Gazete Vatan Logo
Magazin Türkan Mine'ye öfkesini şimdi gösteriyor! Üç Kız Kardeş 28. bölümde neler oldu?

Türkan Mine'ye öfkesini şimdi gösteriyor! Üç Kız Kardeş 28. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin salı günleri ekranlara damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Rüçhan Mine'yi yaka paça kapının önüne koyarken Türkan Mine'yi tekrar eve almıştı. Seyirciler ise Türkan'ın ne yapmak istediğine anlam verememişti. Türkan'ın yaptıkları seyirciye oh dedirtti. İşte detaylar...

Türkan Mine'ye öfkesini şimdi gösteriyor! Üç Kız Kardeş 28. bölümde neler oldu?

Mine sonunda yaptığı kötülüklerin bedelini ödemeye başlıyor.Mine sonunda yaptığı kötülüklerin bedelini ödemeye başlıyor.

TÜRKAN ÖFKESİNİ ŞİMDİ GÖSTERİYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Rüçhan'ın Mine'yi kapının önüne koymasından sonra Türkan Mine'nin yanına gitti. Yerde yatan Mine'yi kaldıran Türkan içeri soktu. İçeri giren Mine Kiraz'ı istedi. Bakışlarıyla mesaj veren Türkan Mine'ye "İçeri geç dedim" diye bağırdı.

BÜYÜK HESAPLAŞMA

Mustafa'nın oynadığı oyun Somer ile Özer'i birbirine düşürdü. Somer ve Özer'i bir araya getirip yaşananları açığa çıkaran Mustafa Somer'in de tepkisini aldı. Somer babasının yaptığı eksik babalığının hesabını sorarken Mustafa'nın oynadığı küçük oyun ve çıkarcı yaklaşımından dolayı yüreği yaralandı. Babasıyla hesaplaşan Somer "Ben neyden utanayım? Soyadını oğluna bile vermeye tenezzül etmeyen babamdan mı, bana arkadaş gibi yaklaşan kalleş kardeşimden mi? Senden utanıyorum!" dedi ve arabasına binip gitti.

SOMER BEBEĞİNİN KATİLİYLE YÜZLEŞİYOR

Babasının geçmişiyle yüzleşen Somer eve gelince bir de bebeğinin katiliyle yüzleşti. Rüçhan'dan gerçekleri öğrenen Türkan Mine'yi Somer'in önüne attı. Gerçekleri öğrenen Somer Mine'yi öldürmemek için kendini zor tuttu. Mine'yi Somer'in elinden alan Türkan, Mine ile ilgili planlarını Somer'e anlattı.

Haberin Devamı

Ayla Mine'yi odasına götürdü ve telefonuna el koydu. Mine'yi odaya kilitleyen Ayla, Mine'nin delirmesine neden oldu. Ayla Türkan'ın yanına gidip anahtar ve telefonu teslim etti. Ayla Mine'yi odasına götürdü ve telefonuna el koydu. Mine'yi odaya kilitleyen Ayla, Mine'nin delirmesine neden oldu. Ayla Türkan'ın yanına gidip anahtar ve telefonu teslim etti.

MİNE DELİRDİ

Kilitli odada kalan Mine önce bütün odadaki her şeyi kırmaya başladı sonra da çığlıklar attı. Mine'nin sesine dayanamayan Rüçhan Ayla'dan odanın anahtarını istedi. Türkan odasının kapısı açılmayacak demesine rağmen Rüçhan Mine'yi odasından çıkardı.

Mine kızını görmek isteyince Türkan Mine'nin koluna girdi ve kızına götüreceğini söyledi. Önce salon bulunan aile fotoğraflarını Mine'ye tek tek toplayan Türkan daha sonra bahçede yaktığı ateşte Mine'nin içinde yer aldığı bütün fotoğrafları yaktırdı.

Haberin Devamı

MESUT RÜÇHAN'A SIĞINDI

Sadık ve Fatih kendi aralarında konuşurken anne ve babasının öldüğünü duyan Mesut soluğu Rüçhan'ın yanında aldı. Mesut'u gördüğüne çok şaşıran Rüçhan haline de üzüldü. Mesut'u battaniyeye saran Rüçhan Mesut'u Nezahet'in evine götürdü.

