Fatih Projesi

Fatih Projesi

Son dakika fatih projesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih projesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih projesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Projesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih projesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.251 fatih projesi haberi bulunmuştur. Tüm fatih projesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB resmen duyurdu! 2022 sonuna kadar değişecek
MEB resmen duyurdu! 2022 sonuna kadar değişecek Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrenme süreçlerinin teknolojik altyapıyla desteklenmesi amacıyla 2022 yılı sonuna kadar 23 bin etkileşimli tahtanın kurulumu ile Eğitimde FATİH Projesi kapsamında toplamda 545 bin 691 derslikte etkileşimli tahtanın öğrenci ve öğretmenlerin hizmetinde olacağını kaydetti. Özer, "Böylece örgün eğitim veren tüm resmî okullarımızdaki dersliklerin yüzde 90'ı etkileşimli tahta ile buluşmuş olacak." dedi.
4.12.2022 Eğitim
Bilgi Sarmal  deneme sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? TYT Türkiye Geneli Bilgi Sarmal deneme sonuçları sorgulama ekranı
Bilgi Sarmal deneme sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? TYT Türkiye Geneli Bilgi Sarmal deneme sonuçları sorgulama ekranı Bilgi Sarmal Türkiye Geneli TYT deneme sınavı sonuçları aramaları arttı. Sınav sonrası gözler Türkiye Geneli Bilgi Sarmal Deneme sınavı sonuçlarına çevrildi. Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme sınavı cevap anahtarları 29 Kasım’da açıklandı. Peki, Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme sonuçları ne zaman açıklanacak? Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme sonuçları açıklandı mı? İşte Bilgi Sarmalı Türkiye Genel TYT deneme sınavı sonuçları hakkında merak edilenler…
1.12.2022 Eğitim
Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme cevap anahtarı 2023 yayınlandı mı? TYT 23-24-25 Kasım A-B kitapçığı Türkiye Geneli bilgi sarmal deneme cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?
Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme cevap anahtarı 2023 yayınlandı mı? TYT 23-24-25 Kasım A-B kitapçığı Türkiye Geneli bilgi sarmal deneme cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? Bilgi Sarmal Türkiye Geneli TYT Deneme cevap anahtarı için araştırmalar devam ediyor. YKS'ye hazırlanan öğrenciler, 23-24-25 Kasım'da gerçekleştirilen Bilgi Sarmal Türkiye Geneli TYT Deneme sınavına katıldıktan sonra Bilgi Sarmal Türkiye Geneli TYT Deneme cevap anahtarı açıklandı mı? 25-26-27 Kasım cevap anahtarları nasıl ve nereden görüntülenir? Sorularına yanıt arama başladı. Peki, Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme cevap anahtarı 2023 yayınlandı mı? 23-24-25 Kasım A-B kitapçığı Türkiye Geneli bilgi sarmal cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?
29.11.2022 Eğitim
Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme sonuçları ne zaman açıklanacak? Türkiye Geneli Bilgi Sarmal deneme sonuçları!
Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme sonuçları ne zaman açıklanacak? Türkiye Geneli Bilgi Sarmal deneme sonuçları! 25-26-27 Kasım 2022 Bilgi Sarmal TYT Sınav Sonuçları için yapılan aramalar arttı. Sınav öncesi kendini demek isteyenler Türkiye Geneli Bilgi Sarmal Deneme sınavına girdi. Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme sınavı cevap anahtarları bugün açıklanacak. Peki, Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.11.2022 Eğitim
Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme cevap anahtarı ve 29 Kasım TYT soru kitapçığı yayınlandı mı? Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme sonuçları açıklandı mı?
Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme cevap anahtarı ve 29 Kasım TYT soru kitapçığı yayınlandı mı? Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme sonuçları açıklandı mı? Türkiye Geneli Bilgi Sarmal Deneme sınavından çıkanlar cevap anahtarı ve soru kitapçığıyla ilgili araştırmalarını yoğunlaştırdı. Peki, Bilgi Sarmal Türkiye Geneli deneme cevap anahtarı yayınlandı mı, İşte Türkiye Geneli Bilgi Sarmal Deneme cevap anahtarı ve soru kitapçığı hakkında merak edilenler…
29.11.2022 Eğitim
Okul kayıt parası şikayetleri nereye yapılır? MEB inceleme başlattı!
