Fırat Yılmaz Çakıroğlu

Fırat Yılmaz Çakıroğlu

Son dakika fırat yılmaz çakıroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırat yılmaz çakıroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırat yılmaz çakıroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırat yılmaz çakıroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 fırat yılmaz çakıroğlu haberi bulunmuştur. Tüm fırat yılmaz çakıroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Fırat Çakıroğlu davasında flaş gelişme! Eski rektöre 20 bin lira para cezası
Fırat Çakıroğlu davasında flaş gelişme! Eski rektöre 20 bin lira para cezası Ege Üniversitesinde, 2015 yılında terör örgütü PKK yandaşı Nurullah Semo tarafından Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi ülkücü genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili kusuru bulunduğu gerekçesiyle yargılanan eski Ege Üniversitesi Rektörü Candeğer Yılmaz ve eski Edebiyat Fakültesi Dekanı Ersin Doğer 10 ay hapis cezasına çarptırılırken, cezaları ayrı ayrı 20 bin lira para cezasına çevrildi. Eski rektör yardımcısı Atilla Silkü ve eski genel sekreter Mehmet Bülent Özkan ise beraat etti.
14.02.2022 Yaşam
Fırat Yılmaz Çakıroğlu doğum gününde anılıyor! Fırat Yılmaz Çakıroğlu kimdir?
Fırat Yılmaz Çakıroğlu doğum gününde anılıyor! Fırat Yılmaz Çakıroğlu kimdir? Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesi Tarih Bölümünde eğitim gördüğü sırada karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası sırasında bıçaklanması sonucu hayatını kaybetti. Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu olan ve 4. Sınıf öğrencisi Fırat Çakıroğlu doğum gününde unutulmadı. Fırat 30 yaşında hastag’iyle anılıyor. Fırat Yılmaz Çakıroğlu kimdir?
30.12.2020 Gündem
Kasapoğlu: Spor alışkanlığını yaymak zorundayız
Kasapoğlu: Spor alışkanlığını yaymak zorundayız Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlik merkezlerini artık üniversiteler bünyesinde açma fikri geliştirdiklerini, bu kapsamda ilk protokolü Ege Üniversitesi ile yaptıklarını belirtti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fırat Çakıroğlu'nun katilinin cezası belli oldu!
Fırat Çakıroğlu'nun katilinin cezası belli oldu! İzmir'de Fırat Çakıroğlu'nun katili, "Devletin birliğini ve ülkenin bütünlüğünü bozmak" suçundan da ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi.
9.07.2018 Gündem
‘Cumhur İttifakı tarihin akışını değiştirecek’
‘Cumhur İttifakı tarihin akışını değiştirecek’ MHP lideri Bahçeli, “Cumhur İttifakı, 2023’ün güçlü Türkiye’sini şekillendirecek ve tarihin akışını değiştirecektir” dedi
27.05.2018 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli:Rotasız bir gemi durumuna asla düşmedik
MHP Lideri Bahçeli:Rotasız bir gemi durumuna asla düşmedik Ülkücü Şehitleri Anma Günü programında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli,"Rotasız bir geminin durumuna asla düşmedik" ifadesini kullandı.
27.05.2018 Siyaset
Bahçeli’den Fırat Çakıroğlu davası açıklaması
Bahçeli’den Fırat Çakıroğlu davası açıklaması MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabı üzerinden Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Çakıroğlu’nun öldürülmesi davasına ilişkin paylaştığı mesajda, "Evladım Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehit eden katillerle ilgili iki yıldır süren davanın sonuçlanması memnuniyet vericidir. Katil ağırlaştırılmış müebbet ceza almış, bir nebze de olsa adalet yerini bulmuştur" dedi.
19.07.2017 Siyaset
Fırat Çakıroğlu davasında karar çıktı
Fırat Çakıroğlu davasında karar çıktı Tutuklu sanık Nurullah S. ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'nin çağrısı sonrası üniversite okuldan attı
Bahçeli'nin çağrısı sonrası üniversite okuldan attı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün partisinin grup toplantısında 2015 yılı şubat ayında Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu öldürdüğü için yargılanan Nurullah Semo için üniversite yönetimine yaptığı "Teröristlerin öğrencilikle bağını kesmesini bekliyor ve istiyoruz" çağrısı karşılık buldu. Üniversite disiplin kurulu, halen yargılandığı olaydaki suçlamalardan dolayı oy birliğiyle Nurullah Semo’yu okuldan attı.
29.09.2021 Gündem
Üniversiteden Fırat Çakıroğlu açıklaması!
Üniversiteden Fırat Çakıroğlu açıklaması! Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörlüğü, üniversitede öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Edebiyat Fakültesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katil zanlısı hakkında üniversitede yürütülen disiplin soruşturmasından henüz karar çıkmadığını, zanlının "öğrencilikten atılma kararının kaldırıldığı" iddiasının da gerçeği yansıtmadığını bildirdi. İddiaya MHP ve Ülkü ocakları çevrelerinden gün boyu çok sert tepkiler gelmişti.
