Ferhat Tunç

Ferhat Tunç

Son dakika Ferhat Tunç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ferhat Tunç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ferhat Tunç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferhat Tunç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferhat tunç gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 ferhat tunç haberi bulunmuştur. Tüm ferhat tunç haberleri aşağıda listelenmiştir.
PKK'nın sözde sorumlusu Ferhat Tunç öldürüldü!
PKK'nın sözde sorumlusu Ferhat Tunç öldürüldü! PKK'nın sözde Gap-Rıha Eyalet Sorumlusu Rubar kod adlı Ferhat Tunç, Emniyet, İstihbarat, Havacılık ve PÖH'lerin operasyonuyla etkisiz hale getirildi.
7.12.2021 Gündem
Hasan Saltık hayatını kaybetti
Hasan Saltık hayatını kaybetti Kalan Müzik’in sahibi 57 yaşındaki Hasan Saltık, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
2.06.2021 Magazin
Ferhat Tunç hakkında yakalama kararı çıkarıldı!
Ferhat Tunç hakkında yakalama kararı çıkarıldı! Sosyal medya hesabındaki paylaşımları nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Ferhat Tunç hakkında savunmasını yapmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.
29.03.2019 Gündem
Şarkıcı Ferhat Tunç hakkında 20 yıla kadar hapis istemi!
Şarkıcı Ferhat Tunç hakkında 20 yıla kadar hapis istemi! Diyarbakır'da terör soruşturması kapsamında Ferhat Tunç diye bilinen şarkıcı Ferhat Tunç Yoslun hakkında "terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütü propagandası" yapmak suçlarından 8 yıl 6 aydan 20 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.
15.02.2019 Gündem
Ferhat Tunç hakkında karar verildi!
Ferhat Tunç hakkında karar verildi! Hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında Almanya'dan geldiği Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan şarkıcı Ferhat Tunç, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
14.01.2019 Gündem
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı
HDP'de milletvekillerinden 25'i liste dışı kaldı HDP'de 24 Haziran'daki seçim için mevcut 48 milletvekilinden 25'i aday gösterilmezken, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın iki avukatı ile yeğeni Ömer Öcalan'a aday listesinde yer verildi.
21.05.2018 Siyaset
İşte HDP'nin milletvekili adayları
İşte HDP'nin milletvekili adayları Halkların Demokratik Partisi (HDP), 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdi.
21.05.2018 Siyaset
Ferhat Tunç'a 6 yıla kadar hapis istemi!
Ferhat Tunç'a 6 yıla kadar hapis istemi! Sanatçı Ferhat Tunç hakkında bu kez "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
17.10.2017 Magazin
Emre Saltık son yolculuğuna uğurlandı
Emre Saltık son yolculuğuna uğurlandı Geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında yaşama veda eden Türk Halk Müziği sanatçısı Emre Saltık, son yolculuğuna uğurlandı.
12.03.2017 Magazin
Beyazıt Öztürk tanık olarak dinlendi
Beyazıt Öztürk tanık olarak dinlendi Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Show' programında 'terör örgütü propagandası yaptığı' iddiasıyla Ayşe Çelik, program yapımcısı ve Çelik'in sözlerine destek vererek kendileri hakkında suç duyurusunda bulunan 40 kişinin yargılanmasına devam edildi. Ara celsede tanık olarak dinlenilen Beyazıt Öztürk, "Ne olduğunu tam anlayamadığım ve hızlı bir gelişme olduğu için 'bağlantıyı kesin' işareti yapmadım" dedi
30.11.2016 Magazin
Diyarbakır Sur için 1.5 saat süre!
Diyarbakır Sur için 1.5 saat süre! DİYARBAKIR Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı 1.5 saatliğine kalktı. Öğleden sonra saat 15.30'dan saat 17.00'a kadar halka süre verildi. Bu sürede bölgeden çıkmak isteyenlere de yardım edildi.
29.09.2021 Gündem
Gezi hatırası
Gezi hatırası Gezi eylemlerinde yaşamını yitiren gençler İstiklal Caddesi’ndeki yürüyüşle anıldı...
