Fena Yakalandı

Fena Yakalandı

Son dakika fena yakalandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fena yakalandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fena yakalandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fena Yakalandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fena yakalandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 fena yakalandı haberi bulunmuştur. Tüm fena yakalandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş taraftar kararı
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş taraftar kararı Fenerbahçe ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak maç öncesi sarı - kırmızılı taraftarların Ülker Stadyumu'nda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. İstanbul Valiliği'nden konuyla ilgili resmi açıklama geldi.
21.12.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal sinirden çıldırdı! Kameralara fena yakalandı: Yaptığın ihanet, defol git
İsmail Kartal sinirden çıldırdı! Kameralara fena yakalandı: Yaptığın ihanet, defol git Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Kayserispor - Fenerbahçe maçı 7 gole sahne oldu. Michy Batshuayi'nin hat-trick ile yıldızlaştığı Fenerbahçe'de Fred ve Mert Hakan Yandaş, uzatma dakikalarında kırmızı kart görerek Galatasaray maçında cezalı duruma düştü. Fred, Süper Kupa maçında oynayabilecek mi? Öte yandan İsmail Kartal, Mert Hakan Yandaş'ın kırmızı kartı sonrası oyuncusuna resmen çıldırdı. Sarı-lacivertli taraftarlar da Mert Hakan Yandaş için ağır eleştirilerde bulundu.
21.12.2023 Fenerbahçe
Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor!
Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor! Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 04 Ocak Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 16. bölümde neler oldu?
5.01.2023 Magazin
Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?
Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?
16.12.2022 Magazin
Ardıç, Sitare'nin neler çevirdiğini anlıyor!
Ardıç, Sitare'nin neler çevirdiğini anlıyor! Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 30 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Ozan ile Sitare'yi öpüşürken gören Doruk'un ne tepki vereceği oldukça merak konusu oldu. Peki, O Kız 11. bölümde neler oldu?
1.12.2022 Magazin
Türkan Mine'ye öfkesini şimdi gösteriyor! Üç Kız Kardeş 28. bölümde neler oldu?
Türkan Mine'ye öfkesini şimdi gösteriyor! Üç Kız Kardeş 28. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı günleri ekranlara damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Rüçhan Mine'yi yaka paça kapının önüne koyarken Türkan Mine'yi tekrar eve almıştı. Seyirciler ise Türkan'ın ne yapmak istediğine anlam verememişti. Türkan'ın yaptıkları seyirciye oh dedirtti. İşte detaylar...
30.11.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Thor fena yakalandı!
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Thor fena yakalandı! Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz nişanlısı Thor Saevarsson'un kıskançlık krizlerine dayanamayınca nişan atmıştı. Birbirlerini silen eski aşıklardan Thor oyuncu Deniz'i çabuk unuttu. İzlandalı yönetmenin, bir kadını dudağından öpmeye çalıştığı anlar objektiflere yansıdı.
21.11.2022 Magazin
Güven Kıraç eşini aldattı mı? 'Boşanma son noktadır'
Güven Kıraç eşini aldattı mı? 'Boşanma son noktadır' Oyuncu Güven Kıraç geçtiğimiz günlerde genç bir kadınla samimi halde kameralara yakalanmış, 12 yıllık evliliğinin bu görüntüler nedeniyle sona erdiği iddia edilmişti. Bir süredir sessizliğini koruyan Güven Kıraç'tan açıklama geldi.
2.11.2022 Magazin
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu! 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015' ve 2018 yılındaki 'All Star'da mücadele eden Sahra Işık, yarışma sonrası sosyal medya paylaşımları ve yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiriyordu. Survivor Sahra, 2019'da dünyaevine girdiği ve geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı İdris Aybirdi ile evliliklerini kurtarmak için evlilik terapistine başvurdu.
28.10.2022 Magazin
Güven Kıraç genç sevgilisiyle fena yakalandı! 'Ortalığı karıştırıyorsunuz'
Güven Kıraç genç sevgilisiyle fena yakalandı! 'Ortalığı karıştırıyorsunuz' Geçtiğimiz haftalarda Asmalımescit'te genç bir kadın ile el ele objektiflere yansıyan Güven Kıraç, eğlendikleri mekanda görüntülendiği kişiyle yakalandığı an gündem oldu.. 2010 yılında Başak Kıraç ile dünyaevine giren ve evliliğinde kriz yaşadığı konuşulan bir çocuk sahibi 62 yaşındaki oyuncu, gizemli kadın ile samimi hallerini soran basın mensuplarına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
Tuvana Türkay ile İzzet Anteb'i aşka geldi, fena yakalandılar!
Tuvana Türkay ile İzzet Anteb'i aşka geldi, fena yakalandılar! Tuvana Türkay ile İzzet Antebi çifti, denizde romantik anlar yaşadı. Bodrum Cennet Koyu'nda aşka gelen ikili kameralara fena yakalandı. Antebi'nin eski eşi geçtiğimiz günlerde, evli oldukları dönemde eşinin Çağla Şıkel'le görüştüğünü iddia etmişti.
1.08.2022 Magazin
Ödüllü polis fena yakalandı! Çatışmaya girdi, eşiyle aynı araçta...
Ödüllü polis fena yakalandı! Çatışmaya girdi, eşiyle aynı araçta... Adana'da 20 Mart 2019'da uyuşturucu taşıyanlara yönelik düzenlenen operasyonda şüphelileri yakalayarak, dönemin Adana Valisi tarafından ödüllendirilen iki polisten biri olan polis memuru Cumhur A., 24 kilo 600 gram eroinle yakalandı. Kaçmak isterken 3 meslektaşını yaralayan Cumhur A. ile beraberindeki eşi Nurcan A., 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
30.10.2021 Gündem
Timm Klose fena yakalandı! Yetişkin içerikli site...
Timm Klose fena yakalandı! Yetişkin içerikli site... Norwich City'de top koşturan defans oyuncusu Timm Klose, Instagram hesabından paylaştığı hikayede, tarayıcısında açık unuttuğu yetişkin içerikli site yüzünden sosyal medyanın diline düştü.
2.04.2020 Futbol
Nzonzi, fena yakalandı!
Nzonzi, fena yakalandı! Galatasaray'ın Roma'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Nzonzi İstanbul gecelerinde yakalandı!
9.12.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fena Yakalandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fena yakalandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.