DÖNÜŞ ANNESİNE İÇİNİ DÖKÜYOR

Sabah kahvaltısı hazırlayan Nesrin Dönüş ile birlikte sofraya oturdu. Dönüş'ün keyifsizliği ve iştahsızlığı Nesrin'in dikkatini çekti. Annesi ve babasının boşanmasına üzülen Dönüş annesine ufak bir sitemde bulundu. Dönüş kahvaltısını yapmadan sofradan kalktı.

MİNE'NİN PİŞKİNLİĞİ BİTMİYOR

Sabah kahvaltısına oturan Özer, Rüçhan, Somer ve Türkan Mine'nin sofraya oturduğunu görünce çok şaşırdı. Mine'yi sofradan kovan Somer Mine'nin kalkmadığını gönce daha da sinirlendi. Türkan Ayla'ya Mine'nin kahvaltısını odasına indirmesini söyledi. Mine ise "Buna Türkan mı karar verecek" dedi. Türkan ise "Evet ben karar vereceğim" dedi. Rüçhan ise Mine'yi kolundan tutup masadan kovdu.

Haberin Devamı

SOMER RÜÇHAN'IN ANNELİĞİNİ YÜCELTİYOR

Özer ile yaşadığı sorundan sonra Somer'in babasına olan tavrı Rüçhan'ın dikkatini çekti. Somer evden çıkmadan önce Rüçhan neler olup bittiğini sordu. Babası ile arasında yaşananları anlatmayan Somer, annesine iltifatlar etmeye başladı. Güzelliğinde ve dürüstlüğünden bahseden Somer, ne olursa olsun annesinin yanında olacağını söyledi.

NESRİN BOŞANMASINDAN RÜÇHAN'I SORUMLU TUTUYOR

Rüçhan Mesut'u Nezahet'e teslim ettikten sonra Nesrin'in yanına gitti. Sadık ile boşanacaklarını duyan Rüçhan nedenini sordu. Nesrin ise Sadık ile boşanmalarından Rüçhan'ı sorumlu tuttu. Rüçhan önce kendi geçmişini ve yaşadığı zorlukları anlattı. Bütün yaşananlara rağmen Özer'e olan sevgisinden ve Somer'in babasız büyümemesi için yuvasını bozmadığını söyledi. Nesrin'in Sadık'a bir adım atması için cesaretlendirmeye çalışan Rüçhan söyleyecekleri bitince müsaade istedi.

Haberin Devamı

ÖZER'İN ELİNDEN MUSTAFA'YI RÜÇHAN ALIYOR

Yaşanan olaydan sonra Özer ile ilk defa karşılaşan Mustafa arasında muhabbet hiç iyi gitmedi. Mustafa'nın üzerine yürüyen Özer tam Mustafa'ya yumruk atacaktı ki odaya Rüçhan girdi ve Özer'in havadaki yumruğunu tuttu.

Yaşanan olaylardan sonra Rüçhan Mustafa'yı odasına aldı ve sakinleştirmeye çalıştı. Rüçhan Mustafa'nın ağzından tam laf alacaktı ki odaya Somer girdi ve Mustafa'nın çıkmasını istedi. Rüçhan Mustafa'yı odasından çıkardı. Somer ise annesinin Mustafa hakkında neler bildiğini öğrenmek için ağzını aradı.Yaşanan olaylardan sonra Rüçhan Mustafa'yı odasına aldı ve sakinleştirmeye çalıştı. Rüçhan Mustafa'nın ağzından tam laf alacaktı ki odaya Somer girdi ve Mustafa'nın çıkmasını istedi. Rüçhan Mustafa'yı odasından çıkardı. Somer ise annesinin Mustafa hakkında neler bildiğini öğrenmek için ağzını aradı.

MUSTAFA SOMER'İN YOLUNU KESİYOR

Somer'in şirketten çıktığını gören Mustafa yolunu kesti. Abisinden özür dilemeye çalışan Mustafa Somer'in de kolay bir çocukluk geçirmediğini anlayınca oldukça üzüldü.

MİNE VE TÜRKAN ARASINDAKİ GERİLİM DAHA DA ARTIYOR

Türkan Mine'nin yaptığı şeyi itiraf etmesi için bir hayli üzerine gitti. Türkan'ın yaptıklarına daha fazla katlanamayan Mine yine akli dengesini kaybetti ve mutfak sofrasında bulunan eşyaları dağıttı.

