Fetö İmamı

Fetö İmamı

Son dakika fetö imamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fetö imamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fetö imamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö İmamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö imamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.584 fetö imamı haberi bulunmuştur. Tüm fetö imamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ imamı iğrenç olayı böyle anlattı: Nimet olarak yediler midem bulandı!
FETÖ imamı iğrenç olayı böyle anlattı: Nimet olarak yediler midem bulandı! Son dakika haberine göre; FETÖ/PDY'nin sözde 'Kayseri bölge imamı' olmakla suçlanan Serdal Karakurt'un 'silahlı terör örgütü kurma ve yönetme', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'terörizmin finansmanı' suçlarından yargılanmasına başlandı. Tanık olarak dinlenen Hüseyin M, sanıkla birlikte gittikleri örgütün Pensilvanya'daki kampında, FETÖ elebaşının artık yemeklerini yiyenleri gördüğünü beyan etti. Hüseyin M. 'Kalan yemeğin artığını oradaki 3-4 kişi kıymetli bir şeymiş gibi yedi. Ben onun artığı olduğunu anladım asla yemedim, ısrarcı oldular midem bulandı' dedi.
28.04.2021 Arşiv
Yazıcıoğlu cinayetine yeni gelişme! Adil Öksüz devreye girdi
Yazıcıoğlu cinayetine yeni gelişme! Adil Öksüz devreye girdi BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle başlatılan FETÖ soruşturmasında helikopter düştüğü sırada havada olan F-4 uçağındaki silah sistemlerini kullanan subaylardan birinin o dönem Hava Kuvvetleri’nin FETÖ imamı olan Adil Öksüz ile irtibatı çıktı.
25.11.2020 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu hayatını kaybetmişti! Altından o isim çıktı
Muhsin Yazıcıoğlu hayatını kaybetmişti! Altından o isim çıktı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bulunduğu helikopterin düşmesinde rolü olduğu düşünülen F-4 uçağının pilotu Ali Armağan’ın FETÖ’nün kilit ismi Adil Öksüz ile 152 kez iletişim kurduğu ortaya çıktı
29.10.2020 Gündem
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu!
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu! 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana, dört yıldır gizemini koruyan kalkışmanın bir numaralı imamı Adil Öksüz'ün serbest bırakılması skandalının perde arkasına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
30.05.2020 Gündem
FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasının yeni ayrıntıları ortaya çıktı
FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasının yeni ayrıntıları ortaya çıktı 17/25 Aralık soruşturmasında, FETÖ kumpasının ayrıntıları itirafçıların anlattıklarıyla bir bir ortaya çıktı. Gizli toplantılar yapıldı, darbe planı ince ince örüldü. Gülen'in onayı alındıktan sonra örgüt üyeleri düğmeye bastı. İşte Kanal D Ana Haber'in özel haberinin tüm detayları.
25.12.2019 Gündem
Tarafsız Bölge'ye o soru damga vurdu! 25 mliyonu kabul etseydim...
Tarafsız Bölge'ye o soru damga vurdu! 25 mliyonu kabul etseydim... CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunumuyla ekrana gelen Tarafsız Bölge programına gazeteci Necdet Saraç'ın Sinan Aygün’e sorduğu soru damga vurdu. Aygün, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alarak ortaya attığı ‘Benden 25 milyon lira istediler’ iddiasıyla gündeme gelmişti.
24.12.2019 Gündem
Görevden alınan CHP'li başkana kritik 'FETÖ' soruları
Görevden alınan CHP'li başkana kritik 'FETÖ' soruları FETÖ'den dolayı gözaltına alınan Urla Belediye Başkanı CHP’li İbrahim Burak Oğuz’a mahkemede şu sorular soruldu: Babanın, Kılıçdaroğlu’na, ‘Oğlum FETÖ’cüdür’ dediği doğru mu? Babanla görüşüyor musun? FETÖ mahrem imamlarıyla neden görüştün? Güney Afrika’ya ve örgütün en çok okulunun bulunduğu Başkurdistan’a neden gittin?
18.12.2019 Siyaset
İşte Adil Öksüz'ün saklandığı ev!
İşte Adil Öksüz'ün saklandığı ev! 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 1 numarası kaçak Adil Öksüz’ün firar ettiği ilk günlerde evinde saklayan FETÖ imamı itirafçı oldu: Öksüz’ü, örgüt imamı getirdi. Üsküdar’daki evimde 8 gün kaldı.
26.10.2019 Gündem
Hortumcu FETÖ imamı Londra'da görüntülendi!
