Faruk Süren

Faruk Süren

Son dakika faruk süren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan faruk süren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını faruk süren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faruk Süren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faruk süren gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.102 faruk süren haberi bulunmuştur. Tüm faruk süren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı
Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı  Gazeteci ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.  
22.11.2022 Gündem
Burak Elmas ibra edilmedi Faruk Süren küplere bindi! 'Bu ne hınçmış arkadaş'
Burak Elmas ibra edilmedi Faruk Süren küplere bindi! 'Bu ne hınçmış arkadaş' Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, Burak Elmas'ın ibra edilmeme konusuna değinerek "Takımın şişmiş maaş bütçesi, Kemerburgaz, Florya ve Ada konularında çok büyük işler başardı. Futbol takımı da zamanla başarıyı yakalayacaktı. Allah rahmet eylesin ama Mustafa Cengiz başkan devraldığında Sportif AŞ'nin borcu 600 milyondu. Bırakırken 1 milyar 600 milyondu. Cengiz Başkan 2 defa ibra olmadı. Bana kimse kur farkı filan demesin" ifadelerini kullandı.
27.03.2022 Galatasaray
Domenec Torrent hakkında şok sözler! 'Fatih Terim gittikten sonra...'
Domenec Torrent hakkında şok sözler! 'Fatih Terim gittikten sonra...' Galatasaray'ın efsane başkanlarından Ünal Aysal, mevcut başkan Burak Elmas'ın Domenec Torrent tercihi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
26.01.2022 Galatasaray
Fatih Terim'e 'Burak Elmas'a güvenme diye yalvardım' dedi Faruk Süren araya girdi Galatasaray'ın yeni yöneticisi netleşti!
Fatih Terim'e 'Burak Elmas'a güvenme diye yalvardım' dedi Faruk Süren araya girdi Galatasaray'ın yeni yöneticisi netleşti! Ünal Aysal döneminde Galatasaray'da yöneticilik yapan Ahmet Ocaklı'nın Burak Elmas sözleri olay yarattı. Fatih Terim'e sitem eden Ocaklı 'Ona güvenme' diye Terim'i defalarca uyardım ifadelerini kullandı. İşte Galatasaray'da son dakika gelişmesi...
22.01.2022 Galatasaray
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz, son yolculuğuna uğurlandı...
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz, son yolculuğuna uğurlandı... Dün vefat eden Galatasaray'ın 37.Başkanı Mustafa Cengiz son yolculuğuna uğurlandı. Efsane başkan Ulus'taki mezarlığa defnedilecek. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
29.11.2021 Galatasaray
Galatasaray'ın eski oyuncusu Nur Germen hayatını kaybetti
Galatasaray'ın eski oyuncusu Nur Germen hayatını kaybetti Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve Sarı-kırmızılı takımı çalıştıran eski milli basketbolcu ve antrenör Nur Germen, 73 yaşında hayatını kaybetti.
1.10.2021 Galatasaray
Faruk Süren'den yönetime yaylım ateşi
Faruk Süren'den yönetime yaylım ateşi Belhanda'nın sözleşmesinin feshi için yönetime yüklenen Faruk Süren 'Usül olarak da yanlış, zamanlama da' açıklamalarında bulundu.
12.03.2021 Galatasaray
Faruk Süren'in eşi Hatice Süren'in corona virüs testi pozitif çıktı
Faruk Süren'in eşi Hatice Süren'in corona virüs testi pozitif çıktı Galatasaray'ın efsane Başkanı Faruk Süren'in eşi Hatice Süren'in corona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.
31.03.2020 Galatasaray
Faruk Süren: Mustafa Cengiz eli sıkılacak adam değil
Faruk Süren: Mustafa Cengiz eli sıkılacak adam değil Galatasaray'ın eski Başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Mustafa Cengiz'e olay sözler sarf etti. Skorer'e özel açıklamalarda bulunan Süren, "Aslında eli sıkılacak adam değil! İnsan küfür edeceği adamla da el sıkışmaz herhalde" dedi.
19.02.2020 Galatasaray
Faruk Süren'den Arda Turan ve Mustafa Cengiz tepkisi
Faruk Süren'den Arda Turan ve Mustafa Cengiz tepkisi Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, teknik direktör Fatih Terim ile Mustafa Cengiz yönetimi arasında yaşanan Arda Turan gerilimini eleştirdi.
