Fikret Ali

Fikret Ali

Son dakika Fikret Ali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fikret Ali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fikret Ali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fikret Ali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fikret ali gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.025 fikret ali haberi bulunmuştur. Tüm fikret ali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj!
Hazal Kaya'dan hayranlarını ikiye bölecek yeni imaj! Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
31.03.2024 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocuklarıyla alışveriş turundaydı... 'Kardeşler arasında sorun yok'
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocuklarıyla alışveriş turundaydı... 'Kardeşler arasında sorun yok' Hazal Kaya ve Ali Atay çifti çocukları Fikret Ali ve Leyla ile önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi.
2.02.2024 Magazin
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'yı paylaştı!
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'yı paylaştı! İkinci kez anne olan oyuncu Hazal Kaya, iş hayatına geri döndüğünü duyurdu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan ünlü isim, kızı kucağındayken yaptığı paylaşımı takipçilerinin beğenisine sundu. Kaya'nın pozuna takipçilerinden yorum yağdı.
29.03.2023 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu
Hazal Kaya ve Ali Atay’dan dört kişilik aile pozu Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Hazal Kaya, 11 Şubat'ta dünyaya gelen minik kızı Süreyya ile yeni bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun aile pozuna, takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
25.03.2023 Magazin
Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı
Hazal Kaya: Ali Atay'ın hesabı çalındı Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olma heyecanı yaşamıştı. Ünlü oyuncu son olarak sosyal medyada eşi Ali Atay'ın Twitter hesabının çalındığını duyurdu.
2.03.2023 Magazin
Hazal Kaya'dan hamilelik pozu! 'Fena kocam köylüyümdür'
Hazal Kaya'dan hamilelik pozu! 'Fena kocam köylüyümdür' 2019 yılından beri Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Fikret Ali (3) adında bir oğlu bulunan ünlü oyuncu Hazal Kaya, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Kaya, son olarak kızının adının Leyla Süreyya olacağını açıklamıştı. Oyuncu, sosyal medya hesabından büyüyen karnıyla poz verdi.
6.01.2023 Magazin
Hazal Kaya kızlarına verecekleri ismi açıkladı!
Hazal Kaya kızlarına verecekleri ismi açıkladı! İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya, reklam yüzü olduğu markanın davetinde bebeğine vereceği isim hakkında konuştu. Bir kız bebeği bekleyen oyuncu, "Oğluma Fikret Ali dedik. Kızımın da adı Leyla Süreyya olacak. Biz eski isimleri seviyoruz" ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay kesenin ağzını açtı!
Hazal Kaya ve Ali Atay kesenin ağzını açtı! Oyuncu Ali Atay ve meslektaşı Hazal Kaya üç yıldır mutlu birlikteliklerini sürdürüyor. Hazal Kaya şimdilerde ikinci çocuğuna 4.5 aylık hamile. Bebeklerine kucaklarına almak için gün sayan çift, setlerden kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya başladı.
5.10.2022 Magazin
Selin Şekerci'den Hazal Kaya'ya iltifat! 'Beni en mutlu teyze yaptın!'
Selin Şekerci'den Hazal Kaya'ya iltifat! 'Beni en mutlu teyze yaptın!' Ünlü oyuncu Selin Şekerci, şimdilerde ikinci bebeğini bekleyen yakın arkadaşı Hazal Kaya'nın yeni yaşını Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Kaya ve 2 yaşındaki oğlu Fikret Ali ile çekilen bir karelerini yayınlayan Şekerci'nin gönderisine beğeni ve yorum yağdı.
2.10.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan karnı burnunda yeni paylaşım!
Hazal Kaya'dan karnı burnunda yeni paylaşım! Oyuncu Hazal Kaya 2019 yılında kendi gibi oyuncu Ali Atay ile dünyaevine girdi. Fikret Ali adında bir oğulları olan çift, ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. Dört aylık hamile olan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Kaya'nın paylaşımı hayranları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.
25.09.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan korkutan haber: Evde baygın yatıyorum
Hazal Kaya'dan korkutan haber: Evde baygın yatıyorum Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik süren Hazal Kaya,Instagram sayfasından bir gönderi paylaşarak sağlık sorunları yaşadığını belirtti.