Hortumcu FETÖ imamı Londra'da görüntülendi! Terörist elebaşının talimatıyla Bank Asya’ya yatırılan paraların yurtdışına kaçırılmasını sağlayan örgüt imamı Ali Çelik Londra’da inşaat işleriyle uğraşıyor. 40 milyon liralık malikânede yaşayan Çelik’in Avrupa bankalarında aslında örgüte ait olan 200 milyon euro parası bulunuyor. Çelik, firari örgüt imamlarıyla sık sık ihanet toplantıları yapıyor.
15.05.2019 Gündem
MİT TIR'larının ihbarcısı Mustafa İlhan yakalandı!
MİT TIR'larının ihbarcısı Mustafa İlhan yakalandı! Hatay Kırıkhan'da 1 Ocak 2014'te MİT TIR'larının durdurulması olayının "ihbarcı"sı FETÖ imamı Mustafa İlhan, Ordu'da saklandığı adreste yakalandı.
15.03.2019 Gündem
Sanıkların ifadeleri ABD'deki FETÖ'cülerin iadesinde delil olarak kullanılacak
Sanıkların ifadeleri ABD'deki FETÖ'cülerin iadesinde delil olarak kullanılacak Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili Türkiye'nin sunduğu yeni delilleri değerlendirmek için gelen 7 kişilik ABD'li heyet ile Ankara Adliyesi'nde yapılan toplantının detayları ortaya çıktı. Heyetin FETÖ'nün sivil imamı Kemal Batmaz, gizli tanıklar 'Kuzgun' ve 'Şapka'yı dinlediği ve bu kişilere, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ilişkisine yönelik sorular yönelttiği belirtildi. Heyetin ayrıca firari sivil imam Adil Öksüz ile ilgili de çok sayıda soru sorduğu kaydedildi.
4.01.2019 Gündem
Son dakika: ABD heyeti Ankara'da
Son dakika: ABD heyeti Ankara'da Aralarında FBI yetkililerinin de bulunduğu ABD heyeti Ankara'ya geldi. FETÖ için gelen heyet temaslarına Ankara Adliyesi'nden başladı. CNN TÜRK muhabiri Serhat Dal'ın edindiği bilgiye göre; ABD'li heyetin FETÖ imamı Kemal Batmaz'ın ifadesine başvuracak. Bunun için adliyede video konferans sitemi kuruldu.
3.01.2019 Gündem
Yıllıktaki FETÖ
Yıllıktaki FETÖ Darbe girişimini planlayanlardan FETÖ imamı Adil Öksüz’ün Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1990’da beraber mezun olduğu beş arkadaşının da örgütün simge isimleri arasında yer aldığı ortaya çıktı. Mezuniyet yıllığına göre, Gezi’de ‘Çadırları yakın’ talimatı veren ve Deniz Baykal’a kaset kumpası sanıklarından olan iki eski polis müdürü ile örgüt üyeliğinden ceza alan, ihraç edilen bazı akademisyenler aynı sınıfın mezunları.
17.12.2018 Gündem
FETÖ 'imamı' itirafçı oldu, 15 kişinin ismini verdi
FETÖ 'imamı' itirafçı oldu, 15 kişinin ismini verdi ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TSK'daki 'kripto' FETÖ/PDY üyelerini tespit etmek için yürütülen 'Ankesörlü telefon soruşturması' kapsamında gözaltına alınan, örgütün Hava Kuvvetleri Ankara bölgesi astsubaylarından sorumlu sözde 'imamı' O.K., itirafçı olarak sorumlu olduğu 15 astsubayın ismini verdi.
8.12.2018 Gündem
Son dakika: İstanbul'da dev operasyon: 89 kişi...
Son dakika: İstanbul'da dev operasyon: 89 kişi... FETÖ operasyonları ile ilgili son dakika haberi geldi. FETÖ mahrem imamları ile Ankesörlü telefon ile ardışık şekilde iritbat kurdukları belirlenen bir kısmı muvazzaf 71 asker ve 18 örgüt imamı hakkında 8 ilde operasyon başlatıldı.
10.09.2018 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen'e bizzat yollamış!
FETÖ elebaşı Gülen'e bizzat yollamış! Ankara'da saklandığı evde yakalanan, İzmir'deki "askeri casuslukta kumpas" davasının sanıklarından FETÖ mahrem imamı Hakan Kılınç'ın TSK'ya ait bazı bilgi ve belgelerin örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e ulaştırılmasına aracılık ettiği belirtildi.
