Ferdi Özbeğen

Ferdi Özbeğen

Son dakika Ferdi Özbeğen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ferdi Özbeğen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ferdi Özbeğen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferdi Özbeğen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferdi özbeğen gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 ferdi özbeğen haberi bulunmuştur. Tüm ferdi özbeğen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in Taverna müziğinin efsaneleşen ismi Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı Burak Deniz canlandıracak. Deniz rolüne Ferdi Özbeğen’in videolarını izleyerek hazırlanıyor.
1.03.2024 Magazin
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları!
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), şiddet ve korku uyandırıcı unsurların yoğun olarak kullanıldığı belirlenen haber kanalı ile yayınlarında argo ve eleştiri sınırını aşan ifadeler içeren TV ve radyo kanalları hakkında yaptırım uygulandığını açıkladı. RTÜK ayrıca, internet üzerinden yayıncılık yapan lisanssız kuruluşlara lisans başvurusu yapmaları için 72 saat süre tanındığını duyurdu.
8.12.2021 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler'den Ferdi Özbeğen geçti!
Şarkılar Bizi Söyler'den Ferdi Özbeğen geçti! Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler”, izleyicilere yine keyifli bir gece yaşattı.
6.04.2021 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 6. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 6. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Türkiye'nin ünlü sanatçı Ferdi Özbeğen şarkıları söylenecek!
31.03.2021 Televizyon
'Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı'
'Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı' Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan'dan Zeki Müren hakkında çok konuşulacak açıklamalar.
9.01.2021 Magazin
Yeniden keşfedildi! Çıktığı gün 2 bin sattı
Yeniden keşfedildi! Çıktığı gün 2 bin sattı Ferdi Özbeğen vefatından yıllar sonra bir ilke imza attı. Plak satışları yılda 2 bin adeti geçmezken, “Ferdi Özbeğen 20. Sanat Yılı Şan Konseri” plağı çıktığı gün 2 bin adet satıldı.
13.12.2020 Magazin
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
"Dolabında uzun etek yok"
"Dolabında uzun etek yok" 'Repertuvar' serisine devam eden Cenk Eren; Selda Bağcan’ı yeni fikirlere ikna etmenin yollarından Pınar Altuğ’un mini eteği yüzünden uğradığı 'linç'e her şeyi Hürriyet gazetesinden Tülay Demir'e anlattı.
21.01.2020 Magazin
Selda Bağcan ile aynı sahnede
Selda Bağcan ile aynı sahnede Tanju Okan, Ferdi Özbeğen ve son olarak Selda Bağcan şarkılarını seslendirdiği 'Repertuvar' proje albümlerindeki yorumculuğuyla müzikseverlerden beğeni toplayan Cenk Eren, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi.
11.01.2020 Magazin
Fedon: Ben 40 yaşındayken neredeydiniz?
Fedon: Ben 40 yaşındayken neredeydiniz? Kendine has tarzıyla yıllardır sahnelerde fırtına gibi esen Fedon, önceki gece Bodrum Bardakçı Koyu’nda bulunan Azka Otel’de sahne aldı.
13.07.2019 Magazin
Ünlülerin hakları  iflas masasında
Ünlülerin hakları iflas masasında İflas eden Kiss Müzik’te bulunan 34 çalışmanın eser işletme belgeleri iflas masası tarafından 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartıldı. Sezen Aksu, Zerrin Özer, Edip Akbayram gibi sanatçıların da eserleri var
11.08.2018 Magazin
İşim olmazsa İstanbul’a gelmem
İşim olmazsa İstanbul’a gelmem Öykü Gürman, Hakan Aysev ve Yonca Lodi önceki gün merhum sanatçı Ferdi Özbeğen’i şarkılarla andı. İstanbul’dan taşınan Hakan Aysev ise “İşim olmazsa İstanbul’a hiç gelmem” dedi
25.02.2018 Magazin
Ekran yüzümüzü güldürecek mi?
Ekran yüzümüzü güldürecek mi? 2017’ye veda ettiğimiz ve 2018’e kucak açtığımız son saatleri televizyon karşısında geçirecekler buraya! Alternatif çok, seçin birini...
31.12.2017 Arşiv
Mirasıyla ilgili flaş gelişme!
