Fatih Terim Galatasaray

Fatih Terim Galatasaray

Son dakika fatih terim galatasaray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih terim galatasaray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih terim galatasaray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Terim Galatasaray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih terim galatasaray gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.589 fatih terim galatasaray haberi bulunmuştur. Tüm fatih terim galatasaray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim, Galatasaray'ın yıldızına göz dikti! Panathinaikos'tan bomba transfer hamlesi
Fatih Terim, Galatasaray'ın yıldızına göz dikti! Panathinaikos'tan bomba transfer hamlesi Panathinaikos kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Süper Lig'den Samet Akaydin ve Bakasetas'ı transfer eden ve eski Trabzonsporlu Vitor Hugo'yu da renklerine bağlayan Panthinaikos'un yeni hedefi Galatasaray'dan... Yunan basını çarpıcı transfer iddiasını okuyuculara aktardı.
24.01.2024 Galatasaray
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
TFF'den açıklama geldi! İşte Süper Lig maçlarının bu haftaki hakem atamaları
TFF'den açıklama geldi! İşte Süper Lig maçlarının bu haftaki hakem atamaları Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta yarın oynanacak Giresunspor - Fatih Karagümrük karşılaşmasıyla başlayacak. TFF, 25. haftada görev alacak olan hakemleri açıkladı.
9.03.2023 Süper Lig
Fatih Terim Galatasaray'dan İtalyanlara 3 yıldız tavsiye etti 2'sini zaten oynatmıyordu
Fatih Terim Galatasaray'dan İtalyanlara 3 yıldız tavsiye etti 2'sini zaten oynatmıyordu Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi teknik direktörlerinden biri olan olan CV'sinde Galatasaray, Milan, Fiorentina ve Milli Takım yazan Fatih Terim İtalyan basınına çok özel açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de göze batan genç yıldızlara dikkat çeken Terim, Avrupa devlerine 3 Galatasaraylı 1 de Fenerbahçeli yeteneği tavsiye etti.
9.03.2023 Galatasaray
Fatih Terim Galatasaray'ın kasasını paraya boğacak! 1.1 milyon euro'ya aldı az önce 20 milyon euro verdiler
Fatih Terim Galatasaray'ın kasasını paraya boğacak! 1.1 milyon euro'ya aldı az önce 20 milyon euro verdiler Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Rosier'e talip olmasına rağmen yetenekli oyuncuyu transfer edemeyen Fatih Terim scout ekibini harekete geçirmiş iyi bir sağ bek arayışına girmişti. Yapılan çalışmalar sonucunda 1.1 milyon euro'ya alınan 22 yaşındaki futbolcunun bu sezon 20 milyon euro'luk teklif aldığı ortaya çıkarken, Galatasaray yönetiminin transfer görüşmelerini Haziran ayına bıraktığı bildirildi.
16.01.2023 Galatasaray
Okan Buruk Fatih Terim'e duacı! 1 milyon euro'ya alındı 34 milyon euro'luk yıldızı kadro dışı bıraktı
Okan Buruk Fatih Terim'e duacı! 1 milyon euro'ya alındı 34 milyon euro'luk yıldızı kadro dışı bıraktı Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Rosier'in transferinde hayal kırıklığı yaşayınca 22 yaşındaki oyuncuyu 1 milyon euro'ya transfer eden Fatih Terim Galatasaray'a büyük bir miras bıraktı. Kampa en geç katılan futbolcuların başında gelmesine rağmen gösterdiği başarılı performansla milli takıma kadar yükselmeyi hak eden yeteneğin, 34 milyon euro'luk Pavard'ı kadro dışı bırakacak olması Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yaratırken, yönetimin bu gelişmenin ardından gelecek teklifleri beklemeye geçmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
7.11.2022 Galatasaray
Fatih Terim bile kötü kadro mühendisliğine şaşırdı: Acil bir şeyler yapmalısınız
Fatih Terim bile kötü kadro mühendisliğine şaşırdı: Acil bir şeyler yapmalısınız Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra dinlenmeye geçen ve Fiorentina ile bağlarını koparmayan Fatih Terim, Alanyaspor'un oluşturduğu kadro mühendisliği hakkında çok çarpıcı bir açıklama yaptı.
