Fırat Çakıroğlu

Fırat Çakıroğlu

Son dakika fırat çakıroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırat çakıroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırat çakıroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırat Çakıroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırat çakıroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 fırat çakıroğlu haberi bulunmuştur. Tüm fırat çakıroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırat Çakıroğlu davasında flaş gelişme! Eski rektöre 20 bin lira para cezası
Fırat Çakıroğlu davasında flaş gelişme! Eski rektöre 20 bin lira para cezası Ege Üniversitesinde, 2015 yılında terör örgütü PKK yandaşı Nurullah Semo tarafından Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi ülkücü genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili kusuru bulunduğu gerekçesiyle yargılanan eski Ege Üniversitesi Rektörü Candeğer Yılmaz ve eski Edebiyat Fakültesi Dekanı Ersin Doğer 10 ay hapis cezasına çarptırılırken, cezaları ayrı ayrı 20 bin lira para cezasına çevrildi. Eski rektör yardımcısı Atilla Silkü ve eski genel sekreter Mehmet Bülent Özkan ise beraat etti.
14.02.2022 Yaşam
Fırat Yılmaz Çakıroğlu doğum gününde anılıyor! Fırat Yılmaz Çakıroğlu kimdir?
Fırat Yılmaz Çakıroğlu doğum gününde anılıyor! Fırat Yılmaz Çakıroğlu kimdir? Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesi Tarih Bölümünde eğitim gördüğü sırada karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası sırasında bıçaklanması sonucu hayatını kaybetti. Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu olan ve 4. Sınıf öğrencisi Fırat Çakıroğlu doğum gününde unutulmadı. Fırat 30 yaşında hastag’iyle anılıyor. Fırat Yılmaz Çakıroğlu kimdir?
30.12.2020 Gündem
Fırat Çakıroğlu'nun katilinin cezası belli oldu!
Fırat Çakıroğlu'nun katilinin cezası belli oldu! İzmir'de Fırat Çakıroğlu'nun katili, "Devletin birliğini ve ülkenin bütünlüğünü bozmak" suçundan da ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi.
9.07.2018 Gündem
Bahçeli’den Fırat Çakıroğlu davası açıklaması
Bahçeli’den Fırat Çakıroğlu davası açıklaması MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabı üzerinden Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Çakıroğlu’nun öldürülmesi davasına ilişkin paylaştığı mesajda, "Evladım Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehit eden katillerle ilgili iki yıldır süren davanın sonuçlanması memnuniyet vericidir. Katil ağırlaştırılmış müebbet ceza almış, bir nebze de olsa adalet yerini bulmuştur" dedi.
19.07.2017 Siyaset
Fırat Çakıroğlu davasında karar çıktı
Fırat Çakıroğlu davasında karar çıktı Tutuklu sanık Nurullah S. ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'nin çağrısı sonrası üniversite okuldan attı
Bahçeli'nin çağrısı sonrası üniversite okuldan attı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün partisinin grup toplantısında 2015 yılı şubat ayında Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu öldürdüğü için yargılanan Nurullah Semo için üniversite yönetimine yaptığı "Teröristlerin öğrencilikle bağını kesmesini bekliyor ve istiyoruz" çağrısı karşılık buldu. Üniversite disiplin kurulu, halen yargılandığı olaydaki suçlamalardan dolayı oy birliğiyle Nurullah Semo’yu okuldan attı.
29.09.2021 Gündem
Üniversiteden Fırat Çakıroğlu açıklaması!
Üniversiteden Fırat Çakıroğlu açıklaması! Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörlüğü, üniversitede öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Edebiyat Fakültesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katil zanlısı hakkında üniversitede yürütülen disiplin soruşturmasından henüz karar çıkmadığını, zanlının "öğrencilikten atılma kararının kaldırıldığı" iddiasının da gerçeği yansıtmadığını bildirdi. İddiaya MHP ve Ülkü ocakları çevrelerinden gün boyu çok sert tepkiler gelmişti.
29.09.2021 Gündem
Fırat Çakıroğlu davasında hard disk gelişmesi
Fırat Çakıroğlu davasında hard disk gelişmesi Ege Üniversitesi (EÜ) kampüsünde, 20 Şubat 2015’te PKK yandaşı kişiler tarafından bıçaklanarak öldürülen ülkücü genç Fırat Çakıroğlu davasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Ülkücüler Fırat Çakıroğlu için yürüdü
Ülkücüler Fırat Çakıroğlu için yürüdü Sivas'ta Ülkü Ocakları üyeleri, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümünün 2'nci yılında yürüyüş düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Çakıroğlu davasında adliye önünde slogan uyarısı
Çakıroğlu davasında adliye önünde slogan uyarısı İZMİR'de, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde karşık görüşlü öğrenciler arasıda çıkan, Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili davanın görülmesine devam edildi...