Okul kayıt parası şikayetleri nereye yapılır? MEB inceleme başlattı! Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu! Okul kayıtlarında zorunlu bağış veya kayıt parası alan okullara inceleme başlattı. 65 okulda inceleme sürerken gelen şikayetler de değerlendiriliyor. Peki, Okul kayıt parası şikayetleri nereye yapılır? Okul kayıt parası ve zorunlu bağış verilmeli mi? Okul kayıt parası alanlara ceza var mı? İşte detaylar…
6.08.2022 Eğitim
MEB güzel haberi duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor, 522 bin 691...
MEB güzel haberi duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor, 522 bin 691... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi açıklama yapıldı. MEB milyonlarca öğrenciyi ilgiliendiren gelişmeyi paylaştı. Son rakamlar açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrenme süreçlerinin teknolojik altyapıyla desteklendiğini belirterek “FATİH Projesi kapsamında, 2021-2022 eğitim öğretim döneminde 47 bin etkileşimli tahta kurulumu tamamlanarak okullardaki etkileşimli tahta sayısı, 522 bin 691'e ulaştı.” dedi.
11.07.2022 Eğitim
Okullarla ilgili flaş karar! MEB duyurdu: Tüm öğretmenler ve...
Okullarla ilgili flaş karar! MEB duyurdu: Tüm öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika kararını duyurdu. Öğretmenlerle ilgili flaş gelişme. Hepsini kapsıyor. 1 hafta boyunca uzaktan olacak. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin katılacağı mesleki çalışma programı, 15-19 Kasım'da uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecek.
14.11.2021 Eğitim
Öğretmenlerle ilgili son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, ilkokul, ortaokul ve lisede...
Öğretmenlerle ilgili son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, ilkokul, ortaokul ve lisede... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika kararını duyurdu. Öğretmenlerle ilgili flaş gelişme. Hepsini kapsıyor. 1 hafta boyunca uzaktan olacak. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin katılacağı mesleki çalışma programı, 15-19 Kasım'da uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecek.
13.11.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ile genelge gönderildi, yüzde 20 ve...
MEB resmen duyurdu! 81 ile genelge gönderildi, yüzde 20 ve... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve resmen duyurdu. 81 ile genelge gönderildi. MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız açıkladı. Yabancı dil derslerinde ders saatlerinin yüzde 20'sinin uzaktan yapılması ile ilgili çalışma başlatıldı. Yıldız, "Müfredatın yüzde 20'sini uzaktan eğitim yoluyla verebilir, dolayısıyla genelgelerimizi valiliklerimize gönderdik. Özel öğretim kurumlarımız istediği takdirde dünyanın herhangi bir yerinde en iyi yabancı dil hocasını bulup, böylelikle sınıftaki öğrenciyle buluşturabilecek. Bunu ön bir çalışma olarak özel öğretim kurumları için başlattık sadece yabancı dilde. Kamu ve özel ayrımı gözetmeksizin tüm eğitim kurumlarımızda kalıcı hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.
27.03.2021 Eğitim
Kılıçdaroğlu, MHP'nin 'askıda ekmek' kampanyasını eleştirdi
Kılıçdaroğlu, MHP'nin 'askıda ekmek' kampanyasını eleştirdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP tarafından başlatılan 'askıda ekmek' kampanyasını eleştirerek, "Projeye bakın, ne proje ama? Çağ açan bir proje. Sayın Bahçeli'ye yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
20.10.2020 Siyaset
Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘tatil uzatıldı mı’ sorusuna cevap verdi!
Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘tatil uzatıldı mı’ sorusuna cevap verdi! Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılıyor? corona virüsü tedbirlerinden sonra en sık sorulan soruların başını çekiyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, AA Editör Masası'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, "İkinci hafta tatil değil uzaktan eğitim. Uzayıp uzamaması, Bilim Kurulunun alacağı tavsiye kararları doğrultusunda ortaya çıkacak. Bu sürecin uzaması ya da uzamamasına ilişkin bizim hazırlıklarımız var, senaryolarımız var" dedi. Bakan Selçuk, "Uzaktan eğitim için bütün ekip ve içerikler hazır, çekimler bitti. Dersler Pazartesi 09.00'da başlayacak. Dersler okuldaki gibi 40 dakika değil 20 dakika olacak" diye konuştu. Bakan Selçuk, LGS ve YKS'nin ertelenip ertelenmeyeceği sorusu üzerine ise, "LGS ve YKS için tercihim sınavı ertelememek, zamanında yapmak" dedi.
