Adil Öksüz

Adil Öksüz

Son dakika adil öksüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adil öksüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adil öksüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adil Öksüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adil öksüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 704 adil öksüz haberi bulunmuştur. Tüm adil öksüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser ile ortak basın toplantısı düzenledi. Soylu, toplantıda Alman mevkidaşına çok sert sözlerle tepki gösterdi. Soylu, "Bugün genç bir öğretmenimiz ve çocuğumuz defnediliyor. İstiklal Caddesi'nde masum insanlarımız katledildi. Onlara kimse orantılı güç uygulamadı. Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı. Almanya veya dünyanın herhangi bir yerine terör saldırısı olduğunda ne düşünülüyorsa aynısı düşünülmeli" dedi.
22.11.2022 Gündem
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL Milli Savunma Bakanlığı'nın 15 Temmuz darbe girişiminde, darbecilerin Akıncı Üssü'ne verdiği zararın tazmini için aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 500 sanık hakkında açtığı dava kapsamındaki bilirkişi incelemesi tamamlandı. Raporda, Akıncı Üssü'ndeki zararın 8 milyon 630 bin lira olduğu tespit edildi.
29.03.2022 Gündem
Çok sayıda terör örgütü üyesinin mal varlıkları donduruldu! Aralarında Adil Öksüz, Emre Uslu, Zekeriya Öz de var
Çok sayıda terör örgütü üyesinin mal varlıkları donduruldu! Aralarında Adil Öksüz, Emre Uslu, Zekeriya Öz de var Resmi Gazete'de yayımlanan kararla FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 454, PKK/KCK terör örgütü üyesi 108, dini istismar eden terör örgütlerine üye 119, sol terör örgütlerine üye 89 kişinin ve bir vakfın mal varlıkları donduruldu. Mal varlığına el konulanlar arasında firari FETÖ/PDY üyesi Adil Öksüz, Emre Uslu, Tuncay Opçin, Cevheri Güven, Zekeriya Öz, Tarık Toros ve Abdülkerim Balcı da yer alıyor.
23.12.2021 Gündem
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış
Darbe talimatı! Flaş rapor ortaya çıktı! 4 isim yanındaymış FETÖ'nün üst düzey TSK imamlarının, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in darbe mesajını verirken yanında olduklarını kanıtlayan bir rapor daha ortaya çıktı.
4.11.2021 Gündem
Başına 4 milyon lira ödül konulmuştu! Yurtta sulh konseyindeki firari yarbayın Akıncı Üssü'nde görüntüleri  ortaya çıktı...
Başına 4 milyon lira ödül konulmuştu! Yurtta sulh konseyindeki firari yarbayın Akıncı Üssü'nde görüntüleri ortaya çıktı... Son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini sivil imamlarla yöneten sözde yurtta sulh konseyi üyesi firari eski jandarma yarbay Turgay Sökmen'in, Akıncı Üssü'nden firar etmeden önceki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.
24.07.2021 Gündem
FETÖ'cü sivil imamların yalanı ortaya çıktı!
FETÖ'cü sivil imamların yalanı ortaya çıktı! Ankara'da FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü davasında verilen hükmün gerekçesinde, darbe girişimini yöneten sivil imamlar Adil Öksüz, Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in 'arsa bakmaya gittik' yalanı deşifre edildi. Gerekçede, sivil imamların arsa baktıklarını söyledikleri arazinin, imara kapalı askeri alan olduğu yer aldı. Kararda bu savunma için, "Sanıkların savunmalarının tümüyle gerçek dışı, yalan ve gülünç olduğu açıktır" ifadeleri yer aldı.
24.07.2021 Yaşam
Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı
Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini yöneten sivil imamlardan Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Öksüz, 15 Temmuz gecesi Ankara'da terör estiren pilotların talimat aldığı 143. Filo Komutanlığının güvenlik kameralarınca kaydedildi.
20.07.2021 Gündem
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
Adil Öksüz’ün kaçırılması davasında karar çıktı
Adil Öksüz’ün kaçırılması davasında karar çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kilit isimlerinden firari Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasının ardından İstanbul'da saklanmasına yardım ettikleri gerekçesiyle 1'i firari 4'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
25.06.2021 Gündem
Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle biraraya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara operasyonunda emri veren PKK'lı Nurettin Sofi'nin öldürüldüğünü, hedeflerinin ise Kandil'i çökertmek olduğunu belirterek, "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. " açıklamasını yaptı. Bu açıklamaların ardından pek çok kişi Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Yakalanan Fetöcü Adil Öksüz mü? sorularını araştırıyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları
20.05.2021 Gündem
FETÖ'ye yeğen darbesi! 32 kurmayı ifşa etti!
