Gazete Vatan Logo
Magazin Güven Kıraç eşini aldattı mı? 'Boşanma son noktadır'

Güven Kıraç eşini aldattı mı? 'Boşanma son noktadır'

Oyuncu Güven Kıraç geçtiğimiz günlerde genç bir kadınla samimi halde kameralara yakalanmış, 12 yıllık evliliğinin bu görüntüler nedeniyle sona erdiği iddia edilmişti. Bir süredir sessizliğini koruyan Güven Kıraç'tan açıklama geldi.

Güven Kıraç eşini aldattı mı? 'Boşanma son noktadır'

Güven Kıraç ile Başak Kıraç 2010 yılında nikah masasına oturmuş çift kısa süre sonra da kızları Maya'ya kavuşmuştu.

12 yıllık birlikteliğin ardından Güven Kıraç'ın eşi Başak Kıraç'ı genç bir kadınla aldattığı iddia edilmişti.

Ünlü oyuncu ve sevgilisinin samimi fotoğrafları objektiflere yansımıştı.

Uzun zamandır sessizliğini koruyan Güven Kıraç çok konuşulan iddialara cevap verdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 

Oyuncu Güven Kıraç ve Başak Kıraç anlaşmalı olarak boşandı.


"Özel hayata saygı lütfen!"

Daha önce özel hayatımla ilgili çıkan haberlere sessiz kalmıştım ancak yine benzer haberler çıkınca işin doğrusunu yazmak istedim. Bir ilişkinin, bir evliliğin bitmesi boşanmadan çok önce oluyor, boşanma son noktadır. Çiftler bazen anlaşamaz ve ilişkileri bitebilir. Biz de anlaşmalı olarak boşandık, saygı ve sevgi çerçevesinde kızımızın ebeveynleri olarak kalacağız. Çıkan haberler beni olduğu kadar ailemi de üzmekte. Ayrıca benim ve kız arkadaşımın yaşları ve kız arkadaşım ile aramdaki yaş farkına ilişkin haberler de gerçeği yansıtmamaktadır. Ben 54 yaşındayım. Sizlerden özel hayatıma saygı gösterilmesini rica ediyorum. Açıklamalarımdan sonra çeşitli yayın organlarında ve mecralarda hatalı ve gerçekdışı yayın yapan kişilerden de gereği özeni göstermelerini bekliyorum."

Haberin Devamı