Mirasıyla ilgili flaş gelişme! Türk müziğinin güçlü seslerinden piyanist-şantör Ferdi Özbeğen, 4 yıl önce kansere yenilerek aramızdan ayrıldı. Özbeğen, 2008'de hazırladığı vasiyetnameyle tüm mal varlığını Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) bıraktı.
25.12.2017 Magazin
Evlilik teklifi almadım
Evlilik teklifi almadım Beyazıt Öztürk’ün sunduğu “Beyaz Show”a bu hafta; “Aile Arasında” filminin oyuncuları Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Fatih Artman, Derya Karadaş, Ayta Sözeri ve şarkıcı Funda Arar konuk oldu.
2.12.2017 Magazin
İlk klip heyecanı
İlk klip heyecanı Kariyerinin olgunluk döneminde proje albümlere imza atan Cenk Eren geçtiğimiz hafta müzik marketlerde yerini alan ve Ferdi Özbeğen şarkılarını yorumladığı albümünün ilk video klip şarkısı olarak ‘O Günler’i tercih etti...
22.12.2016 Magazin
Yeni albüm müjdesi
Yeni albüm müjdesi Cenk Eren’in tüm hazırlıkları tamamlanan ‘Repertuvar-Ferdi Özbeğen Şarkıları’ albümü, tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda satışa çıktı...
8.12.2016 Magazin
Özbeğen’in mirası mahkemelik
Özbeğen’in mirası mahkemelik Tüm mirasını Türk Eğitim Vakfı’na bırakan Ferdi Özbeğen’in, 17 yıl önce evlat edindiği Hilmi Özbeğen’in vasiyetinin iptali için açtığı davada şarkıcı Fedon da ifade verdi.
20.10.2016 Magazin
Vefalı alıcı bekliyor
Vefalı alıcı bekliyor 3 yıl önce yaşamını yitiren usta müzisyen Ferdi Özbeğen hayatının büyük kısmını Bodrum Torba’da geçirmişti...
18.08.2016 Magazin
Cengiz Kurtoğlu: Tarkan'la konuşurken telefonu kırdım
Cengiz Kurtoğlu: Tarkan'la konuşurken telefonu kırdım Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, Tarkan ile bir şarkısı için görüştüklerini belirterek, "Tarkan beni aradı. Tarkan’a hiç kızar mıyım o çok güzel bir ses. Aradığı sırada araba kullanıyordum. Kenara çektim. Çok güzel bir sohbet ettik. Fakat sohbetin sonu güzel bitmedi. Unutmamalı şarkısı için kendisinden ricada bulundum. Yanıt olarak benim şarkılarımı herkes okuyabilir dediği anda telefonun NO tuşuna bastım. Sinirimden telefonu kırdım. O anda arasa da bulamazdı beni. Ondan sonra da bir daha iletişim kurmadık. Ben 20 yaşında olsam bunları konuşmam ama ağabey hürmeti istiyorum" dedi.
31.05.2016 Magazin
Batum’a yerleşebilirim
Batum’a yerleşebilirim Cenk Eren, Gürcistan’ın Batum şehrindeki Leogrand Hotel’de sahneye çıktı...
22.05.2016 Magazin
Mithat Körler kimdir?
Mithat Körler kimdir? Arabesk fantazi dalında sesiyle büyük bir hayran kitlesi bulunan Mithat Körler kimdir? Özel hayatı ve bilinmeyenleri ile fazlasıyla merak edilen Mithat Körler'in bilgilerini sizler için derledik. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları ve Mithat Körler'in bilgileri...
28.04.2016 Magazin
Kayahan’ın varisiyim
Kayahan’ın varisiyim Cenk Eren, Antalya Migros AVM’de düzenlenen Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde hayranlarıyla bir araya geldi...
13.03.2016 Magazin
Bu albümde sesimin gerçek rengi var
Bu albümde sesimin gerçek rengi var Türk pop müziğinin kilometre taşlarından Nükhet Duru ile Avrupa Müzik’ten çıkan son albümü ‘Aşkın N Hali’ vesilesiyle görüştük. İlk defa cover bir albüm yapan Duru, sesiyle yine büyülüyor.
3.07.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ferdi Özbeğen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferdi özbeğen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.