Firari Asker

Firari Asker

Son dakika FİRARİ ASKER haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FİRARİ ASKER ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FİRARİ ASKER haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Firari Asker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan firari asker gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 firari asker haberi bulunmuştur. Tüm firari asker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belçika'da ordu sokağa indi! Firari askerin hedefinde bir caminin bulunduğu  ortaya çıktı
Belçika'da ordu sokağa indi! Firari askerin hedefinde bir caminin bulunduğu ortaya çıktı Belçika'yı saran korku büyüyor. Polis birliğinden ağır silahlar çalarak firar eden aşırı sağcı asker her yerde aranmaya devam ediliyor. Aşırı sağcı asker Jürgen Conings ülkede 'terör' tehdidi olarak kabul ediliyor. Belçika'da birliğinden ağır silahlar çalarak ortadan kaybolan ve 5 gündür devam eden operasyona rağmen bulunamayan aşırı sağcı askerin, bir camiyi hedef alma planı bulunduğu bildirildi.
22.05.2021 Dünya
Firari asker, 26 yıl sonra yakalandı
Firari asker, 26 yıl sonra yakalandı Diyarbakır'da, 26 yıl önce vatani görevini yaptığı Tekirdağ'daki birliğinden firar eden H.S. (58), jandarmanın yol kontrolünde yakalandı.
22.01.2020 Gündem
15 Temmuz şehitleri dünyanın çok sayıda ülkesinde de anıldı!
15 Temmuz şehitleri dünyanın çok sayıda ülkesinde de anıldı! ABD'nin New York kentinde bir panel düzenlendi, New Jersey'de ise anma programı vardı. Kanada Ottawa’daki törenlere birçok yabancı katıldı.
15.07.2019 Dünya
Son dakika: Mağaza çalışanlarını rehin alan firari asker teslim oldu
Son dakika: Mağaza çalışanlarını rehin alan firari asker teslim oldu Vatani görevini yaptığı Gaziantep Merkez Komutanlığı'nda arkadaşıyla tartıştığı öne sürülen er M.T., tüfeğini de alıp, firar etti. Birliğinden çıktıktan sonra havaya ateş açarak, yanına kimseyi yaklaştırmadan, 4 kilometre yürüyüp, alışveriş merkezine giren M.T., psikolog ve polislerin çabasıyla ikna edilerek, gözaltına alındı.
22.10.2018 Gündem
Son dakika... Yunanistan'dan serbest kalan firari asker için yeni adım
Son dakika... Yunanistan'dan serbest kalan firari asker için yeni adım Yunan hükümeti, 8 darbeci askerden 1'ine siyasi sığınma hakkı verilmesi konusunda komisyonda alınan karara itiraz etti.
30.12.2017 Dünya
Yolda fenalaşan firari asker öldü
Yolda fenalaşan firari asker öldü İzmir'in Bornova İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen nedenle yol kenarında fenalaşarak yere yığılan firari asker 20 yaşındaki Nejdet Uytun öldü.
21.08.2017 Yaşam
Bir general daha! Yediyıldız, Yunanistan’da firarda
Bir general daha! Yediyıldız, Yunanistan’da firarda 15 Temmuz darbe girişiminden sonra firarda olan 9 Generale bir isim daha eklendi. Güneydoğu Avrupa Tugayında (SEEBRİG) görevli olan Tuğgeneral Numan Yediyıldız’ın da arandığı ve halen Yunanistan’da olduğu bildirildi. Böylelikle, aranan General sayısı 10’a yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş: Bakanlara saldırsınlar diye PKK'ya izin verdiler!
Kurtulmuş: Bakanlara saldırsınlar diye PKK'ya izin verdiler! Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Mutlaka bu darbenin bir yerlerde, bir şekilde bir siyasi ayağının olması gerekir. Türkiye'nin siyasi tecrübesi bunu söylüyor. Kimdir, nedir o bizim işimiz değil. Biz siyaset olarak bu tespiti yaparız." dedi.
