Finansal Fair Play

Finansal Fair Play

Son dakika Finansal Fair Play haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Finansal Fair Play ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Finansal Fair Play haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Finansal Fair Play

haberleri sayfasında son dakika yaşanan finansal fair play gelişmeleri de dahil olmak üzere 834 finansal fair play haberi bulunmuştur. Tüm finansal fair play haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'e kiraladığı ve 9 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Yunus Akgün'den kötü haber geldi.
11.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Juventus Avrupa Konferans Ligi'nden men edildi
Juventus Avrupa Konferans Ligi'nden men edildi UEFA, İtalyan ekibi Juventus'un Konferans Ligi'nden men edildiğini ve 20 milyon Euro para cezası verildiğini açıkladı.
28.07.2023 İtalya
Gündeme damga vuran Zaha açıklaması: 9'a kadar geldiler evraklar elimizde
Gündeme damga vuran Zaha açıklaması: 9'a kadar geldiler evraklar elimizde Wilfired Zaha'yı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, yıldız futbolcu hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.
26.07.2023 Fenerbahçe
Ancelotti Arda Güler'i 'Mesut Özil' gibi kullanacak
Ancelotti Arda Güler'i 'Mesut Özil' gibi kullanacak 30 milyon euro bonservis karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in 7 Temmuz Cuma günü resmi imzayı atacağı öğrenildi.
6.07.2023 Fenerbahçe
Arda Güler'i transfer etmek için İstanbul'a geldi! 'Finansal Fair Play'e takılmadan işi bitireceğiz'
Arda Güler'i transfer etmek için İstanbul'a geldi! 'Finansal Fair Play'e takılmadan işi bitireceğiz' Real Madrid, Milan, Napoli, Dortmund, Sevilla, Newcastle gibi dev kulüplerin peşinden koştuğu Arda Güler için Barcelona Sportif Direktörü Deco İstanbul'a geldi. Finansal Fair Play'e takılmadan bu transferi bitirmek isteyen Laporta açıklamalarda bulunurken, başkanın 'Arda uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu' sözleri Fenerbahçe cephesinde oldukça dikkat çekti.
30.06.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için dev bir kulüp daha devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor.
8.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'a UEFA ve FFP'den büyük müjde
Galatasaray'a UEFA ve FFP'den büyük müjde Galatasaray, UEFA Finansal Fair Play Kuralları çerçevesinde, 28 Şubat’a kadar halletmesi gereken “borçsuzluk” belgeleri konusunda işi sıkı tutuyor. Sarı-kırmızılılar, bununla ilgili bir sorun yaşanmayacağını dile getirdi.
26.02.2023 Galatasaray
Beşiktaş, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile yapılandırma anlaşması imzaladı
Beşiktaş, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile yapılandırma anlaşması imzaladı Beşiktaş, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile yapılandırma anlaşması imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
2.09.2022 Beşiktaş
TFF harcama limitleri neye göre belirleniyor? En yüksek harcama limiti hangi takımda? İşte takım takım harcama limitleri!
TFF harcama limitleri neye göre belirleniyor? En yüksek harcama limiti hangi takımda? İşte takım takım harcama limitleri! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıkladı! Futbol kulüplerinin harcama limitleri belli oldu. TFF, ilk transfer dönemi için takım harcama limitlerini açıklarken en yüksek ve en düşük harcama limiti olan takımlar da belli oldu. Peki, En yüksek harcama limiti hangi takımda? TFF harcama limitleri neye göre belirleniyor? Süper Lig harcama limitleri ne kadar? İşte detaylar…
20.06.2022 Futbol
TFF'den kulüplerin harcama limitleri açıklaması!
TFF'den kulüplerin harcama limitleri açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2022-2023 sezonu Süper Lig takım harcama limitleri açıklandı.
20.06.2022 Şampiy10
TFF, yeni yabancı kuralını açıkladı!
TFF, yeni yabancı kuralını açıkladı! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni sezonda 8+3 yabancı kuralının devam edeceğini açıkladı
18.06.2022 Şampiy10
Portekiz basınına açıkladı! 'Türkiye'nin en çok şampiyon olan ve en büyük kulübü...'
Portekiz basınına açıkladı! 'Türkiye'nin en çok şampiyon olan ve en büyük kulübü...' Fenerbahçe'nin 67 yaşındaki teknik direktörü Jorge Jesus Portekiz basınına çok önemli açıklamalarda bulundu.
10.06.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'un gündemi çok yoğun! Jorge Jesus, Cumhuriyetin 100.yılı, basketbol ve şampiyonluk...