31.01.2020 Galatasaray
‘Ben gönderemiyorum sen istifa et!’
‘Ben gönderemiyorum sen istifa et!’ Mehmet Demirkol, Galatasaray'daki son gelişmeleri değerlendirdi.
25.01.2020 Futbol
Kayyuma doğru!
Kayyuma doğru! Başkan Mustafa Cengiz, ‘Galatasaray’ın menfaatleri seçimi göstermiyor’ dedi, ünlü hukukçu Mehmet Helvacı, tehlikeyi işaret etti
12.11.2019 Futbol
Gençlere taş çıkardı
Gençlere taş çıkardı Ünlü iş insanı Faruk Süren, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
1.10.2019 Magazin
Galatasaray'dan Derwall için anma mesajı
Galatasaray'dan Derwall için anma mesajı Galatasaray Kulübü, eski teknik direktörlerinden Jupp Derwall'in ölümünün 12. yıl dönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.
26.06.2019 Galatasaray
Son 9 başkanın tamamı şampiyonluk gördü!
Son 9 başkanın tamamı şampiyonluk gördü! Süper Lig'de 22. zaferini ilan eden Galatasaray'da son 9 başkanın tamamı en az 1 şampiyonluk gördü.
20.05.2019 Galatasaray
Faruk Süren: Bu sefer yeneceğiz
Faruk Süren: Bu sefer yeneceğiz Kadıköy'de galibiyet gören son Galatasaray Başkanı Faruk Süren, bu hafta sonu oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisini yorumladı
12.04.2019 Galatasaray
Adnan Polat konuştu! "Cengiz yönetimi..."
Adnan Polat konuştu! "Cengiz yönetimi..." Galatasaray eski Başkanı, kendi dönemlerinde mahkemenin ibrasızlığı geçersiz saydığını ancak bu kez denetim kurulunun da ibra edilmediğini dile getirdi. Polat, “Erken seçim kararı almak zorundalar” ifadesini kullandı.
25.03.2019 Galatasaray
Faruk Süren: İşimiz artık çok zor!
Faruk Süren: İşimiz artık çok zor! Galatasaray’ın şampiyonluk şansını yorumlayan Faruk Süren, “Tecrübeme dayanarak söylüyorum, işimiz artık zor. Erzurum deplasmanındaki puan kaybı olmasa daha olumlu düşünebilirdim” diyerek karamsar konuştu.
10.03.2019 Galatasaray
Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök son yolculuğuna uğurlandı Kimya enerji tekstil ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Akkök Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök (74) Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camiinde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Dinçkök'ün cenaze törenine iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
12.12.2018 Ekonomi
Faruk Süren: Mustafa Cengiz'in daha dikkatli olması lazım
Faruk Süren: Mustafa Cengiz'in daha dikkatli olması lazım Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı kulübün mevcut başkanı Mustafa Cengiz'in yaptığı açıklamalarda daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.
29.11.2018 Galatasaray
Ali Şen: Erdoğan sevgisini gözümle gördüm
Ali Şen: Erdoğan sevgisini gözümle gördüm Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen, “Başkan Erdoğan’ın ‘AB için 81 milyona gideriz’ açıklaması çok doğru. Başkanlık sistemini de halkımız oyladı, bunu da oylarız” diyerek ekledi: AB’nin standart dışı muamelesine isyan ediyorum; bizi kullanmak istiyorlar. Referandum sonucu ‘hayır’ çıkarsa AB ekonomik krize girer çünkü yıllardır ihracat yaptığı ülkeyi kaybeder, işşizlik artar.
8.10.2018 Fenerbahçe
Ünlü iş adamı Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü iş adamı Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Enka İnşaat ve Sanayi AŞ Kurucusu ve Onursal Başkanı Şarık Tara (88) son yolculuğuna uğurlandı.
30.06.2018 Ekonomi
Son yolculuğunda yalnız bırakmadılar
Son yolculuğunda yalnız bırakmadılar Erdoğan Demirören’in cenazesine iş, medya, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Fatih Camii’nde erken saatlerden itibaren bir araya gelen kalabalık, taziye çadırının önünde uzun kuyruk oluşturdu.
11.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Faruk Süren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faruk süren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.