Fayton

Fayton

Son dakika fayton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fayton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fayton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fayton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fayton gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 fayton haberi bulunmuştur. Tüm fayton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abant Gölü Milli Parkı'nda elektrikli fayton dönemi
Abant Gölü Milli Parkı'nda elektrikli fayton dönemi Bolu Abant Gölü Milli Parkı'nda köylülerin işlettiği atlı faytonların yasaklanmasıyla yerine elektrikli faytonlar getirildi. Abant’ta ilk deneme sürüşleri yapılan elektrikli fayton, ileriki günlerde tatilcilere hizmet vermeye başlayacak.
4.11.2022 Gündem
Bartın'da maden ocağı faciası! Bakan Dönmez patlamanın nedenini açıkladı
Bartın'da maden ocağı faciası! Bakan Dönmez patlamanın nedenini açıkladı Bartın'daki maden ocağındaki patlama ilişkin açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Galerilerimizde havalandırma tertibatı sağlıklı olarak çalışıyor. Kısmi göçükler var" dedi. Bakan Dönmez patlamanın nedenini de açıkladı.
15.10.2022 Gündem
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında patlama meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca patlama nedeniyle can kayıplarının sasyısının 28'e yükseldiğini açıkladı. Patlama sonrası bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sabah 06.00'da kameralar karşısına geçerek son durumu açıkladı.
15.10.2022 Gündem
Abant Milli Parkı'nda fayton yasaklandı
Abant Milli Parkı'nda fayton yasaklandı Bolu'daki Abant Milli Parkı'nda at ve faytonlarla göl etrafında yapılan turlar sonlandırıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün kararının ardından faaliyetlerini milli parkın yakınlarındaki Örencik Yaylası'na kaydıran faytoncular iş yapamaz hale geldi. Abant Gölü Milli Parkı çevresinde at ve fayton faaliyetlerinin sonlandırılmasıyla ilgili Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar 9'uncu Şube Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.
20.07.2022 Gündem
Yasak kararı uygulanmaya başladı
Yasak kararı uygulanmaya başladı Bolu'daki Abant Milli Parkı'nda at ve faytonlarla göl etrafında yapılan turlar sonlandırıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün kararının ardından faaliyetlerini milli parkın yakınlarındaki Örencik Yaylası'na kaydıran faytoncular iş yapamaz hale geldi.
20.07.2022 Gündem
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021 Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün Hibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021 Ekonomi
Kayıp atların 224'ü bakımsızlık yüzünden ölmüş
Kayıp atların 224'ü bakımsızlık yüzünden ölmüş İBB tarafından satın alınan fayton atlarının kayıp olduğu ortaya çıkmıştı. Atların 224'ünün bakımsızlıktan öldüğü öğrenildi.
3.05.2021 Gündem
Kayıp atlar skandalında flaş gelişme! Bildirimde bulunan müdüre soruşturma...
Kayıp atlar skandalında flaş gelişme! Bildirimde bulunan müdüre soruşturma... Son dakika haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Hatay'ın Dörtyol Belediyesi’ne hibe ettiği 99 atın nerede olduğuna ilişkin belirsizlik devam ederken, iddialarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Atlara ilişkin bildirimde bulunan Veteriner İşleri Müdürü Yıldıray Yıldız hakkında, olayda ihmali olduğu gerekçesiyle belediye tarafından idari soruşturma başlatıldı.
1.05.2021 Gündem
Kayıp atlar için flaş iddia! Bir bölümü Irak'a satıldı, bazıları da kesildi...
Kayıp atlar için flaş iddia! Bir bölümü Irak'a satıldı, bazıları da kesildi... Gelen son dakika haberine göre; İBB’nin Hatay Dörtyol Belediyesi’ne hibe ettiği 100 atın kaybolmasıyla ilgili olarak, 80 at tanesi 2 bin dolara Irak’a satıldı, kalan atların bir kısmı başka şehirlere gitti, yaşlı ve iş göremeyenler kesilip kıyma-kuşbaşı oldu iddiası gündeme geldi.
23.04.2021 Gündem
Adalar'da elektrikli araçlar seferlere başlıyor
Adalar'da elektrikli araçlar seferlere başlıyor Büyükada'da elektrikli araçlar bugün seferlere başlıyor. 14 kişilik ve 4 kişilik kapasiteye sahip iki farklı model halinde hizmet verecek elektrikli araçlar, ilk kez yolcu taşıyacak.
30.07.2020 Gündem
İBB'nin başvurusu reddedildi
İBB'nin başvurusu reddedildi İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu büyük şok yaşadı. Adalar Kaymakamlığı, İBB'nin 60 elektrikli araç kullanımı için yaptığı başvuruyu Karayolları Trafik Kanunu'na uyulmadığı gerekçesiyle reddetti. İmamoğlu ayrıca Büyükada'da bir grup tarafından protesto edildi.
20.06.2020 Gündem
Adalar'da yeni dönem başlıyor! Bundan sonra...
Adalar'da yeni dönem başlıyor! Bundan sonra... Adalar'ın simgesi haline gelen faytonlar yerine kullanılacak elektrikli araçların bir kısmı Büyükada’ya getirildi. 4 ve 14 kişilik olmak üzere iki tip elektrikli araçların önümüzdeki cuma günü hizmete girmesi bekleniyor. Araçların bulunduğu depo ve kullanılacak olan şeritler havadan da fotoğraflandı.
