Gazete Vatan Logo
Galatasaray Magath Aslan'ın peşinde

Magath Aslan'ın peşinde

62 yaşındaki alman çalıştırıcı menajeri aracılığı ile G.Saray’a talip oldu

Magath Aslan'ın peşinde

Sarı-kırmızılılarda teknik adam arayışları sürerken Felix Magath, mali konularda ‘feda’ dedi ve G.Saray’ın tam da kendine göre bir takım olduğunu iletti.

BİR yanda yönetim yeni bir teknik direktör arayışını sürdürürken bir taraftan ise G.Saraylı oyuncular yola Jan Olde Riekerink ile de devam edebileceklerini yönetime iletti. Ancak yönetim kararını henüz netleştirmezken masadaki isimler üzerinde görüşmeler sürüyor.. Lucien Favre’den ret yanıtı alan ve David Moyes, Marcelo Bielsa, Mircea Lucescu isimleri listesinde yer alan sarı-kırmızılılara yeni bir aday daha sunuldu.
BU kez menajerler aracılığı ile G.Saray Kulübü’nün kapısı çalınırken önerilen teknik direktör ise Felix Magath... Geçtiğimiz sezonun başında Fulham’la başarısız bir dönem geçiren ve görevinden ayrılan Alman teknik adam, yeni sezon için arayışlarını sürdürürken G.Saray’ın listesine dahil oldu.
Sarı-kırmızılı yönetim maliyeti düşük isimler üzerinde yoğunlaşırken 62 yaşındaki teknik adam da geçmiş dönemine göre maliyetini bir hayli aşağıya çekti.
SÜRECİ BAŞLATTI...
MAGATH özellikle G.Saray’ın Avrupa cezası nedeniyle yeni bir yapılanmaya gitmesinin tam da kendisinin başarabileceği bir süreç olduğunu da menajerler aracılığı ile sarı-kırmızılı idarecilere bildirdi.

Haberin Devamı