Feleknas Uca

Feleknas Uca

Son dakika Feleknas Uca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Feleknas Uca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Feleknas Uca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Feleknas Uca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan feleknas uca gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 feleknas uca haberi bulunmuştur. Tüm feleknas uca haberleri aşağıda listelenmiştir.
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
HDP'li vekillere ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e gönderildi
HDP'li vekillere ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e gönderildi HDP'li 10 milletvekiline ait 11 dokunulmazlık dosyası Meclis’e gönderildi. Fezlekeler Anayasa ve Adalet Karma Komisyonuna havale edildi.
21.06.2022 Siyaset
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te CHP'li 1 ve HDP'li 8 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 9 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
17.03.2022 Siyaset
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı HDP'li 7 ve Türkiye İşçi Partili (TİP) 1 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 8 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
13.01.2022 Gündem
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı HDP'li 7 ve Türkiye İşçi Partili (TİP) 1 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 8 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
13.01.2022 Siyaset
HDP'li 13 milletvekilinin dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e sunuldu
HDP'li 13 milletvekilinin dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e sunuldu HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 13 milletvekili hakkındaki 16 yeni dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu
23.11.2021 Siyaset
Musa Orhan'ın avukatı, İpek'in babasını suçladı
Musa Orhan'ın avukatı, İpek'in babasını suçladı Batman'da, intihar eden İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Musa Orhan, bugün 3'üncü kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada Orhan'ın avukatı, İpek Er'in babasını kızını korumamakla suçladı.
1.06.2021 Yaşam
20 milletvekilinin dokunulmazlığıyla ilgili kritik gelişme!
20 milletvekilinin dokunulmazlığıyla ilgili kritik gelişme! Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un da bulunduğu, CHP ve HDP'li 20 milletvekiline ait 22 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu.
19.04.2021 Gündem
TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi Aralarında CHP İstanbul Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu'nun da bulunduğu 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
3.03.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "33 fezlekenin Meclis'e ulaştığını duyurmuştu. "Dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle 25 milletvekili hakkında hazırlanan 33 fezlekede "terör örgütü propagandası yapma", "suçu ve suçluyu övme", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" gibi suçlamalar yer alıyor.
24.02.2021 Gündem
Mithat Sancar ve 22 milletvekilinin dokunulmazlık dosyaları TBMM'ye sevk edildi
Mithat Sancar ve 22 milletvekilinin dokunulmazlık dosyaları TBMM'ye sevk edildi HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın da aralarında bulunduğu 23 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
12.12.2020 Gündem
Musa Orhan olayı nedir? Musa Orhan davası…
Musa Orhan olayı nedir? Musa Orhan davası… Uzman çavuş Musa Orhan tarafından cinsel saldırıya maruz bırakılan ve ardından intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki İ.E. 16 Temmuz’dan bu yana tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Siirt Barosu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 18 yaşındaki İ.E'nin şüpheli Musa Orhan tarafından cinsel saldırıya uğradığı iddiasına ilişkin, Musa Orhan’ın çalıştığı kamu kurumu tarafından açığa alındığını, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca iddianame düzenlendiğini ve tensiple birlikte şüphelinin tutuklanması istemiyle Siirt Ağır Ceza Mahkemesinde kamu davası açılmasının talep edildiğini bildirdi. Peki Musa Orhan olayı nedir? İşte Musa Orhan davası…
19.08.2020 Gündem
Terörist Özge Aydın, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha ortaya çıkardı
Terörist Özge Aydın, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha ortaya çıkardı Devrimci Komünarlar Partili (DKP) "Ceren Güneş" kod adlı Özge Aydın'ın Suriye'nin Serekaniye Tall Tamir bölgesinde YPG saflarında eylemlere katılırken etkisiz hale getirilmesi, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi.
7.11.2019 Gündem
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli'nin de aralarında bulunduğu 43 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
30.03.2019 Siyaset
HDP ve CHP milletvekilleri hakkında fezleke
HDP ve CHP milletvekilleri hakkında fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 12 HDP'li milletvekili hakkında, "terör örgütü propagandası yapmak", 3 CHP'li milletvekili hakkında ise "cumhurbaşkanına hakaret" suçundan fezleke hazırlandı.
5.10.2018 Siyaset
HDP'li vekiller hakkındaki suçlamalar neler?
HDP'li vekiller hakkındaki suçlamalar neler? HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde olması nedeniyle seçim propagandası yapamamasını eleştirenler var. Peki Demirtaş ve diğer HDP'li milletvekilleri hakkında hangi soruşturmalar var? Nelerle suçlanıyorlar?
16.06.2018 Siyaset
İşte HDP'nin milletvekili adayları
İşte HDP'nin milletvekili adayları Halkların Demokratik Partisi (HDP), 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdi.
21.05.2018 Siyaset
HDP'li 8 milletvekilli hakkında fezleke hazırlandı
HDP'li 8 milletvekilli hakkında fezleke hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca HDP'li 8 milletvekili hakkında, "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Hükümetini, devletin askerini veya emniyet teşkilatını alenen aşağılama", "terör örgütü propagandası yapmak", "Siyasi Partiler Kanunu'na aykırı davranmak" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından fezleke hazırlandı.
10.04.2018 Siyaset
Diyarbakır'da PKK'lıların cenazesine katılan HDP'liler hakkında soruşturma
Diyarbakır'da PKK'lıların cenazesine katılan HDP'liler hakkında soruşturma İçişleri Bakanlığı, terörden arananların kırmızı listesinde yer alan PKK-KCK bölücü terör örgütünün sözde yöneticilerinden "Delal Amed" kod adlı Hülya Eroğlu'nun Diyarbakır'daki cenazesine katılan HDP'li milletvekilleri hakkında soruşturma başlattı.
29.09.2021 Gündem
‘Bizi suçlamasınlar, dinlesinler’
‘Bizi suçlamasınlar, dinlesinler’ ‘Adalet Yürüyüşü’nün 18’inci gününde iktidara kendilerine kulak kabartmaları mesajı veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “1 günlük adaletle yönetim, 60 yıl ibadet etmekten daha üstündür” hadisini hatırlattı
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekil skandal sözler için kendini böyle savundu
HDP'li vekil skandal sözler için kendini böyle savundu HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, 'terör örgütüne üye olmak', 'terör örgütü propagandası yapmak' ve 'Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa muhalefet' suçlamalarıyla 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davada savunma yaptı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Feleknas Uca gözaltına alındı
HDP'li Feleknas Uca gözaltına alındı HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca, yargılandığı davada duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Nursel Aydoğan ve Meral Danış Beştaş tahliye edildi
Nursel Aydoğan ve Meral Danış Beştaş tahliye edildi HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan ve Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, tutuklu yargılandıkları mahkemelerde yurt dışına çıkış yasağı uygulanarak tahliye edildi
29.09.2021 Gündem
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi
Öcalan'ın doğum günü kutlamasına izin verilmedi İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken çetebaşı Abdullah Öcalan'ın doğum günü kutlaması için doğum yeri olan Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi Ömerli Mahallesi'ne gitmek isteyenlere, Valiliğin aldığı yasak kararı nedeniyle izin verilmedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feleknas Uca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki feleknas uca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.