29.09.2021 Gündem
Ege Üniversitesi'nde gerginlik: 17 gözaltı
Ege Üniversitesi'nde gerginlik: 17 gözaltı İzmir'in Bornova ilçesindeki Ege Üniversitesi Kampüsü girişi ve fakülte önlerinde bulunan turnikeleri protesto için toplanan Öğrenci Kolektifleri üyesi öğrenciler olay çıkardı...
29.09.2021 Gündem
Akşener: Korkunun ecele faydası yok
Akşener: Korkunun ecele faydası yok MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yaptığı mitingde Cumhurbaşkanı, Ak Parti Hükümeti ve MHP yönetimini eleştirdi. Akşener, 15 Mayıs’ta Kongre’nin yapılacağını belirterek, "Korkunun ecele faydası yok. Geliyoruz, iktidar olacağız. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Meclis Başkanı da ülkücü olacak" dedi.
29.09.2021 Gündem
MHP kurultayının durdurulmasına Koray Aydın'dan tepki
MHP kurultayının durdurulmasına Koray Aydın'dan tepki İzmir’de partililerle buluşan MHP’li Koray Aydın, “Mahkemenin vermiş olduğu kurultay kararına karşı, dün aldığı söylenen kararların hiçbir kıymeti yoktur. Bu kurultay Türk milletinin önüne mutlaka getirilecektir. Bundan kaçış yok. Böyle saçma sapan kararların arkasına gizlenerek, çıkmış olan bu iradenin önünden kaçmak mümkün değildir” dedi
29.09.2021 Gündem
Sivas’ta ’Fırat Çakıroğlu’ için yürüdüler
Sivas’ta ’Fırat Çakıroğlu’ için yürüdüler SİVAS’ta Ülkü Ocakları üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi’nde düzenledikleri yürüyüşte geçen yıl Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavga sonucu ölen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu andı...
29.09.2021 Gündem
Halep’te YPG’ye ‘Fırat’ bombası
Halep’te YPG’ye ‘Fırat’ bombası Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde geçen yıl Ülkü Ocakları’nın üniversite sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu PKK sempatizanı öğrencilerin bıçak darbesiyle ölmüştü.
29.09.2021 Gündem
Ülkü Ocakları Başkanı: Kürt kökenli...
Ülkü Ocakları Başkanı: Kürt kökenli... - Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz, “Biz ayrıştıran değil birleştiren olarak vatanımıza, bayrağımıza, milletimize bağlı Kürt kökenli kardeşlerinizle Bin Yıllık kardeşliği üniversitelerimizde de yaşatacağız”dedi...
29.09.2021 Gündem
Fırat Çakıroğlu böyle öldürülmüş
Fırat Çakıroğlu böyle öldürülmüş Fırat Çakıroğlu’nun yaralı olarak dışarıda yaklaşık 7 dakika oturduğu görüldü
30.07.2015 Haber
Fırat Çakıroğlu cinayetinde yeni gelişme
Fırat Çakıroğlu cinayetinde yeni gelişme Fırat Çakıroğlu cinayetinde savcının hazırladığı iddianame, Ağır Ceza Mahkemesi tarafından geri iletildi.
29.09.2021 Gündem
Sırrı Süreyya Önder'in twitter hesabı hacklendi
Sırrı Süreyya Önder'in twitter hesabı hacklendi HDP Ankara milletvekili adayı Sırrı Süreyya Önder'in Twitter hesabı BortecineTimTR hacklendi...
29.09.2021 Gündem
Fırat Çakıroğlu'nun ölümünden sonra üniversiteden flaş karar!
Fırat Çakıroğlu'nun ölümünden sonra üniversiteden flaş karar! Ege Üniversitesi Kampüsü’nde ülkücü öğrenci Fırat Çakıroğlu’nun öldürülmesi nedeniyle her yıl düzenlenen Bahar Şenlikleri iptal edildi, sadece bilimsel kongre ve sempozyum düzenleneceği belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Sivas'ta üniversite karıştı! Birbirlerini taşladılar
Sivas'ta üniversite karıştı! Birbirlerini taşladılar SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi’nde ülkücü öğrenciler ile doğu kökenli öğrenci grupları birbirlerine taşla saldırdı. Gerginlik polisin müdahalesi ile önlenirken, 1 polis başından yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Ege Üniversitesi yine karıştı!
Ege Üniversitesi yine karıştı! Ege Üniversitesi'nde basın açıklamasının yasak olmasından dolayı, bir grup öğrencinin kadın cinayetlerini protesto amaçlı toplanması özel güvenlik ve polis ekiplerince engellendi.
29.09.2021 Gündem
Kampüste silah sesleri
Kampüste silah sesleri Ege Üniversitesi’nde Fırat Çakıroğlu’nun öldürülmesinin ardından üniversite kampüslerinde gerilim artarken, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde silah sesleri yükseldi...
26.02.2015 Yaşam
Fırat Çakıroğlu'nun annesi konuştu
Fırat Çakıroğlu'nun annesi konuştu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun annesi Özlem Erdem, "İntikam, taşla, sopayla alınmaz...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Çakıroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırat çakıroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.