NESRİN SADIK İLE BİR ARAYA GELMEK İÇİN UĞRAŞIYOR

Dönüş'ün konuşması ve Rüçhan'ın anlattıklarından sonra Sadık ile boşanmaktan vazgeçen Nesrin, Nezahet'i arayıp Sadık ile buluşmasını sağlaması için ricada bulundu.

TÜRKAN KİRAZ'I KENDİ YANINA ALIYOR

Mine'nin yaptığı kötülüğü itiraf etmesi için Mine'yi köşeye sıkıştırmaya çalışan Türkan ve Somer Kiraz'ın yatağını odalarına taşıttı. Mine ise yaşananlar karşısında çılgına döndü.

SEVİLAY VE TÜRKAN BİR ARADA

Somer ile dışarı çıkmak için hazırlanan Türkan'ın telefonu çaldı. Sevilay Türkan ile bir kahve içmeyi teklif etti. Alışverişten sonra Türkan Sevilay'ın yanına gitti. Sevilay Özer'in eski çapkınlıklarını atıp Türkan'ı bir hayli şaşırttı. Daha sonra Türkan'ın ağzından Rüçhan ile ilgili bilgi almaya çalıştı. Duvardaki el işlerini gören Türkan kimin yaptığı sordu. Sevilay kendisinin yaptığını söyleyince Türkan şaşırdı. Türkan'ın da bu işlerden hoşlandığını öğrenen Sevilay Türkan'a iş teklifinde bulundu.

NESRİN SADIK'TAN ÖZÜR DİLİYOR

Barışmak için bir adım atan Nesrin "Ben senden özür dilemeye hazırım. Sen de kendi hatalarını görüp yaptıklarının farkına varırsan ben senden özür dilerim." dedi. Sadık "Ben senden ne özür dilerim ne de beklerim. Ben sözümü tuttum, boşanma dilekçemi verdim" dedi. Nesrin ise ne umutlarla geldiği evden apar topar çıktı.

SERDAR FENA YAKALANDI

Serdar'ın doğum günü için ablamda kalacağım yalanı söyleyerek Derya'nın yanına giden Dönüş, Serdar'ın evinde sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Evi süsledikten sonra Serdar'ın gelmesini bekleyen Dönüş, Serdar eve geldiğinde hayatının şokunu yaşadı. Dönüş'e ev arkadaşını Mahmut olarak tanıtan Serdar gerçek ev arkadaşı Ebru ile eve geldi. Serdar başta Dönüş'ü görünce çok sevindi fakat yalanı ortaya çıkınca ne yapacağını bilemedi.

"TESELLİN OLSUN MİNE"

Türkan ve ailesi akşam yemeğine oturunca Mine harekete geçti. Kiraz'ı alıp kaçmak için hazırlanan Mine Türkan'a yakalandı. Mine Türkan'ın odasından tam Kiraz'ı alacakken arkasından Türkan geldi. Mine'nin kucağından Kiraz'ı alan Türkan, Kiraz'ı ona vermeyeceği ve Kiraz'ı büyütürken annesinin ne kadar kötü biri olduğunu anlatacağını söyledi. Daha fazla sinirlerine hakim olamayan Mine "Keşke ilaç koymak yerine içeceklerine zehir koysaydım. Sende ölseydin. Senden korkmuyorum. Seni akıl hastanesine kapatacağım" dedi. Tam o sırada içeri Somer, Rüçhan ve Ayla girdi. Somer "Sen Türkan'ı akıl hastanesine değil ama ben seni hapishaneye kapatacağım" dedi.

Bütün yaptığı kötülüklerin bedeline ödemesi için polisler Mine'yi tutukladı.Bütün yaptığı kötülüklerin bedeline ödemesi için polisler Mine'yi tutukladı.


Türkan ise Mine'nin hapishane 'deki ilk gününde mektup yolladı. Türkan'dan gelen mektubu hızlıca açan Mine içindeki fotoğrafı görünce sinirleri bozuldu. Somer, Kiraz ve Türkan'ın fotoğrafının arkasında ise "Tesellin olsun Mine" yazıyordu.


Üç Kız Kardeş'in 28. bölümünde yaşananlar sonunda seyirciye bir ohh dedirtti. Haftalardır Mine'nin Türkan'a yaptığı kötülüklerin bedelini ödemeye başlayan Mine, intikam yeminleri etmeye devam ediyor. Üç Kız Kardeş 28. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.


ÜÇ KIZ KARDEŞ 28. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.