Gazete Vatan Logo
Magazin Hazal Kaya'dan korkutan haber: Evde baygın yatıyorum

Hazal Kaya'dan korkutan haber: Evde baygın yatıyorum

Meslektaşı Ali Atay ile mutlu bir evlilik süren Hazal Kaya,Instagram sayfasından bir gönderi paylaşarak sağlık sorunları yaşadığını belirtti.

Hazal Kaya'dan korkutan haber: Evde baygın yatıyorum

Aşk-ı Memnu dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan daha sonra birçok başarılı yapımda başrol oynayan Hazal Kaya, 2019'da kendisi gibi oyuncu Ali Atay’la nikah masasına oturmuş ve aynı sene kasım ayında da oğlu Fikret Ali'yi kucağına almıştı. Öte yandan aynı günlerde Kaya'nın ikinci kez anne olacağı haberi gündeme gelmişti. Bebek beklediği iddia edilen güzel oyuncunun yaklaşık 3 aylık hamile olduğu öne sürülmüştü. Ünlü çift, bebek haberleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı.

SAĞLIK SORUNLARI YAŞIYOR

Bir süredir sosyal medyada paylaşım yapmayan Hazal Kaya sessizliğini bozdu. Ali Atay ile evli olan oyuncu son paylaşımında sağlık sorunları yaşadığını yazdı. Kaya'nın sözleri, takipçilerini endişelendirdi.

"Nasıl açtım arayı ama? İsteyerek olmadı valla" diyen Hazal Kaya fotoğrafına şu notu düştü:

"Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım. Psikolojik olarak kaldırabildiklerimin de ciddi bir sınırı oldu. Ayrıca 9'a 3 tansiyonla ya evde baygın yatıyorum ya da sette hayatta tutunmaya çalışıyorum. 'Ay çok güzel şeyler geliyor neyse' böyleyken böyle. İki üç haftaya toparlarım gibi; yani umarım! Öptüm."

Haberin Devamı