29.09.2021 Gündem
Milli Savunma Bakanı: İhraç edilenlerin sayısı
Milli Savunma Bakanı: İhraç edilenlerin sayısı Milli Savunma Bakanı açıkladı. TSK'dan 3 bin 185 asker ihraç edildi, 162 asker firarda
29.09.2021 Gündem
Numan Kurtulmuş: 216 firari asker suikastler içerisine girebilir
Numan Kurtulmuş: 216 firari asker suikastler içerisine girebilir Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Şu anda 216 firari asker var. Onlar ve onlarla işbirlikçiler üzerinden birtakım ferdi eylemler, suikastler içerisine girebilirler. Siber saldırı teşebbüsünde bulunabilirler. Bundan sonra uyanık olmak lazım" dedi. Kurtulmuş, Fetullah Gülen'in iadesi konusunda ise 'ABD bu adamı Türkiye'ye vermek zorundadır' yorumunu yaptı
29.09.2021 Gündem
Son Dakika Haberleri: Kaçan darbeci askerler, operasyon sonrasında yakalandı
Son Dakika Haberleri: Kaçan darbeci askerler, operasyon sonrasında yakalandı Son Dakika Haberi: FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyenler arasında bulunan ve Muğla'nın Ula ilçesinde yakalanan askerlerin sayısının 9 olduğu bildirildi.Firari askerlerden ikisi daha yakalandı. Yakalanan darbeci askerlerin sayısı 11'e yükseldi
29.09.2021 Gündem
Marmaris’te otele saldıran firari askerler için, özel kuvvetlerden tim geldi
Marmaris’te otele saldıran firari askerler için, özel kuvvetlerden tim geldi MARMARİS’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırdıktan sonra kaçan 12 askeri arama operasyonları sürdürülüyor...
29.09.2021 Gündem
Ormanda firari asker alarmı
Ormanda firari asker alarmı Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırdıktan sonra kaçan ve halen firari durumda olan 11 askerin yakalanması için operasyonlar aralıksız devam diyor...
29.09.2021 Gündem
Marmaris’te aranan darbeci askerlerden 7'si yakalandı
Marmaris’te aranan darbeci askerlerden 7'si yakalandı Marmaris'te bugün yapılan operasyonlarla toplam 7 firari asker gözaltına alındı. Marmaris’ te yakalanan askerler arasında en tehlikeli isim olarak gösterilen Çiğli Ana Jet Üssünün imamı Paşa lakaplı Zekeriye Kuzu’nunda olduğu bildirildi
29.09.2021 Gündem
En tehlikeli firari Astsubay Zekeriya Kuzu aranıyor
En tehlikeli firari Astsubay Zekeriya Kuzu aranıyor Marmaris’te, Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın kaldığı otelden ayrılmasından kısa süre sonra saldırıp 2 polisi şehit eden özel timin firari üyelerinin yakalanması dağlık alandaki operasyonlar sürüyor. Saldırıdaki en önemli isimlerden biri Hava Astsubay Zekeriya Kuzu oldu.
29.09.2021 Gündem
Asker birliğinden firar etti!
Asker birliğinden firar etti! Kırklareli’ndeki birliğinden üzerindeki askeri üniformayla firar eden ve çift kabinli bir kamyonet çaldığı iddia edilen H...
11.08.2015 Yaşam
Firari asker PKK'ya katıldı iddiası!
Firari asker PKK'ya katıldı iddiası! İzmir'de Denizli'ye sürdürülen firari askerin ağabeyine, yetkililerin kardeşinizi dağda arayın dediği iddia edildi.
21.06.2015 Yaşam
Asker firarisi 14 yaşındaki kızı ormanlık alana götürüp...
Asker firarisi 14 yaşındaki kızı ormanlık alana götürüp... Bolu'da, 14 yaşındaki kız çocuğunu ormanlık alana götürerek tecavüz ettiği iddia edilen asker firarisi 24 yaşındaki V.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
16.06.2015 Yaşam
Reyhanlı’da firari asker kurşun saçtı!
Reyhanlı’da firari asker kurşun saçtı! Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde bulunan bir sınır karakolundan silahıyla beraber firar ederek rast gele ateş açan asker, 2 saatlik bir çalışma sonrası etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Firari asker dehşet saçtı!
Firari asker dehşet saçtı! Er önce polisle çatıştı, sonra...
7.02.2013 Yaşam
Bu nasıl suç aleti?
Bu nasıl suç aleti? Bakın çete neyle haraç toplamış?
1.10.2012 Yaşam
Firari asker yakalandı!
Firari asker yakalandı! UYUŞTURUCU satmaktan çocuklara tacize kadar 11 ayrı suçtan dolayı polis tarafından aranan ve firari asker olduğu belrtilen Serkan K...
29.09.2021 Gündem
Seri katil yakalandı!
Seri katil yakalandı! Ümraniye'de 3 kadını bıçaklayarak öldüren seri katilin 15 ayrı suçtan sabıkası var...
11.05.2010 Yaşam
Amerikan askeri dört yılda firar rekoru kırdı
Amerikan askeri dört yılda firar rekoru kırdı Pentagon, Irak ve Afganistan savaşları nedeniyle ABD ordusunda askerlerin firar oranının 1980’den bu yana en yüksek seviyeye ulaştığını, oranın 2003’teki Irak işgalinden bu yana yüzde 80 arttığını açıkladı.
17.11.2007 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Firari Asker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki firari asker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.