Fahriye Evcen Sevgili

Fahriye Evcen Sevgili

Son dakika Fahriye Evcen sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fahriye Evcen sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fahriye Evcen sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fahriye Evcen Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fahriye evcen sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 fahriye evcen sevgili haberi bulunmuştur. Tüm fahriye evcen sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahriye Evcen'in pozu da kopya çıktı!
Fahriye Evcen'in pozu da kopya çıktı! Instagram'da takipçi sayısı 5 milyonu aştığı için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen'in pozu, Victoria Secret meleği Taylor Hill'in pozunun kopyası çıktı.
7.08.2017 Magazin
Gelin-Damat arasında müthiş rekabet!
Gelin-Damat arasında müthiş rekabet! Geçtiğimiz günlerde evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yeni bir rekora imza attı.
2.07.2017 Magazin
Fahriye Evcen Cannes’da bakın kimle görüştü?
Fahriye Evcen Cannes’da bakın kimle görüştü? 70. Cannes Film Festivali için Fransa'ya giden Fahriye Evcen, dünyaca ünlü bir isimle buluştu.
31.05.2017 Magazin
Burak Özçivit: Fahriye ne derse o...
Burak Özçivit: Fahriye ne derse o... Fahriye Evcen ile evlenmeye hazırlanan Burak Özçivit, düğün yerini nişanlısınn belirleyeceğini söyledi.
3.05.2017 Magazin
Fahriye Evcen boksör oldu!
Fahriye Evcen boksör oldu! Fahriye Evcen, naif görüntüsünün altında bir savaşçı barındırıyor.
18.04.2017 Magazin
Fahriye Evcen: Düğün Türkiye’de, tarih net değil
Fahriye Evcen: Düğün Türkiye’de, tarih net değil Burak Özçivit'le nişanlanan güzel oyuncu Fahriye Evcen, düğün hakkında bilgi verdi.
5.04.2017 Magazin
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ayrıldı!
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ayrıldı! Geçen gün nişanlanan Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti ayrıldı. Burak Özçivit, geçen hafta evi terk edip baba ocağına taşındı. İşlerin Fahriye Evcen'in ailesi İstanbul'a geldikten sonra karıştığı kulislerde konuşuluyor...
29.03.2017 Magazin
Fahriye'ye öpüşmek yasak, Burak'a serbest!
Fahriye'ye öpüşmek yasak, Burak'a serbest! Fahriye Evcen, ATV’deki ‘Ölene kadar’ dizisinde rol arkadaşı Engin Akyürek ile öpüşmüyor.
26.03.2017 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Eski sevgiliden Fahriye'ye gönderme!
Eski sevgiliden Fahriye'ye gönderme! Son dönemlerde estetik yaptırdığı haberleriyle gündeme gelen ve bunun üzerine makyajsız fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen'e eşinin eski sevgilisi Ceylan Çapa'dan gönderme geldi.
5.06.2018 Magazin
Gerçekte aşk yaşasalardı...
Gerçekte aşk yaşasalardı... Dizilerde aşklarıyla göz dolduran çiftler ‘Gerçek hayatta sevgili olabilir miydi?’ sorusuna astrolojiden yola çıkarak bir cevap aradık. Tuğçe Işınsu ise bu çiftlerin doğum haritalarına bakarak uyumlarını değerlendirdi
4.02.2017 Arşiv
Fahriye Evcen, Oya Aydoğan ile ilgili ilk kez konuştu
Fahriye Evcen, Oya Aydoğan ile ilgili ilk kez konuştu FAHRİYE Evcen, önceki gün sevgili Burak Özçivit’le Bebek’te görüntülendi.
20.05.2016 Magazin
Gerçek aşka sanal itiraf
Gerçek aşka sanal itiraf Fahriye’den geciken itiraf… Burak Özçivit’in sevgilisi Ceylan Çapa’dan ayrılmasına neden olarak gösterilen ve her defasında ilişkilerini yalanlayan Fahriye Evcen, artık birlikteliğini gizlemiyor.
30.09.2014 Magazin
Kurt Seyit ve Şura'ya bomba transfer
Kurt Seyit ve Şura'ya bomba transfer Kıvanç Tatlıtuğ ile dizide başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah seyirci tarafından birbirlerine çok yakıştırılmamıştı...
19.08.2014 Televizyon
Kendine yasak koydu!
Kendine yasak koydu! O iddialara böyle yanıt verdi
3.04.2013 Magazin
İşte yeni sezonun dizileri
İşte yeni sezonun dizileri Diziler Türk izleyicisinin vazgeçilmezi oldu. Peki yeni sezonda bizi hangi diziler bekliyor?
21.06.2011 Televizyon
İşte Türkiye’nin konuştuğu kadınlar
İşte Türkiye’nin konuştuğu kadınlar Reytingli diziler bitti 5 güzel kadın kaldı
26.06.2009 Arşiv
Erotik bir sahneyi hakkını vererek oynarım
Erotik bir sahneyi hakkını vererek oynarım Rating rekoru kıran “Yaprak Dökümü” dizisinin Necla’sı Fahriye Evcen, sinemada kurallarının olmadığını belirterek “Erotik bir sahneyi hakkını vererek oynarım” dedi
2.12.2007 Magazin
Dizilerde  neler olacak?
Dizilerde neler olacak? Eylül ayıyla birlikte diziler için de yaz tatili sona eriyor. İşte hafızasının tazelenmesini isteyenlere "Nerede kalmıştık?" rehberi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fahriye Evcen Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fahriye evcen sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.