17.08.2018 Gündem
FETÖ imamı saklandığı evde yakalandı
FETÖ imamı saklandığı evde yakalandı İzmir'de görülen askeri casusluk soruşturmasının sanıklarından, firari Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) imamı Hakan Kılınç, Yenimahalle'de saklandığı evde yakalandı.
16.08.2018 Gündem
FETÖ’cü iddiası 2014’te söylenmiş
FETÖ’cü iddiası 2014’te söylenmiş 15 Temmuz‘dan sonra firar eden FETÖ imamı Adil Öksüz’ü arayan özel ekibin başındayken tutuklanan eski Sakarya Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz’ün FETÖ’cü olduğuna dair 2014’te verilen bir ifade ortaya çıktı. FETÖ dosyalarına giren bu ifadede Özoğluöz’ün, Fetullah Gülen’in Altunizade’deki merkezine getirilen isimlerden biri olduğu belirtiliyor.
4.08.2018 Gündem
Ortaya çıktı! İşte Eczacı Abdi
Ortaya çıktı! İşte Eczacı Abdi 15 Temmuz darbe girişimini Akıncı Üssü’nden yöneten sivil imam Hakan Çiçek ile FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i Face Time’dan görüştüren “Eczacı Abdi” kod adlı Abdullah Bayram’ın fotoğrafı ortaya çıktı. Emniyet’in Hakan Çiçek’in telefon incelemesine ilişkin hazırladığı rapora giren Bayram, Gülen’in en tepede bulunduğu örgüt şemasında yer aldı.
2.08.2018 Gündem
Adnan Oktar'ın önemli ismi ile FETÖ imamı Erbil'de görüşmüş
Adnan Oktar'ın önemli ismi ile FETÖ imamı Erbil'de görüşmüş İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna ilişkin önemli detaylara ulaştı. İddialara göre, Oktar grubunun önemli isimlerinden işadamı Mehmet Alp Ünlü ile Tarkan Yavaş, Erbil'e giderek Talip Büyük'le görüştü. Ünlü ve Yavaş'ın, FETÖ'nün Kuzey Irak imamı Büyük ile 2014 ve 2015 yılları arasında Erbil'de 2 kez görüştüğü öne sürüldü
25.07.2018 Gündem
Adil Öksüz'ün Sakarya'da aranırken nerede olduğu ortaya çıktı
Adil Öksüz'ün Sakarya'da aranırken nerede olduğu ortaya çıktı FETÖ'nün sözde 'Hava Kuvvetleri imamı' Adil Öksüz, Sakarya'nın Akyazı kırsalında aranırken İstanbul'un Ataşehir ilçesinde 50 katlı bir rezidansta toplantı gerçekleştirmiş. Öksüz ve toplantıda yer alan diğer FETÖ imamları, aynı anda cep cep telefonlarını susturarak kayıplara karıştı.
9.07.2018 Gündem
FETÖ imamı AIDS testi yaptırırken yakalandı
FETÖ imamı AIDS testi yaptırırken yakalandı Örgütün ‘Antalya bölge imamı’ olduğu belirtilen M.T., AIDS testi yaptırmak için geldiği hastanede yakalandı. M.T., 10 yıldır birçok erkekle eşcinsel ilişki yaşadığını söyledi
27.05.2018 Gündem
Eşcinsel FETÖ imamı AIDS testi yaptırmak isterken yakalandı
Eşcinsel FETÖ imamı AIDS testi yaptırmak isterken yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu olmaktan aranan ve eşcinsel olduğunu belirten şüpheli M.T, AIDS testi yaptırmak için geldiği hastanede yakalandı.
27.05.2018 Gündem
Adil Öksüz'le ilgili bomba iddia! Ailesi de biliyormuş
Adil Öksüz'le ilgili bomba iddia! Ailesi de biliyormuş 15 Temmuz’un kilit ismi firari FETÖ imamı Adil Öksüz’ün eşi ile kayınbiraderinin telefon mesajları darbe girişiminden haberdar olduklarını ve başarılı olması için sürekli dua ettiklerini ortaya koydu
23.04.2018 Gündem
‘Mahrem imam’ her şeyi anlattı
‘Mahrem imam’ her şeyi anlattı Malatya’da itirafçı olan FETÖ imamı, “Askeri öğrencilerle daha önceden belirlediğimiz noktada buluştuğumuzda önce göz temasına geçiyor, daha sonra en az 200 metre mesafeyle birbirimizi takip ederek örgüt evine gidiyorduk” dedi
15.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö İmamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö imamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.