14.06.2020 Gündem
Adalar'da yeni dönem! Elektrikli araçların bir kısmı Büyükada'ya getirildi
Adalar'da yeni dönem! Elektrikli araçların bir kısmı Büyükada'ya getirildi Adalar'da atlı faytonların yerine kullanılacak elektrikli araçların bir kısmı Büyükada'ya getirildi. 4 kişilik ile 14 kişilik iki modelden oluşan araçların cuma günü gerçekleştirilecek açılışın ardından kullanımının başlaması bekleniyor.
13.06.2020 Gündem
Faytonlar kaldırıldı! Kaçak taşımacılık zirve yaptı
Faytonlar kaldırıldı! Kaçak taşımacılık zirve yaptı Adalar'da faytonların kaldırılmasıyla birlikte yerine elektrikli araçların kullanılması planlanıyordu. İBB'nin herhangi bir adım atmamasının ardından kaçak taşımacılık zirve yaptı.
6.06.2020 Gündem
Adalar'da ruam karantinası bitti; ahırların yıkımına başlandı
Adalar'da ruam karantinası bitti; ahırların yıkımına başlandı Adalar'da 105 atın ruam hastalığı sonucu itlaf edilmesinin ardından faytonlar durdurulmuş, kaçak ahırların yıkılmasına karar verilmişti. Ruam karantinası sürecinin bitmesiyle kaçak ahırların yıkımına başlandı.
25.03.2020 Gündem
Adalar’da artık bunlar kullanılacak! Fayton kalktı yerine geldi...
Adalar’da artık bunlar kullanılacak! Fayton kalktı yerine geldi... İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Adalar’da kullanılacak elektrikli araçların belirlenerek satın alındığını açıkladı. Yeni araçlar, yaz sezonu açılmadan hizmete girecek.
4.03.2020 Gündem
Bakan Varank, yerli üretim elektrikli faytonun direksiyonunda
Bakan Varank, yerli üretim elektrikli faytonun direksiyonunda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, motor sporları yarışlarının yapıldığı İstanbul Park’ta yerli olarak üretilen elektrikli faytonun direksiyonuna geçti. Son zamanlarda faytonlarla alakalı bir konunun gündemde olduğunu belirten Bakan Varank, “Sanayicimiz, inovatif bir ürün olan elektrikli fayton geliştirdi. Gayet güzel ve kullanışlı bir araç." dedi.
23.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Adalar'daki faytonlarla ilgili flaş gelişme
Adalar'daki faytonlarla ilgili flaş gelişme İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Adalardaki fayton ve bu faytonlar için kullanılan atları satın alarak, kamulaştıracak. Faytonların her biri 300 bin TL, atların her biri ise 4 bin TL bedelle İBB tarafından satın alınacak.
16.01.2020 Gündem
Büyükada'daki karantina ahırları görüntülendi
Büyükada'daki karantina ahırları görüntülendi Büyükada'da 105 atın ruam hastalığı sebebiyle itlaf edilmesinin ardından gözler karantina ahırlarına çevrildi. Özel izinle ahırlara giren hayvanseverler ahırları fotoğraflarken, hayvanseverler atların zayıf düştüğünü söyledi.
31.12.2019 Yaşam
3 yıldır tanık olduğu vahşeti anlattı! Detayları kan dondurdu
3 yıldır tanık olduğu vahşeti anlattı! Detayları kan dondurdu ‘Atların Annesi’ eski Adalar Noteri Berran Altuntecim, üç yıl boyunca tanık olduğu atlara zulmü anlattı: “Faytoncu atın yarasını diker, üstüne pudra şekeri döküp, atla aynı renk ayakkabı boyasıyla boyar... Çoğu tay uçurumdan atılır veya canlı canlı köpeklere verilir... Dayak sonucu kör olan atı yaşatamadım, o görmeyen gözler hâlâ rüyalarıma girer... Bunun gibi yüzlerce örnek var.”
29.12.2019 Yaşam
Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ve fayton kararı
Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ve fayton kararı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Adada yaşayanların talebi üzerine faytonlar kalkıyor, 35 adet turistik fayton kalkacak. Adalar'da yaz aylarından itibaren ulaşım elektrikli ve lastik araçlarla yapılacak" ifadesini kullandı.
23.12.2019 Gündem
Adalar'da faytonların durdurulmasının ardından dikkat çeken görüntü
Adalar'da faytonların durdurulmasının ardından dikkat çeken görüntü Ruam hastalığı nedeniyle 81 atın itlaf edilmesi sonrası Adalar'da 3 ay boyunca faytonların hizmet vermesinin durdurulmasının ardından vatandaşların ellerinde valizlerle yürümesi dikkat çekti.
21.12.2019 Yaşam
Bolu'da 8 at karantinaya alındı
Bolu'da 8 at karantinaya alındı Bolu Valisi Ahmet Ümit, Abant Tabiat Parkı'nda fayton ve bireysel gezintilerde kullanılan 83 attan 8'inin ruam hastalığı görülme ihtimali üzerine karantina altına alındığını bildirdi.
20.12.2019 Gündem
İstanbul Valisi duyurdu! 3 ay süreyle durduruldu
İstanbul Valisi duyurdu! 3 ay süreyle durduruldu İstanbul Valisi Yerlikaya, Adalar'daki atlarda ortaya çıkan Ruam hastalığıyla ilgili açıklama yaptı. Yerlikaya, 3 ay süreyle faytonlara at koşulmasının durdurulduğunu açıkladı.
20.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fayton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fayton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.