19.03.2020 Gündem
Yeni EBA yayında! EBA (Eğitim Bilişim Ağı) uzaktan eğitim nedir, kullanımı nasıldır? EBA güvenlik kodu nasıl girilir? EBA öğrenci girişi nasıl yapılır?
Yeni EBA yayında! EBA (Eğitim Bilişim Ağı) uzaktan eğitim nedir, kullanımı nasıldır? EBA güvenlik kodu nasıl girilir? EBA öğrenci girişi nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı okulları corona virüs nedeniyle tatil etti. Bir hafta ara tatilin ardından eğitim evden sürecek. EBA öğrenci şifre alma süreci yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki öğrenciler uzaktane ğitimi nasıl alacak. Öğrencilere EBA önerildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Fatih Projesi kapsamında geliştirilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) çevrimiçi sosyal eğitim platformu olarak kullanılıyor. Uzaktan eğitim için de kullanılabilen EBA sisteminin nasıl kullanılıyor? Öğrenci, öğretmen ve veli giriş sayfaları nasıl açılır? EBA şu anda aktif mi? EBA şifre yenileme nasıl yapılır? EBA şifre yenileme nereden yapılır? EBA öreğnci girişi hakkında merak edilenler...
13.03.2020 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi sıkıntı yaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi sıkıntı yaşıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm için kapısını çaldığımız vatandaşlarımız bize aynı şekilde cevap vermiyor. Ciddi sıkıntı yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.
24.02.2020 Siyaset
Ailelere çarpıcı uyarılar! ‘12 yaş’ sınırı...
Ailelere çarpıcı uyarılar! ‘12 yaş’ sınırı... Gelecek hafta kamuoyuna açıklanacak olan TBMM’nin Teknoloji Bağımlılığı taslak raporunda ailelere yönelik çarpıcı öneri ve uyarılar yer alıyor.
10.11.2019 Bilim ve Teknoloji
İlk ara tatil ne zaman? Yarıyıl tatili ne zaman başlıyor?
İlk ara tatil ne zaman? Yarıyıl tatili ne zaman başlıyor? 9 Eylül’de okulların açılmasıyla milyonlarca öğrenci ilk ara tatili için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ara tatil düzenlemesi ile ilgili yaptığı açıklama sonrası 2019-2020 eğitim öğretim yeni düzenlemelerle başlamıştır. Ara tatil ve yaz tatili olarak yapılan eğitim öğretim yılı tatilleri, yapılan değişikle birlikte 2 ara tatile çıkarıldı. Peki 1. dönem ara tatil ne zaman? Yarıyıl tatili ne zaman başlıyor?
3.10.2019 Eğitim
MEB hizmete sundu! 10 milyon kişi kullanıyor...
MEB hizmete sundu! 10 milyon kişi kullanıyor... Milli Eğitim Bakanlığı, 10 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan EBA'yı öğrenci ve öğretmenlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeniledi. Yenilenen EBA'da her öğrencinin çeşitli konulardaki eksiklikleri ayrı ayrı tespit edilecek ve öğrenciye özel içerikler belirlenip önerilecek. Özellikle 11. ve 12. sınıflar için geliştirilen "akademik destek sistemi" sayesinde her öğrenciye özel çalışma programı oluşturulabilecek.Öğretmenler için öğretim teknik ve yöntemleri, eğitim teknolojileri gibi alanlarda kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak içeriklerin bulunduğu "mesleki gelişim alanı" oluşturuldu.FATİH Projesi kapsamında okullara dağıtılan etkileşimli tahtalar için geliştirilen özel içerikler de EBA'da yerini aldı.