Ali Koç'un gündemi çok yoğun! Jorge Jesus, Cumhuriyetin 100.yılı, basketbol ve şampiyonluk... Cumhuriyetin 100. yılında bütün kulvarlarda başarı yakalamak isteyen Fenerbahçe'de Jorge Jesus, transferler ve şampiyonluk gündemi Ali Koç'u ekstra mesaiye zorluyor.
13.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye UEFA'dan Finansal Fair Play müjdesi
Fenerbahçe'ye UEFA'dan Finansal Fair Play müjdesi UEFA, Finansal Fair Play’i kaldırıp, Finansal Kontrol Sistemi getirmek için çalışma gerçekleştirmişti. Avrupa Kulüpler Birliği (ECA), gelirlerin yüzde 90’ının kullanılması yönündeki plana destek verdi. FFP’ye uyamadığı için yaptırım tehlikesi yaşayan Fenerbahçe böylece rahat bir nefes alacak.
31.03.2022 Fenerbahçe
'Erteleme' tartışması alev aldı! Beşiktaş'tan Burak Elmas'a çok sert yanıt
'Erteleme' tartışması alev aldı! Beşiktaş'tan Burak Elmas'a çok sert yanıt Burak Elmas'ın açıklamalarına cevap veren Beşiktaş Kulübü "Günler öncesinden yetkililer tarafından açıklanmış hava durumu raporları ortadayken ulaşım ve saha zemini ile ilgili tedbir almamış olmalarının sebebi nedir?" ifadelerini kullandı.
13.03.2022 Beşiktaş
Aylar sonra gelen Lautaro Martinez itirafı! 'Fenerbahçe'ye getirecektim ama...'
Aylar sonra gelen Lautaro Martinez itirafı! 'Fenerbahçe'ye getirecektim ama...' Fenerbahçe'nin eski Sportif Direktörlerinden Damien Comolli yaptığı açıklamada Arjantinli yıldız Lautaro Martinez ve Abdullah Avcı itirafında bulundu.
31.12.2021 Fenerbahçe
Mustafa Cengiz’in cenaze töreni ne zaman, nereden kalkıyor? Galatasaray’ın 37.başkanı Mustafa Cengiz son yolculuğuna uğurlanacak!
Mustafa Cengiz’in cenaze töreni ne zaman, nereden kalkıyor? Galatasaray’ın 37.başkanı Mustafa Cengiz son yolculuğuna uğurlanacak! Mustafa Cengiz cenazesi nereden kalkıyor, Mustafa Cengiz nereye defnedilecek? Galatasaray’ın 37.başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti. Mustafa Cengiz’in cenaze töreninin ne zaman ve nerede yapılacağı ise araştırılıyor. Peki, Mustafa Cengiz nereye defnedilecek? İşte Mustafa Cengiz cenaze töreni hakkındaki detaylar…
29.11.2021 Gündem
FFP bitti Galatasaray transferde uçtu gitti
FFP bitti Galatasaray transferde uçtu gitti UEFA ile FFP sorunlarını aşan Galatasaray, şu ana kadar transfere tam 20 milyon euro harcadı.
15.08.2021 Galatasaray
G.Saray'dan flaş Oğulcan açıklaması
G.Saray'dan flaş Oğulcan açıklaması TFF tarafından lisansı çıkarılmadığı için PSV maçında forma giyemeyecek olan Oğulcan Çağlayan için Galatasaray'dan açıklama geldi.
16.07.2021 Galatasaray
TFF'den Kulüpler Birliği'ne flaş yanıt!
TFF'den Kulüpler Birliği'ne flaş yanıt! Yabancı kuralıyla ilgili tepkilerini dile getiren Kulüpler Birliği'ne mektup gönderen TFF "Süper Lig’deki yerli oyuncu oranı %75’ten %59’a düşmüştür, bu rakam Hırvatistan’ın ardından en yüksek düşüş olarak dikkat çekmektedir." ifadelerini kullandı.
14.07.2021 Süper Lig
Galatasaray'a UEFA'dan büyük müjde! 1 yıl kala Finansa Fair Play...
Galatasaray'a UEFA'dan büyük müjde! 1 yıl kala Finansa Fair Play... Galatasaray, UEFA Uzlaşma Anlaşması'nın sona ermesiyle ilgili açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre sarı kırmızılılar, Finansal Fair Play anlaşması çerçevesinde belirlenen 3 yıllık anlaşmayı 1 yıl erken bitirerek tüm kısıtlamaları kaldırmış oldu.
18.06.2021 Galatasaray
TFF'den 3 Süper Lig kulübüne limit cezası
TFF'den 3 Süper Lig kulübüne limit cezası Antalyaspor, Başakşehir ve Gaziantep Futbol Kulübü'ne harcama limitlerini aştıkları sebebiyle ihtar cezası geldi.
5.05.2021 Antalyaspor
Beşiktaş'a UEFA'dan şok haber! El koydular
Beşiktaş'a UEFA'dan şok haber! El koydular Vadesi geçmiş borçlar sebebiyle UEFA, Beşiktaş'ın 2021-22 sezonunda Avrupa’dan elde edeceği gelirin yüzde 15’ine el koyacak.
24.03.2021 Beşiktaş
4 büyükler ile Bankalar Birliği arasında 7+2 yıllık imza!  1.5 yıl içinde borç ödemesi yapılmayacak...
4 büyükler ile Bankalar Birliği arasında 7+2 yıllık imza! 1.5 yıl içinde borç ödemesi yapılmayacak... Son dakika haberine göre; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüpleri, Bankalar Birliği ile yeniden yapılandırma anlaşması imzaladı. Dört büyük kulüp ve Bankalar Birliği, 7+2 yıllık yeni yapılandırma anlaşmasına imza attı. 4 büyük kulüp önümüzdeki 1.5 yıl içinde borç ödemesi yapmayacak.
19.03.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Finansal Fair Play ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki finansal fair play haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.