Gazete Vatan Logo
Magazin Türkan ile Mine yüzleşiyor! Üç Kız Kardeş 27. bölümde neler oldu?

Türkan ile Mine yüzleşiyor! Üç Kız Kardeş 27. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 22 Kasım Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine ve Türkan yüzleşti. İşte son bölümde yaşananlar...

Türkan ile Mine yüzleşiyor! Üç Kız Kardeş 27. bölümde neler oldu?

Rüçhan Mine'nin acımasız planını ortaya çıkardı. Türkan'ın bebeğini öldüren Mine'yi dövmekten beter etti. 


MİNE'NİN PLANI İŞE YARADI

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Türkan'ın bebeğini öldürmek isteyen Mine, yine Türkan'ın ıhlamuruna ilaç atmıştı. Bu sefer fenalaşan Türkan'ın kanaması oldu ve yere yığıldı. Ayla ve İrfan Türkan'ı hastaneye yetiştirmek için çabalarken Mine Türkan'ın durumuna üzülmüş numarası yapıp Somer'i aradı.Vakit kaybetmeden hastaneye giden Somer Ayla'dan bebeklerinin öldüğünü öğrendi. Somer'in dünyası başına yıkıldı.


TÜRKAN AMELİYATTAN ÇIKTI

Kanaması olan Türkan, hastaneye gittiğinde geç kalındığı için bebeğini kaybetti ve acilen ameliyata alındı. Türkan ameliyattan çıkınca Somer Türkan'ın genel sağlık durumunu öğrenmek için doktoruyla konuştu. Doktor zamanında getirilseydi kurtulma şansı olabilirdi deyince Somer kendini suçladı.

Türkan'ın yanına giden Somer gözyaşlarına hakim olamadı. Türkan'ın yanına giden Somer gözyaşlarına hakim olamadı.

Durumu öğrenen Rüçhan soluğu Türkan'ın doktorunun yanında aldı. Türkan'ın genel durumunu öğrendikten sonra doktorun bir daha hamile kalması için tedavi olması gerek sözleriyle Rüçhan sarsıldı.
Şoku atlatamayan Türkan bebeğini kaybettiği için Somer ile Mine'yi suçladı. Somer'i aradığı halde açmayınca vakit kaybettiğini ve Mine olan savaşın ortasında bebeğini kaybettiğini söyleyen Türkan ile Somer arasında duygusal anlar yaşandı.

Haberin Devamı


TÜRKAN İLE MİNE YÜZLEŞİYOR

Eve gelen Türkan Mine'yi görür görmez katil diye bağırdı. Mine'nin olay gecesi yaptıklarını anlatınca Mine kendini savunmaya başladı. Mine'nin yalan söylediğini anlatan Türkan cümlelerinin sonunda Mine'ye "Katil, bebeğimin katili sensin" dedi.

SADIK TORUNUNU KAYBETTİĞİNİ ÖĞRENİYORSADIK TORUNUNU KAYBETTİĞİNİ ÖĞRENİYOR

Ertesi gün İrfan işe gidince ilk iş müdürü Sadık'a Türkan'ın yaşadıklarını anlattı. Duyduklarına çıldıran Sadık soluğu Nesrin'in yanında aldı.


Nesrin'i Türkan'ın evliliği ile suçlayan Sadık, Türkan'ın bebeğini kaybettiğini de söyledi. Bütün yaşananlardan Nesrin'i sorumlu tutan Sadık bütün kinini ve nefretini kustu. Suçlamalara dayanamayan Nesrin boşanmayı teklif etti. Nesrin'in boşanmak istemesinde daha da sinirlenen Sadık teklifi kabul etti ve kapıyı vurup çıktı.

Haberin Devamı

SOMER TÜRKAN'A İNANMIYORSOMER TÜRKAN'A İNANMIYOR

Türkan duştan çıkınca Somer saçlarını kuruttu. Türkan Mine ile yaşananlara kimseyi inandıramadığını düşünüce Somer'e tekrar anlatmaya çalıştı. Somer ise yarı baygındın yanlış hatırlıyor olabilirsin deyince Türkan daha da üzüldü.
Mine'yi sorgu altına alan Rüçhan gerçekleri öğrenmeye çalıştı. Aralarında geçen gergin konuşmada Mine "Ben acımasızca savaşırım. Türkan'ın bu daha iyi günleri. Ona öyle şeyler yaşatacağım ki gerçek mi, hayal mi anlayamayacak" dedi.

TÜRKAN İLE MİNE BURUN BURUNA

Türkan'a acımış gibi yapan Mine bir bardak çay alıp yanına gitti. Çayı yere döken Türkan "Senin elinden su bile içmem" dedi. Türkan'ın canını bebeği ve Somer ile acıtmaya çalışan Mine Türkan'dan güçlü duruş görünce amacına ulamadı. Tam o sırada odaya Nesrin ve Nezahet girdi. Mine ise tatlı kız rolünü üzerine giyinip odadan çıktı. Nesrin Türkan'a bebeğinin nasıl düştüğünü sordu. Türkan "Kanamam vardı. Ben de ambülansı aramak yerine sevdiklerimi aradım ama kimse telefonu açmadı. Ayla hastaneye yetiştirdi sağ olsun" dedi.

Haberin Devamı


Bebeğin oda takımını geldiğini gören Türkan üzüldü. Türkan'a destek olmaya çalışan Nesrin "Belki böylesi daha hayırlıdır. Türkan. Bazen doğru olan şeyler iyilikle gelmez ya belki bu da öyledir. Bebeğin olmasaydı evimize gelecektin. Şimdi hiçbir bağın kalmadı" deyince Türkan "Nasıl böyle düşünürsün. Benim canımdan can gitti. Ben bebeğimi kaybettim. Anne git lütfen" dedi.