1.09.2022 Magazin
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin
Hazal Kaya-Ali Atay çiftinden müjdeli haber! Fikret Ali'ye kardeş geliyor
Hazal Kaya-Ali Atay çiftinden müjdeli haber! Fikret Ali'ye kardeş geliyor Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu bir haber var. 2019 yılında oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alan çift, ikinci kez anne baba olmaya hazırlanıyor.
25.07.2022 Magazin
Selin Şekerci'den 'Fikret Ali' paylaşımı!
Selin Şekerci'den 'Fikret Ali' paylaşımı! Ünlü oyuncu Selin Şekerci, yakın arkadaşı Hazal Kaya'nın oğlu Fikret Ali'nin çektiği fotoğrafları Instagram'dan paylaştı. Fikret Ali'nin kareleri binlerce beğeni ve yorum aldı. Tabii ki Hazal Kaya da fotoğraflara kayıtsız kalamadı.
14.07.2022 Magazin
Hazal Kaya-Ali Atay çifti tatilde! Sosyal medyadan paylaştılar
Hazal Kaya-Ali Atay çifti tatilde! Sosyal medyadan paylaştılar Hazal Kaya ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay, oğulları Fikret Ali ve yakın arkadaşları Tanem Sivar-Edhem Dirvana ile soluğu Bozburun'da aldı. Ünlü çift, tatilden kesitleri de Instagram'dan paylaştı
25.06.2022 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni poz!
Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni poz! 2019 yılında yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman oğlu ve eşini de paylaşan ünlü oyuncu, Atay ile çektiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.
19.06.2022 Magazin
Oyuncu Ali Atay saç ektirdi!
Oyuncu Ali Atay saç ektirdi! Hazal Kaya ile evli olan başarılı oyuncu Ali Atay yeni imaj kararı aldı. İddialara göre; oyuncu Ali Atay eşi Hazal Kaya'nın ısrarlarından sonra ikna oldu ve saç ektirdi.
4.04.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan yeni fotoğraf: Hem ana hem hala
Hazal Kaya'dan yeni fotoğraf: Hem ana hem hala Oyuncu Hazal Kaya yakın arkadaşları Bülent-Ceyda Şakrak çiftini ziyaret etti. Şakrak’ın paylaştığı fotoğraf büyük ilgi gördü.
9.02.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan nazar açıklaması: Sirkeyle yıkanırım, sirkeyi içerim
Hazal Kaya'dan nazar açıklaması: Sirkeyle yıkanırım, sirkeyi içerim Misafir dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Hazal Kaya, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Hazal Kaya, Ali Atay'a olan aşkından oğlu Fikret Ali ile değişen hayatına kadar merak edilen her şeyi anlattı.
25.11.2021 Magazin
Fikret Ali'nin neşesi yerinde!
Fikret Ali'nin neşesi yerinde! Oyuncu Ali Atay ve oğlu Fikret Ali, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Hazal Kaya'nın sette olduğu günü fırsat bilen baba-oğul, keyifle tur atarak alışveriş yaptılar.
16.11.2021 Magazin
Hazal Kaya: Kim Kardashian beni çok etkiledi
Hazal Kaya: Kim Kardashian beni çok etkiledi Hazal Kaya, Kim Kardashian’ı kendisine rol modeli aldığını söyledi. Zeynep Bastık’ın programında merak edilenleri yanıtlayan oyuncu, Kardashian Ailesine neden ilgi duyduğunu anlattı.
1.03.2021 Magazin
Enis Arıkan, Hazal Kaya'nın süt annelik serüvenini anlattı
Enis Arıkan, Hazal Kaya'nın süt annelik serüvenini anlattı Oyuncu Enis Arıkan, Exxen'de yayınlanan programında yakın arkadaşı Hazal Kaya'yı ağırladı. Arıkan, Hazal Kaya ile birlikte rol aldıkları 'Benden Ne Olur' filmini çekerken set aralarında Kaya'nın hasta bir bebeğe süt annelik yaptığını açıkladı.
10.01.2021 Magazin
Hazal Kaya'dan anlamlı dövme
Hazal Kaya'dan anlamlı dövme Oyuncu Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya, koluna kendisi ve oğlu Fikret Ali'nin dövmesini yaptırdı.
1.12.2020 Magazin
"Kaptan sağlam, kafalar rahat"
"Kaptan sağlam, kafalar rahat" Ali Atay, Kasım 2019’da doğan oğlu Fikret Ali ile otomobilde poz verdi.
19.11.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fikret Ali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fikret ali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.