FETÖ'ye yeğen darbesi! 32 kurmayı ifşa etti! 15 Temmuz darbe girişimini Akıncı Hava Üssü’nden yöneten FETÖ’nün TSK imamı Adil Öksüz’ün itirafçı yeğeni Halil Öksüz, her biri aktif görevde, kurmay sıfatına sahip 32 örgüt üyesinin adını verdi.
24.04.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün kayınvalidesi içi istenen ceza belli oldu
Adil Öksüz'ün kayınvalidesi içi istenen ceza belli oldu FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturmada Adil Öksüz’ün kayınvalidesi Hatice Yıldırım’ın 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasının gerekçeli kararında Bank Asya’da 21 adet hesap açtırıp para yatırdığı ve damadını evinde saklayarak kaçmasına yardımcı olduğu belirtildi.
21.12.2020 Yaşam
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Yazıcıoğlu cinayetine yeni gelişme! Adil Öksüz devreye girdi
Yazıcıoğlu cinayetine yeni gelişme! Adil Öksüz devreye girdi BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle başlatılan FETÖ soruşturmasında helikopter düştüğü sırada havada olan F-4 uçağındaki silah sistemlerini kullanan subaylardan birinin o dönem Hava Kuvvetleri’nin FETÖ imamı olan Adil Öksüz ile irtibatı çıktı.
25.11.2020 Gündem
İstinaf Mahkemesi'nden FETÖ'nün çatı davası ile ilgili flaş karar!
İstinaf Mahkemesi'nden FETÖ'nün çatı davası ile ilgili flaş karar! İstinaf, 75 sanıklı "FETÖ çatı davası"nda 4 sanığın ağırlaştırılmış müebbet, 3 sanığın 10 yıl 6'şar ay hapse çarptırılmasını hukuka uygun buldu.
6.11.2020 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu hayatını kaybetmişti! Altından o isim çıktı
Muhsin Yazıcıoğlu hayatını kaybetmişti! Altından o isim çıktı Muhsin Yazıcıoğlu’nun bulunduğu helikopterin düşmesinde rolü olduğu düşünülen F-4 uçağının pilotu Ali Armağan’ın FETÖ’nün kilit ismi Adil Öksüz ile 152 kez iletişim kurduğu ortaya çıktı
29.10.2020 Gündem
Cübbeli Ahmet'ten Adil Öksüz itirafı!
Cübbeli Ahmet'ten Adil Öksüz itirafı! Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanılan Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk ekranlarına bağlanarak, hapishanedeyken firari terörist Adil Öksüz'ün kendisini ziyaret ettiğini doğruladı.
21.07.2020 Gündem
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi 15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimine maruz kalan Türk halkı, demokrasiye sahip çıkarak bir destan yazdı. Darbeci hainlere geçit vermeyen halk, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.
15.07.2020 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu!
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu! 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana, dört yıldır gizemini koruyan kalkışmanın bir numaralı imamı Adil Öksüz'ün serbest bırakılması skandalının perde arkasına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
30.05.2020 Gündem
FETÖ itirafçıları anlattı! Kravatlarına gizli kamera takıp...
FETÖ itirafçıları anlattı! Kravatlarına gizli kamera takıp... Kuruluşundan bu yana kendisinden olmayana yaşam hakkı tanımayan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) karanlık yüzünü, uzun yıllar örgütün kritik birimlerinde görev almış itirafçılar anlatıyor.
9.03.2020 Gündem
Karlov suikastı davasında Adil Öksüz itirafı
Karlov suikastı davasında Adil Öksüz itirafı Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un o sırada görevde olmayan polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 28 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Örgütün MİT'teki bir grup mensubundan sorumlu olduğunu kabul eden BTK çalışanı Salim Z. isimli tanık, "FETÖ'nün TSK imamı Adil Öksüz'ü MİT'e angaje gösteren sahte belgeyi kendisinin hazırladığını" itiraf etti.
3.03.2020 Gündem
FETÖ'cü Kemal Batmaz'ın kod adı "Sedat"mış
FETÖ'cü Kemal Batmaz'ın kod adı "Sedat"mış Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini Akıncı Üssü'nden yöneten "sivil imam" Kemal Batmaz'ın örgüt içinde "Sedat" kod adını kullandığı itirafçı beyanlarına yansıdı.
19.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adil Öksüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adil öksüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.