Felix Magath

Felix Magath

Son dakika Felix Magath haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Felix Magath ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Felix Magath haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Felix Magath

haberleri sayfasında son dakika yaşanan felix magath gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 felix magath haberi bulunmuştur. Tüm felix magath haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tolga Ciğerci kimdir? Tolga Ciğerci kaç yaşında, nereli?
Tolga Ciğerci kimdir? Tolga Ciğerci kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe, Tolga Ciğerci ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızın oyuncularından Tolga Ciğerci ile olan sözleşmemiz, karşılıklı anlaşmayla feshedilmiştir. Kendisine hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.
1.02.2021 Gündem
Hamit Altıntop: Beşiktaş'ın Bayern'i elemesi mucize olur
Hamit Altıntop: Beşiktaş'ın Bayern'i elemesi mucize olur Hamit Altıntop, gündemle ilgili birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.02.2018 Süper Lig
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor 1884 yılında kurulan Leicester City'yi, geçen sezon tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyan 65 yaşındaki Ranieri'nin görevine son verildi
24.02.2017 Futbol
Çin ekibinden Galatasaray'a servet!
Çin ekibinden Galatasaray'a servet! Çin kulüplerinin Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski’nin transferi için harekete geçtiği konuşuluyor.
24.09.2021 Galatasaray
Kaan Ayhan açıkladı!: 'Fatih Terim'i...'
Kaan Ayhan açıkladı!: 'Fatih Terim'i...' Milli takımın genç oyuncularından Kaan Ayhan, Goal'e konuştu; Fatih Terim'i bir baba figürü olarak gördüğünü söyledi.
29.10.2016 Dunya Kupasi 2018
G.Saray istedi, Çin'e gitti!
G.Saray istedi, Çin'e gitti! Çin Süper Lig ekibi Shandong Luneng, teknik direktörlüğe Alman çalıştırıcı Felix Magath'ı getirdi.
9.06.2016 Futbol
Magath Aslan'ın peşinde
Magath Aslan'ın peşinde 62 yaşındaki alman çalıştırıcı menajeri aracılığı ile G.Saray’a talip oldu
13.05.2016 Galatasaray
Trabzonspor'un 4 hoca adayı!
Trabzonspor'un 4 hoca adayı! Hayal kırıklığıyla geçen sezonun tamamlanmasını iple çeken Trabzonspor, bir taraftan UEFA'nın Finansal Fair Play kriterleri kapsamında verebileceği cezayı bekliyor, diğer taraftan teknik adam arayışlarını sürdürüyor.
4.05.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Magath bombası
Trabzonspor'dan Magath bombası Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Almanya'da Felix Magath ile bir görüşme yaptı.
2.05.2016 Trabzonspor
İsmail Kartal'a yeni teklif!
İsmail Kartal'a yeni teklif! Fenerbahçe yönetimi Kartal'dan gelecek yeni yabancı hocaya yardımcı olmasını isteyecek.
27.05.2015 Fenerbahçe
Yeni hedefler Klinsmann ve Magath
Yeni hedefler Klinsmann ve Magath Aziz Yıldırım'ın takıma "Alman ekolünü" getirmek için harekete geçtiği geçen hafta ortaya çıkmıştı.
26.05.2015 Fenerbahçe
Bosna Hersek Halilhodzic'ten vazgeçti
Bosna Hersek Halilhodzic'ten vazgeçti Milli takım teknik direktörlüğü için görüşülen Vahid Halilhodzic ile anlaşma sağlanamadığı açıklandı.
30.11.2014 Futbol
Diego ribas ilk 10'da
Diego ribas ilk 10'da Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Diego Ribas, ünlü futbol oyunu FIFA 14’ün sezon sonu değerlendirmesinde yer aldı.
22.06.2014 Fenerbahçe
MItroglou: Fulham’da kalacağım
MItroglou: Fulham’da kalacağım Beşiktaş’ın gündeminde olan Yunan golcü “Londra harika şehir. Fulham taraftarları da inanılmaz” dedi
17.06.2014 Beşiktaş
Fulham ve Cardiff küme düştü
Fulham ve Cardiff küme düştü İngiltere Premier Lig'de, Cardiff City ve Fulham küme düştü.
3.05.2014 Futbol
Fulham'da Magath dönemi
Fulham'da Magath dönemi İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham, Rene Meulensteen'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Felix Magath'ı getirdi
15.02.2014 Futbol
Bilic Hamburg'a mı?
Bilic Hamburg'a mı? Bundesliga ekiplerinden Hamburg'un, Teknik Direktörü Thorsten Fink'i gönderdikten sonra onun yerine Slaven Bilic'i düşündüğü belirtildi.
18.09.2013 Beşiktaş
En iyisi Ribery
En iyisi Ribery Almanya 1. Futbol Ligi’nde (Bundesliga) sezonun ''en iyi futbolcusu'' Bayern Münih’in Fransız yıldızı Franck Ribery seçildi.
10.06.2013 Futbol
Fener'de yeni rota Fransa!
Fener'de yeni rota Fransa! Shakhtar sözleşme yenileyen Lucescu görüşme teklifini kabul etmedi. Löw, Capello ve Magath’ın şartları da kulübe uymayınca 2002-05’te Lyon’u 3 yıl üst üste şampiyon yapan ve şu an Umman’ı çalıştıran Fransız teknik adam gündeme alındı
7.06.2013 Futbol
Bu kadro 100 gol atar!
Bu kadro 100 gol atar! “Hiç bu kadar iyi kadrosu olan bir takımla çalışmadım. Aykut hocanın kurduğu sistem de çok iyi. Birkaç küçük oynama ve takviye yapılırsa F.Bahçe süper takım olur.” Tecrübeli teknik direktörün kulüpte yapılan görüşmeye laptopla gitmesi ve F.Bahçe hakkında detaylı bir sunum yapması da sarı-lacivertli yönetimi büyük ölçüde etkiledi
5.06.2013 Futbol
Magath’ın parası Doğuş Grubu’ndan!
Magath’ın parası Doğuş Grubu’ndan! F.Bahçe'de teknik direktörlük koltuğu için Capello sesleri yükselirken ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü
4.06.2013 Futbol
Denizli için kapışıyorlar!
Denizli için kapışıyorlar! Teknik direktör arayışlarını südüren Fenerbahçe yönetimi, Ersun Yanal'ın ardından Mustafa Denizli ile bir araya geldi
1.06.2013 Futbol
Fenerbahçe'de deprem!
Fenerbahçe'de deprem! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden istifa etti.
29.05.2013 Futbol
Özen'in adayı Favre!
Özen'in adayı Favre! Sezonun bitiminden sonraki 10 gün içinde siyah-beyazlı takımla sözleşme imzalaması beklenen Özen’in geçtiğimiz günlerde gittiği Almanya’da M’Gladbach’ı çalıştıran ve 2009’da Bundesliga’da ‘yılın hocası’ seçilen Lucien Favre ile görüştüğü iddia edildi
14.05.2013 Futbol
Ve Magath konuştu!
Ve Magath konuştu! Futbolda Alman disiplinin katı uygulayıcılarından bir tanesi olarak dikkat çeken, dünyaca ünlü teknik direktör Felix Magath, Beşiktaş ya da Türkiye'de bir ekipte çalışma olasığılığıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.
14.05.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Felix Magath ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki felix magath haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.