29.09.2021 Gündem
Fırat Çakıroğlu davasında hard disk gelişmesi
Fırat Çakıroğlu davasında hard disk gelişmesi Ege Üniversitesi (EÜ) kampüsünde, 20 Şubat 2015’te PKK yandaşı kişiler tarafından bıçaklanarak öldürülen ülkücü genç Fırat Çakıroğlu davasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Fırat Yılmaz Çakıroğlu davasında hard disk çözülemedi
Fırat Yılmaz Çakıroğlu davasında hard disk çözülemedi Ege Üniversitesi'nde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu davasında hard disk çözülemediği için dava ertelendi
24.03.2017 Yaşam
Ülkücüler Fırat Çakıroğlu için yürüdü
Ülkücüler Fırat Çakıroğlu için yürüdü Sivas'ta Ülkü Ocakları üyeleri, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümünün 2'nci yılında yürüyüş düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Çakıroğlu davasında adliye önünde slogan uyarısı
Çakıroğlu davasında adliye önünde slogan uyarısı İZMİR'de, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde karşık görüşlü öğrenciler arasıda çıkan, Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili davanın görülmesine devam edildi...
29.09.2021 Gündem
Çakıroğlu davası ertelendi
Çakıroğlu davası ertelendi İZMİR’de, Ege Üniversitesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölümüyle sonuçlanan öğrenci kavgasına ilişkin 1’i tutuklu 32 sanığın yargılandığı davaya devam edildi...
29.09.2021 Gündem
Sivas’ta ’Fırat Çakıroğlu’ için yürüdüler
Sivas’ta ’Fırat Çakıroğlu’ için yürüdüler SİVAS’ta Ülkü Ocakları üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi’nde düzenledikleri yürüyüşte geçen yıl Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavga sonucu ölen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu andı...
29.09.2021 Gündem
Halep’te YPG’ye ‘Fırat’ bombası
Halep’te YPG’ye ‘Fırat’ bombası Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde geçen yıl Ülkü Ocakları’nın üniversite sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu PKK sempatizanı öğrencilerin bıçak darbesiyle ölmüştü.
29.09.2021 Gündem
Kampüs cinayeti güvenlik kamerasında
Kampüs cinayeti güvenlik kamerasında İZMİR’deki Ülkü Ocakları’nın Ege Üniversitesi sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun geçen şubat ayında ölümüyle sonuçlanan, kavganın güvenlik kamerası kayıtları çıktı...
29.09.2021 Gündem
Kabinde oylarının fotoğrafını çekerken yakalandılar
Kabinde oylarının fotoğrafını çekerken yakalandılar KAYSERİ’de sandık kurulu başkanlarının ihbari üzerine, kabinde cep telefonuyla oylarının fotoğrafını çeken 3 kişi hakkında Seçim Kanunu'na muhalefetten işlem yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Görüntüler ortaya çıktı
Görüntüler ortaya çıktı EGE Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde sol görüşlü ve ülkücü öğrenciler arasında geçen şubat ayında çıkan kavgada, Ülkü Ocakları’nın Ege Üniversitesi sorumlusu, Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun yanı sıra karşı gruptaki Nurullah S...
29.09.2021 Gündem
Fırat Çakıroğlu cinayetinde yeni gelişme
Fırat Çakıroğlu cinayetinde yeni gelişme Fırat Çakıroğlu cinayetinde savcının hazırladığı iddianame, Ağır Ceza Mahkemesi tarafından geri iletildi.
29.09.2021 Gündem
Fırat Çakıroğlu'nun ölümünden sonra üniversiteden flaş karar!
Fırat Çakıroğlu'nun ölümünden sonra üniversiteden flaş karar! Ege Üniversitesi Kampüsü’nde ülkücü öğrenci Fırat Çakıroğlu’nun öldürülmesi nedeniyle her yıl düzenlenen Bahar Şenlikleri iptal edildi, sadece bilimsel kongre ve sempozyum düzenleneceği belirtildi...
29.09.2021 Gündem
İsimleri iki sokağa verildi
İsimleri iki sokağa verildi Manisa’nın Alaşehir Belediyesi meclis toplantısında oy birliğiyle alınan kararla, Mersin’de vahşice öldürülen Özgecan Aslan ile İzmir’de Ege Üniversitesi’ndeki olaylarda bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adı ilçedeki iki ayrı isimsiz sokağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Çakıroğlu'nun ölümü sonrası flaş karar!
Çakıroğlu'nun ölümü sonrası flaş karar! Ege Üniversitesi’nde son olayların ardından ceza yağmaya başladı. Soma protestosunda fakülte işgal eden 17 öğrenciden 10'unun bir dönem 7'sinin ise bir ay süreyle okulla ilişiği kesildi. Çakıroğlu'un ölümüne sebep olan olaylara karışan öğrenciler için de soruşturma başlatıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırat yılmaz çakıroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.