SOMER VE TÜRKAN AŞKI YENİDEN ALEVLENİYOR


Kiraz'ın bir süre odalarına giremeyeceğini öğrenen Türkan Somer'e kızdı. Kiraz'ı görmemesinin sebebi Mine olduğunu düşünen Türkan sinirle kalktı ve balkona çıktı. Türkan'ın arkasından gelen Somer eskiden oldukları gibi tekrar mutlu olabilmek için çabalayacağını ve yeniden aile olmayı başaracaklarını söyleyerek aşklarına yeniden umut oldu.

Haberin Devamı

SOMER GERÇEKLERİ ÖĞRENİYORSOMER GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Günün yorgunluğunu atmak için evin salonuna giden Somer annesi ile karşılaşır. Rüçhan ile dertleşmeye başlayan Somer gelecek planlarından bahseder. Konu çocuğa gelince Rüçhan Türkan'ın bir daha bebeği olmama ihtimalini anlatır. Somer ise tedavi için elinden geleni yapacağını söyler.


MİNE BARDAĞI TAŞIRIYOR

Sabah kahvaltısına Somer ve Türkan'dan önce inen Mine, bütün evi Kiraz'ın 40 uçurmasında çekildikleri fotoğraf ile doldurdu. Kahvaltıya inan Somer ve Türkan gördüklerine şok oldu. Fotoğraflara bakıp içlenen Türkan kahvaltı sofrasını terk etti.


KIZLAR DÖNÜŞ'E SOMER'DE TÜRKAN'A OYUN OYNUYOR

Canan işte olan Dönüş'e telefon açıp Derya ile ilgili bilgiler verdi. Durumunun iyi olmadığını söyledi ve acil gelmesi gerektiğini bildirdi. Duyduklarına şaşıran Dönüş işten apar topar çıktı. Yakınında Mustafa olunca İzmir'e götürmesi için rica etti.


İzmir'e giden Dönüş her şeyin sürpriz için yapılmış bir oyun olduğunu öğrenince çok şaşırdı. Şaşkınlığını atamadan Türkan'ı da karşılarında görünce biraz fazla tepki gösterdiler. Somer ise kızları kızıp ablaları ile konuşmaları ve ona bir şans vermelerini söyledi. Aralarındaki sorunları halleden ve tekrar barışan üç kız kardeş yine bir araya geldi.

ESKİ GÜNLER GERİ GELDİESKİ GÜNLER GERİ GELDİ

Somer'in Türkan ve kardeşlerini barıştırma planı işe yaradı. Serdar, Mustafa, Somer, Türkan, Dönüş ve Derya güzel bir sofraya oturup keyifli anlar yaşadılar.


MESUT YİNE YÜREKLERİ DAĞLADI

Evi terk eden Sadık Fatih'in dükkanında kalmaya devam edince Mesut çok özlediği için Sadık'ın yanına gitti. Sadık Mesut'u ekmek almaya yolladı. O sırada Fatih Mesut'un nerede kalacağını sordu. Kapıyı dinleyen Mesut Fatih ve Sadık'ın bütün konuşmalarını duydu. Mesut'un anne ve babasının öldüğünü Fatih'e söyleyince Mesut yerle bir oldu.

MUSTAFA İNTİKAM PEŞİNDEMUSTAFA İNTİKAM PEŞİNDE

İzmir'den dönüşte Dönüş'ü eve bıraktığını haber vermek için Mustafa Somer'i aradı. Daha sonra annesini rahatsız eden adamla görüşmeye gideceğini söyleyen Mustafa Somer'den destek istedi. Yanında gelmesini rica edince Somer Mustafa'yı kıramadı.Somer'den sonra Özer'i arayan Mustafa buluşma ayarladı.
Özer ile buluşma yerine giden Mustafa kapıda Somer'i bekledi. Özer kapıdan iki oğlunun girdiğini görünce ne diyeceğini bilemedi.


RÜÇHAN MİNE'Yİ DÖVMEKTEN BETER ETTİ

Rüçhan'ın başı ağrıyınca evde kendi ilacını aramaya başladı. Oldukça ağır olan ilaçlarını bulamayınca Mine'den şüphelendi. Mine'nin odasını aradı ve ilaçların kutusunu buldu.


İlaçların kutusunu alan Rüçhan soluğu Türkan'ın doktorunun yanında aldı. İlaç kutusunu gösterip "Düşüğe sebep olan bunlar mı" diye sordu. İlaçları gören doktor Türkan'ın normal bir düşük yaşamadığını, kan değerlerinin çok kötü olduğunu ve kimyasal maddeler ile zehirlendiğini söyledi. Mine'nin oyununu çözen Rüçhan önce Mine'yi tartakladı ve daha sonra kapının önüne koydu.

En büyük silahı vicdanı olan Türkan, kapının önünde yatan Mine'yi yerden kaldırdı. Mine'yi evin içine sokarken "Yaptıklarının bedelini tek tek ödemeden bu evden gidemezsin" dedi. En büyük silahı vicdanı olan Türkan, kapının önünde yatan Mine'yi yerden kaldırdı. Mine'yi evin içine sokarken "Yaptıklarının bedelini tek tek ödemeden bu evden gidemezsin" dedi.


Türkan yine güzel ahlakıyla birçok kişiye ders verirken, yaşadığı büyük sıkıntılar karşısındaki güçlü duruşuyla da hayranlık uyandırdı. Üç Kız Kardeş 27. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!