Fatih Şahin

Fatih Şahin

Son dakika fatih şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.739 fatih şahin haberi bulunmuştur. Tüm fatih şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli maaşı zammı ile ilgili iki formül masada! Emekliler için kritik tarih verildi
Emekli maaşı zammı ile ilgili iki formül masada! Emekliler için kritik tarih verildi Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Emekliye zam oranı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya yükseltilmişti. Emekliler için yeni düzenleme masada. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ve AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'in açıklamaları gözleri emeklilerle ilgili yapılacak düzenleme ve desteklere çevrildi. Taban maaş ve kök maaş ile ilgili değişiklikler tartışılırken, çalışılan günün de emekli maaşında etkili olması konuşuluyor. Bu arada Aile Bakanlığı'nın emekli kart projesi de gündemde…
21.03.2024 Çalışma Hayatı
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde?
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde? Yerel seçime 15 gün kala AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul ve Ankara'daki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Gündem
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu Türk siyasi tarihinin kara lekelerinden biri olan ve "Postmodern Darbe" olarak adlandırılan 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla siyasilerden peş peşe mesajlar geldi.
28.02.2024 Gündem
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı Bu hafta mesaisini AK Parti’nin kongre hazırlıklarına ayıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni A takımına son şeklini verdi. Erdoğan’ın kendisine sunulan taslak MKYK listesini 75 kişiye düşürdüğü ve yarına kadar son şeklini vereceği öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var AK Parti’de milletvekili adayları için yapılan temayül yoklamasının ardından 27 Mart’ta başlatılan mülakat süreci bugün sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki üst komisyon ise çalışmalarına pazartesi günü başlayacak ve milletvekili listelerine son şeklini verecek.
1.04.2023 Gündem
Genç adam evde ölü bulundu! 5 arkadaşı gözaltına alındı
Genç adam evde ölü bulundu! 5 arkadaşı gözaltına alındı Sivas’ta vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi bulunan genç adam apartman dairesinde ölü bulundu, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
12.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü.
5.01.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan düzenleme ihtiyaçlarına ilişkin toplantı
Ticaret Bakanlığı'ndan düzenleme ihtiyaçlarına ilişkin toplantı Ticaret Bakanlığı tarafından düzenleme yapılması ihtiyacı duyulan konularla ilgili çalışma toplantısı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi.
28.12.2022 Ekonomi
TÜİK Başkan Yardımcısı Fatih Şahin görevden alındı
TÜİK Başkan Yardımcısı Fatih Şahin görevden alındı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, görevinden alındı. 
11.11.2022 Gündem
Fiyatlar arttı! Vatandaşın talebi katlandı,70 liradan başlıyor
Fiyatlar arttı! Vatandaşın talebi katlandı,70 liradan başlıyor Bu yıl artan mont ve kaban fiyatları vatandaşları kuru temizlemecilere yönlendirdi.
24.10.2022 Yaşam
Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, sosyal konut...
Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, sosyal konut... Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, konut seferberliği resmen başlıyor. Bakan Kurum, “İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibariyle, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız” dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Hayvancılık ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde yüz arttı
Hayvancılık ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde yüz arttı Hayvancılık yapan yüz binlerce kişiye güzel haber. Destekler yüzde yüz arttı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi yaptığı açıklamada, "Oğlak tiftik desteğimiz 35 lirayken 70 Türk Lirası, anaç tiftik ile ilgili 30 lira desteği de 60 lira olarak ilan ediyorum. Böylelikle yüzde yüz bir destek artışı sağlamış oluyoruz" ifadelerini kullandı.
7.05.2022 Ekonomi
Görevden alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Görevden alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanlığı tarafından çeşitli kurum ve kuruluşlar ile bazı bakanlıklarda yapılan atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.04.2022 Gündem
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: Yıl içinde hizmete sunulacak
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: Yıl içinde hizmete sunulacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen iftar programına katılarak Gölbaşı için yeni müjdeler verdi. İlçe sınırları içinde ikinci millet bahçesini yıl içinde tamamlayacaklarını belirten Bakan Kurum, “Ankara’mızın merkezinde 109 bin metrekarelik alanda Saraçoğlu projesini kazandıracağız.” dedi. Altındağ Belediye binasının yıkılarak yerine meydan yapılacağını ve yıl içinde Ankaralıların hizmetine sunulacağını bildiren Kurum, Gölbaşı için kurdukları ve hayata geçirmeyi planladıkları hayali de açıkladı.
16.04.2022 Ekonomi
İçişleri Bakanı Soylu: O toplanmaların bize bir zararı yoktur
İçişleri Bakanı Soylu: O toplanmaların bize bir zararı yoktur İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 siyasi parti liderinin 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' sunumu için bugün Ankara'da toplanması ile ilgili "Onlar 28 Şubat ittifakıyla yine bir masanın etrafında toplanabilirler, o toplanmaların bize bir zararı yoktur" dedi.
28.02.2022 Siyaset
Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor! Ömer Halisdemir kimdir?
Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor! Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz’da şehit olan Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor. 20 Şubat 1974’te doğan ve 2 çocuk babası olan Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in ölümü, üzerinden 6 yıl geçti. Şehit Ömer Halisdemir, doğum gününde de unutulmadı. Peki, Ömer Halisdemir kimdir? İşte Ömer Halisdemir’in biyografisi!
20.02.2022 Gündem
Eski Turizm ve Devlet Bakanı Güldal Akşit son yolculuğuna uğurlandı
Eski Turizm ve Devlet Bakanı Güldal Akşit son yolculuğuna uğurlandı Eski Turizm ve Devlet Bakanı Güldal Akşit, Ankara Kocatepe Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğa uğurlandı
4.12.2021 Gündem
AK Parti Milletvekili İmran Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Milletvekili İmran Kılıç son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede 64 yaşında vefat eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
19.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuşarak, "Yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü ile Türkiye, yeni bir sıçrama dönemini daha başarıyla gerçekleştirmiş oluyor." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan makam aracı ile köprüden ilk geçişi yaptı.
13.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.