11.09.2019 Eğitim
MEB'in "akıllı öneri" sistemi liselileri kariyer hedefine  ulaştıracak
MEB'in "akıllı öneri" sistemi liselileri kariyer hedefine ulaştıracak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim öğretim yılında, 10 milyonun üzerinde öğrenci ve öğretmenin kullandığı Eğitim Bilişim Ağı (EBA) portalını, bireyselleştirmeye olanak tanıyan, lise son sınıf öğrencilerinin hedefledikleri üniversite tercihlerine ulaşabilmeleri için kişiye özel çalışma programı oluşturacak şekilde donatacaklarını açıkladı.
12.08.2019 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjde veriyorum' dedi ve açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjde veriyorum' dedi ve açıkladı! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Ereğli'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan 'müjde veriyorum' dedi ve "Ereğli Demir Çelik fabrikası 1 milyar dolarlık yeni yatırım kararı aldı" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Zelanda'daki katliama da değinerek, çok sert konuştu:"50 kardeşimizi alçakça öldürdün ama bunun hesabını vereceksin. Bunun hesabını eğer Yeni Zelanda sormazsa öyle veya böyle biz bunun da hesabını sormasını biliriz."
19.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyununuzu gördük ve meydan  okuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin kilitlendiği AK Parti 6. Olağan Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Birileri bizi güya ekonomi, yaptırım, kur, döviz, faiz, enflasyonla tehdit ediyor. Onlara diyoruz ki oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanlığı'na yeniden aday gösterildi.
18.08.2018 Siyaset
MEB'in "ALO 147" hattı bakanın talimatıyla kaldırıldı
MEB'in "ALO 147" hattı bakanın talimatıyla kaldırıldı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatıyla "ALO 147" hattı kaldırılarak yerine başta öğretmenler olmak üzere öğrenci, veli ve diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İletişim Merkezi "444 0 632" telefon hattı kuruldu.
30.07.2018 Gündem
Son dakika: Bakan Yılmaz'dan öğretmen ve öğrencilere müjde
Son dakika: Bakan Yılmaz'dan öğretmen ve öğrencilere müjde Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Öğretmenlerimize her 4 yılda bir, öğrencilere 5. ve 9. sınıflarda yeni bilgisayar vereceğiz." dedi.
19.06.2018 Siyaset
EBA kurs girişi nasıl yapılır?
EBA kurs girişi nasıl yapılır? Eğitim anasayanın herkes için tanımış olduğu bir haktır. Sosyal devlet anlayışı vatandaşların tümünün haklarını eşit şartlarda kullanmalarına olanak sağlamayı esas alır. Bu anlayışın getirilerinin ise gelişen teknoloji ve çağdaş gelişmeler ışığında olmadan uygulanması pek mümkün değildir. Bu anlayışa göre geliştirilmiş olan FATİH (Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) Projesi de teknoloji aracılığıyla eğitim hizmetlerinin tüm vatandaşlara ulaşmasını amaçlar. Bu proje kapsamında yürütülen uygulamalardan biri de EBA uygulamasıdır. EBA uygulaması gençlerin akademik başarılarını, ilgi duyduğu alanları ve becerileri doğrultusunda geliştirmeyi hedefler.
27.05.2018 Gündem
EBA kurs girişi nasıl yapılır?
EBA kurs girişi nasıl yapılır? EBA (EĞİTİM BİLİŞİM AĞI) günümüzün gelişen teknolojisini eğitime uyarlayan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne ait sosyal platformdur. Fatih projesi ile eğitim hayatına giren EBA'da her sınıf seviyesine göre konu anlatımı, dergi ve video gibi farklı farklı e-içerik vardır. Öğrenciler her zaman her yerde bu içeriklere online olarak ulaşabilirler. Ayrıca EBA kurslarına başvuran öğrenciler istedikleri okulda istedikleri derse katılım sağlayabilirler. EBA'ya mobil uygulama sayesinde de erişim sağlanabilir.
13.05.2018 Gündem
"2018 EBA Yarışmaları" için başvuru süresi uzatıldı
"2018 EBA Yarışmaları" için başvuru süresi uzatıldı Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen "2018 EBA Yarışmaları" için 29 Haziran'a kadar başvuruda bulunulabilecek
13.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Projesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih projesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.