Fatih Acar

Fatih Acar

Son dakika Fatih Acar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatih Acar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatih Acar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Acar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih acar gelişmeleri de dahil olmak üzere 507 fatih acar haberi bulunmuştur. Tüm fatih acar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli olduktan sonra bu işe girdi! Tanesini 3 bin liradan satıyor
Emekli olduktan sonra bu işe girdi! Tanesini 3 bin liradan satıyor Emekli olduktan sonra hobi olarak çeşitli dekorasyon ürünleri yapmaya başlayan Fatih Acar, orijinali 30 ila 40 bin lira arasında değişen dekorları kendi atölyesinde yapıyor.
14.04.2023 Ekonomi
Birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltme kararı Resmi Gazete'de
Birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltme kararı Resmi Gazete'de İçişleri Bakanlığı kararı ile 80 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
7.01.2020 Gündem
FETÖ sanığı eski hakime hapis cezası
FETÖ sanığı eski hakime hapis cezası Adana'da eski HSYK tetkik hakimi "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
5.04.2019 Gündem
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
Milas AK Parti’de sürpriz gelişme!
Milas AK Parti’de sürpriz gelişme! AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Başkanlığında, kongreye saatler kala sürpriz bir gelişme yaşandı. Kongreye 1 gün kala Fahri Acar da, AK Parti İlçe Başkanı adayı olduğunu açıkladı.
9.12.2017 Siyaset
Ahıska Türkleri'nin son kafilesi öz vatanlarına kavuştu!
Ahıska Türkleri'nin son kafilesi öz vatanlarına kavuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı, Başbakan Yıldırım'ın koordinasyonuyla Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilerek Erzincan'ın Üzümlü ilçesine yerleştirilen Ahıska Türklerinin son kafilesinin birinci grubu Erzincan'a vardı
29.09.2021 Gündem
Fatih Üniversitesi rektörü hakkında tutuklama kararı
Fatih Üniversitesi rektörü hakkında tutuklama kararı Kapatılan Fatih Üniversitesi'nin rektörü Şerif Ali Tekalan ve Şifa Üniversitesi yöneticilerinden Zafer Dokan hakkında tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkartıldı.
29.09.2021 Gündem
İzmir’e 2’nci ‘paralel’ dalga
İzmir’e 2’nci ‘paralel’ dalga ‘Paralel Yapı’ operasyonu kapsamında Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Ateş ve eski Çalışma Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar’ın da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
'Paralel Yapı' operasyonu kapsamında 5 kişi tutuklandı
'Paralel Yapı' operasyonu kapsamında 5 kişi tutuklandı İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, adliyeye sevk edilen 8 kişiden, aralarında eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar ve Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş ile SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili'nin de bulunduğu 5'i tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Şifa Üniversitesi Rektörü gözaltına alındı
Şifa Üniversitesi Rektörü gözaltına alındı İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar ile Şifa Üniversitesi Rektörü Prof...
29.09.2021 Gündem
Mühendisler PKK mayınına bastı!
Mühendisler PKK mayınına bastı! İskenderun’da PKK’lı teröristlerin döşediği mayına basan TEAŞ’ta görevli başmühendisler İrfan Sofuoğlu ile Fatih Acar yaralandı...
29.09.2021 Gündem
İskenderun'da mayına basan iki mühendis yaralandı
İskenderun'da mayına basan iki mühendis yaralandı Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde mayına basan Türkiye Elektrik Anonim Şirketi’nde (TEAŞ) görevli başmühendisler İrfan Sofuoğlu ile Fatih Acar yaralandı. Yaralılardan Sofuoğlu’nun durumunun ağır olduğu bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Sutopunda ilk galibiyet
Sutopunda ilk galibiyet Türkiye Erkekler Sutopu Milli Takımı, klasman maçında Ukrayna'yı 11-9 yendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ankara'da atama depremi!
Ankara'da atama depremi! Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
SGK'da deprem!
SGK'da deprem! Resmi Gazete'de yayımlandı
29.09.2021 Gündem
Seçimden sonra atama operasyonu sinyali!
Seçimden sonra atama operasyonu sinyali! İktidar ile Gülen cemaati arasındaki gerilimin neden olduğu bürokrasideki atama operasyonları, 30 Mart seçiminin ardından yeni bir boyut kazanarak sürüyor.
29.09.2021 Gündem
İşçiden ‘grev’ resti!
İşçiden ‘grev’ resti! Kıdem Tazminatı Fonu’nda uzlaşma çıkmadı
4.11.2013 Ekonomi
Ankara bu skandal iddiayı konuşuyor!
Ankara bu skandal iddiayı konuşuyor! Taraf gazetesinin iddiasına göre; 76 milyon vatandaşın sağlık bilgileri, altı ay önce kurulan bir şirkete ihalesiz verildi. Yüzlerce şikâyet gelince, garip satış incelemeye alındı.
29.09.2021 Gündem
Bakandan memurlara mesai müjdesi!
Bakandan memurlara mesai müjdesi! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, memurların fazla mesai almasıyla ilgili çalışmaları değerlendirdi...
7.03.2013 Ekonomi
SGK'da bir ilk!
SGK'da bir ilk! SGK'nın ilk kadın başkanı oldu
29.09.2021 Gündem
SGK Başkanı gitti
SGK Başkanı gitti Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar görevden alındı...
29.09.2021 Gündem
Dadısını misafir edene ceza!
Dadısını misafir edene ceza! Sosyal Güvenlik Kurumu müfettişleri kapı kapı dolaşacak
17.02.2013 Ekonomi
Dikkat!  Nisan'da yeni uygulama başlıyor
Dikkat! Nisan'da yeni uygulama başlıyor SGK, nisan ayında ”meslek kodu” denetimine başlayacak
31.01.2013 Sağlık
SGK'da yeni dönem başlıyor!
SGK'da yeni dönem başlıyor! Vatandaşlar 10 farklı konuda...
29.01.2013 Yaşam
Bunu yapan yandı!
Bunu yapan yandı! SGK'den çok önemli uyarı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Acar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih acar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.