29.09.2021 Gündem
11 isim ifadeye çağrıldı
11 isim ifadeye çağrıldı Avukat Rahmi Kurt, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın öldürüldüğü gün sosyal paylaşım sitesi olan twitter’daki paylaşımlar üzerine aralarında tanınmış gazetecilerin de bulunduğu pek çok kişi hakkında savcılığa şikayet dilekçesi sunmuştu...
29.09.2021 Gündem
CHP'nin düşürülemeyen kalesi!
CHP'nin düşürülemeyen kalesi! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketinde HDP, CHP'yi zorluyor.
29.09.2021 Gündem
27 ünlü isim hakkında suç duyurusu!
27 ünlü isim hakkında suç duyurusu! Siyasetçi, sanatçı ve gazetecilerden oluşan 27 kişi hakkında, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin söylemleri ve paylaşımları nedeniyle "halkı ırk, din, dil ayrımı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik etmek" ile "halkı hükümete karşı silahlı eyleme teşvik etme" suçlarından soruşturma açılması talebiyle suç duyurusunda bulunuldu.
29.09.2021 Gündem
Ferhat Tunç HDP'ye sitem etti!
Ferhat Tunç HDP'ye sitem etti! HDP'den Tunceli milletvekilliği için adaylık başvurusu bulunan sanatçı Ferhat Tunç'un yerine Alican Ünlü ve Edibe Şahin gösterildi.
29.09.2021 Gündem
Yer ağıt, gök acı!
Yer ağıt, gök acı! Türkiye, edebiyat ustasını uğurladı
29.09.2021 Gündem
Ünlü sanatçı HDP'den aday oldu
Ünlü sanatçı HDP'den aday oldu Protest müzik sanatçısı Ferhat Tunç, HDP’den Tunceli’de milletvekili aday adayı oldu.
29.09.2021 Gündem
Bomba iddia! HDP o isme teklif götürdü!
Bomba iddia! HDP o isme teklif götürdü! 7 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri öncesinde adaylık kulisleri de hızlandı. Partiler tanınmış birçok isme adaylık teklifi götürürken en köklü değişimin Halkların Demokratik Partisi’nde (HDP) yaşanması bekleniyor.İddiaya göre; İhsan Eliaçık, Hüda Kaya, Seydi Fırat, Günay Aslan'ın aday olması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Bilinmeyenleriyle Selahattin Demirtaş!
Bilinmeyenleriyle Selahattin Demirtaş! HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisi ile ilgili bilinmeyenleri anlattı...
29.09.2021 Gündem
HDP kongresinde Kürtçe marş çalındı!
HDP kongresinde Kürtçe marş çalındı! HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kobani’de İslam’la savaşılmadığını, asıl hedefin özgür bir yaşamı orda boğmaya çalışanlar olduğunu belirterek, Kobani zaferinin tüm Ortadoğu dengelerini değiştireceğini ileri sürdü. HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ise Diyarbakır’da, ’Kürtçe öğreneceğim diyen Başbakan Davutoğlu’nu eleştirerek, Davutoğlu’nun Kürtçe öğreneceğine Kürtlere ana dilde eğitim hakkını vermesi gerektiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Boksörün Kobani jesti
Boksörün Kobani jesti Hamburg Arena da önceki gün düzenlenen boks galasında süper orta siklette Türk boksör İsmail Özen ile Sırp boksör Culum Solobodan karşı karşıya geldi...
29.09.2021 Gündem
"Adeta intihar ediyordu"
"Adeta intihar ediyordu" Ölümünün 14...
16.11.2014 Yaşam
Sınırı geçen kadını askerler öldürdü iddiası
Sınırı geçen kadını askerler öldürdü iddiası KOBANİ’ye saldıran IŞİD güçlerine karşı savaşan YPG’ye katılmak için Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nden, telleri aşarak Suriye tarafına geçen 28 yaşındaki Kadriye Ortakaya’nın askerler tarafından açılan ateşle öldüğü ileri sürüldü...
29.09.2021 Gündem
Sanatçılar IŞİD'e karşı Rojova sınırına gidiyor!
Sanatçılar IŞİD'e karşı Rojova sınırına gidiyor! Suavi, Ferhat Tunç, Servet Kocakaya, Grup Vardiya, Kardeş Türküler'in de aralarında bulunduğu bir grup sanatçı IŞİD'in Rojava'ya yönelik saldırılarına karşı sınıra gidecek
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ferhat Tunç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferhat tunç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.