28.09.2022 Futbol
Fatih Terim için sürpriz gelişme! Ünlü hocayı takımın başına getirmek istiyorlar...
Fatih Terim için sürpriz gelişme! Ünlü hocayı takımın başına getirmek istiyorlar... Türk futbolunun ve Galasaray'ın efsane ismi Fatih Terim için sürpriz iddia ortaya atıldı. Galatasaray ile yollarını ayırmasının ardından başka bir takım çalıştırmayan Fatih Terim için Mısır Milli Takımı'nın ilgisi olduğu ve tecrübeli hocayı istediği iddia edildi.
8.09.2022 Galatasaray
Fatih Terim'den çok konuşulan Türkiye yorumu! Liverpool - Real Madrid finalinde skandal
Fatih Terim'den çok konuşulan Türkiye yorumu! Liverpool - Real Madrid finalinde skandal Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ve Real Madrid arasında oynanacak final maçı, stadyum dışında yaşanan yoğunluk nedeniyle başlayamadı. Skandal olaya maçın yorumcusu Fatih Terim de tepki gösterdi.
2.06.2022 Şampiyonlar Ligi
Fatih Terim ilk kez canlı yayına bağlandı! 'Ben unuttum'
Fatih Terim ilk kez canlı yayına bağlandı! 'Ben unuttum' Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen Fatih Terim'in Beyaz TV'de Sinan Engin'le telefon görüşmesi yapması bir hayli dikkat çekti.
27.02.2022 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı!
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı! Fatih Terim'le yollarını ayırdıktan sonra göreve İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'i getiren Galatasaray'da alınan sonuçların ardından sular durulmazken Başkan Burak Elmas, sarı kırmızılı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Elmas; Fatih Terim'in ayrılığı, Domenec Torrent'in geliş süreci, transfer planlamaları ve istifa etmesi beklenen Yönetici Işıtan Gün hakkındaki sorulara yanıt verdi. Fatih Terim'e ayrılık öncesinde başkanlık yardımcılığı teklif ettiğini ancak deneyimli çalıştırıcının kabul etmediğini belirten Elmas, Domenec Torrent'le de ilk görüşmeyi kendisinin gerçekleştirdiğini kaydetti. Galatasaray CEO'su Hande Ocak Başev ve Yönetici Işıtan Gün hakkındaki iddialara da yanıt veren Elmas, ortaya birçok çirkin iftiranın atıldığını ve kulübün menfaatleri doğrultusunda her konuda gerekli araştırmaların yapıldığını belirtti.
25.01.2022 Şampiy10
Burak Elmas canlı yayında yeni teknik direktörü açıkladı!
Burak Elmas canlı yayında yeni teknik direktörü açıkladı! Galatasaray Başkanı Burak Elmas, NEF Stadı Özhan Canaydın Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında sarı kırmızılı kulübün gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Fatih Terim'le yolların ayrılmasına dair konuşan Burak Elmas, deneyimli çalıştırıcının tazminat talebinin olmadığını ve olaylı bir şekilde ayrılmadıklarını belirtti. Yeni teknik direktör konusuna da açıklık getiren Elmas, bir dönem Guardiola'nın yardımcılığını da yapan İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
11.01.2022 Galatasaray
Fatih Terim Galatasaray’dan ayrıldı kızları Merve Terim ve Buse Terim'den destek mesajları geldi...
Fatih Terim Galatasaray’dan ayrıldı kızları Merve Terim ve Buse Terim'den destek mesajları geldi... Galatasaray'da bir Fatih Terim dönemi daha sona erdi. Teknik direktör Terim'in sarı-kırmızılılar ile yollarının ayrılmasının ardından kızları Merve ve Buse Terim'den babalarına destek mesajları geldi.
11.01.2022 Yaşam
Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Yedlin, Van Aanholt, Halil Dervişoğlu! Galatasaray taraftarları bu istatistikleri görünce kahroluyor! Fatih Terim farkında değil ama...
Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Yedlin, Van Aanholt, Halil Dervişoğlu! Galatasaray taraftarları bu istatistikleri görünce kahroluyor! Fatih Terim farkında değil ama... Dün akşam Malatyaspor deplasmanında 2 puan bırakan ve Trabzonspor'un 14 puan gerisine düşen Galatasaray'da şampiyonluk umutları artık hemen hemen sona erdi. Sarı kırmızılılarda Fatih Terim'in sürekli olarak şans verdiği Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Yedlin, Van Aanholt ve Halil Dervişoğlu'nun istatistikleri ise taraftarlara saç baş yoldurdu.
29.11.2021 Galatasaray
Fatih Terim Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin galibiyet şifrelerini Stefan Kuntz'tan aldı! Feghouli-Mostafa Mohamed-Berkan Kutlu-Morutan derken...
Fatih Terim Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin galibiyet şifrelerini Stefan Kuntz'tan aldı! Feghouli-Mostafa Mohamed-Berkan Kutlu-Morutan derken... Fenerbahçe maçı hazırlıklarını artık tamamlayan Galatasaray'da Fatih Terim galibiyetin şifrelerini Stefan Kuntz'tan aldı. İşte başarılı teknik adamın derbi planları...
21.11.2021 Galatasaray
Herkes 6 numara beklerken Fatih Terim Galatasaray'a bir kanat forvet bir 10 numara getiriyor! Tıpkı Morutan-Cicaldau gibi transfer edilecek
Herkes 6 numara beklerken Fatih Terim Galatasaray'a bir kanat forvet bir 10 numara getiriyor! Tıpkı Morutan-Cicaldau gibi transfer edilecek 6 numara arayışlarına devam eden Galatasaray'da Fatih Terim Fransa'dan iki Nijeryalıyı kadrosuna katmak için harekete geçti.
10.11.2021 Galatasaray
Araya Arda Turan bile girdi ama... Fatih Terim istedi Burak Elmas üçünü de kovdu! Galatasaray'da kriz...
Araya Arda Turan bile girdi ama... Fatih Terim istedi Burak Elmas üçünü de kovdu! Galatasaray'da kriz... Florya'da 35 yıl görev alan çaycı Vahit Sezgin'in emekliye ayrılması ve iki garsonun işlerine son verilmesi dikkat çekerken, Galatasaray'da yıldız futbolcunun 'bencillik krizine' girmesi ise Fatih Terim'i kızdırdı.
10.11.2021 Galatasaray
Marsilya: 0 - Galatasaray: 0
Marsilya: 0 - Galatasaray: 0 Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 2. haftasında deplasmanda Fransa'nın Olimpik Marsilya takımıyla 0-0 berabere kaldı.
30.09.2021 Futbol
Trabzonspor-Galatasaray maçı canlı bahis seçeneğiyle Misli.com'da
Trabzonspor-Galatasaray maçı canlı bahis seçeneğiyle Misli.com'da İstanbul takımlarını konuk ettiği son 7 maçın sadece 1'ini kazanabilen Trabzonspor, Galatasaray'la kozlarını Medical Park Stadyumu'nda paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
12.09.2021 İddaa
Fatih Terim açıkladı! 'Cumhurbaşkanımız arayınca...'
Fatih Terim açıkladı! 'Cumhurbaşkanımız arayınca...' Olympiakos ile hazırlık maçı oynamak için Yunanistan'a giden fakat Kovid 19 testlerinin kabul edilmemesi üzerine Türkiye'ye geri dönüş yapan Galatasaray'da tecrübeli teknik direktör Fatih Terim yaşanan skandal olaylarla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
13.07.2021 Galatasaray
Fatih Terim'i bombalamaya devam etti! 'Mümkün değil'
Fatih Terim'i bombalamaya devam etti! 'Mümkün değil' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim hakkında 'Onun yüzünden 130 milyon euro kaybımız var' dedi.
28.05.2021 Galatasaray
Eşref Hamamcıoğlu: Başkan olursam Fatih Terim ile...
Eşref Hamamcıoğlu: Başkan olursam Fatih Terim ile... Galatasaray'ın başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu Fatih Terim ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
24.04.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Terim Galatasaray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih terim galatasaray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.