar Anne ve babasıyla birlikte 12 yıl önce İtalya Napoli'ye tatile giden Burcu Kara, alışveriş yaptığı sırada ilginç bir şekilde dolandırıldı. "Resmen bu tatilde hayatımın şokunu yaşadım" diyerek o günlere giden oyuncu, yaşadıklarını anlattı.
19.09.2020 Magazin
Burcu Kara'dan 'yeni normal' paylaşımı
Burcu Kara'dan 'yeni normal' paylaşımı Burcu Kara, Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Spor tarzıyla AVM'de fotoğraf çekilen Kara, paylaşımına 'Uzun bir aradan sonra sosyalleşmek çok iyi geldi.' notunu düştü.
19.09.2020 Magazin
Elveda Derken İspanya’da
Elveda Derken İspanya’da Ece Uslu’nun ünü, rol aldığı dizilerle Türkiye sınırlarını aştı. Oyuncunun başrolünü üstlendiği “Sevgili Geçmiş” İtalya’da büyük ilgiyle izlenirken, bir diğer dizisi “Elveda Derken” de İspanya’ya satıldı.
27.08.2020 Televizyon
Kamp kurdular
Kamp kurdular Burcu Kara, Cunda’da eşi Fırat Parlak ve oğul Ali’yle kamp tatiline devam ediyor.
8.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Kara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu kara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.