Fahriye Evcen  İnstagram

Fahriye Evcen İnstagram

Son dakika Fahriye Evcen instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fahriye Evcen instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fahriye Evcen instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fahriye Evcen İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fahriye evcen instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 fahriye evcen instagram haberi bulunmuştur. Tüm fahriye evcen instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi!
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi! Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan Kevin Spacey ile poz vermesi sonrası tepkilerin odağında olan ve paylaşımını yayından kaldıran Burak Özçivit hamile eşi Fahriye Evcen'le görüntülendi. 2017 yılında nikâh masasına oturan, Nisan 2019'da Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikiliden Özçivit'in, doğum hediyesi olarak eşine aldığı dudak uçuklatan hediye dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin
Fahriye Evcen'den siyah bikini ile iddialı paylaşım! Üç aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı
Fahriye Evcen'den siyah bikini ile iddialı paylaşım! Üç aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram hesabından siyah bikinisiyle fotoğraflar paylaştı. Güzelliği ile takipçilerini bir kez daha kendisine hayran bırakan Evcen'in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
20.08.2022 Magazin
Fahriye Evcen'den kar pozu! Paylaşımı sosyal medyayı salladı!
Fahriye Evcen'den kar pozu! Paylaşımı sosyal medyayı salladı! İstanbul'da yoğun kar yağışı sonrası ünlü isimlerden kar pozları gelmeye başladı. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in kar manzaralı pozları sosyal medyayı salladı. Evcen'in paylaşımına "Karlar kraliçesi" yakıştırılması yapıldı.
23.01.2022 Magazin
Fahriye Evcen aşka geldi! Burak Özçivit...
Fahriye Evcen aşka geldi! Burak Özçivit... 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisinde ‘Akça Hatun’ karakterine hayat veren Fahriye Evcen, Instagram'ı aktif kullanıyor. Fahriye Evcen son olarak eşi Burak Özçivit’in yeni yaşını kutladı.
26.12.2021 Magazin
Fahriye Evcen'in Bodrum tatili
Fahriye Evcen'in Bodrum tatili Eşi Burak Özçivit ile Bodrum'da tatilde olan Fahriye Evcen, önceki gün güneş keyfi yaptı. Evcen'in takipçileri paylaştığı fotoğrafa, "Güneş gibi parladı" şeklinde yorumlar yaptı.
18.07.2020 Magazin
Eski sevgiliden Fahriye'ye gönderme!
Eski sevgiliden Fahriye'ye gönderme! Son dönemlerde estetik yaptırdığı haberleriyle gündeme gelen ve bunun üzerine makyajsız fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen'e eşinin eski sevgilisi Ceylan Çapa'dan gönderme geldi.
5.06.2018 Magazin
Ünlü çifte tepki yağıyor!
Ünlü çifte tepki yağıyor! Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında gelen Fahriye Evcen'in eşi Burak Özçivit'le birlikte uyutulmuş bir çita ile verdikleri poz, takipçilerinin tepkisini çekti.
7.05.2018 Magazin
"Makyajsızım" dedi ama...
"Makyajsızım" dedi ama... Ünlü oyuncu Fahriye Evcen Instagram'dan fotoğrafını paylaşıp "Makyajsız cildim ışıl ışıl" yazdı. "Takipçileri bu makyajsız halin mi?" diyerek Evcen'e inanmadı.
18.11.2017 Magazin
Fahriye Evcen'in pozu da kopya çıktı!
Fahriye Evcen'in pozu da kopya çıktı! Instagram'da takipçi sayısı 5 milyonu aştığı için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen'in pozu, Victoria Secret meleği Taylor Hill'in pozunun kopyası çıktı.
7.08.2017 Magazin
Fahriye Evcen çok fena yakalandı!
Fahriye Evcen çok fena yakalandı! Burak Özçivit'in 'Kardeşim Benim 2' filminin çekimleri için Rize'de bulunan Fahriye Evcen, yaptığı paylaşımla sosyal medyanın diline düştü.
2.08.2017 Magazin
Fahriye Evcen: Gülen yüzüm, Can içim...
Fahriye Evcen: Gülen yüzüm, Can içim... Uzun süreli birlikteliklerini 29 Haziran'da düğünle taçlandıran Fagriye Evcen ile Burak Özçivit balayından döndü.
9.07.2017 Magazin
Burak Özçivit, Fahriye Evcen'e taşındı!
Burak Özçivit, Fahriye Evcen'e taşındı! Dünya evine giren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, düğün sonrası güzel oyuncunun İstinye'deki evinde yaşıyor.
9.07.2017 Magazin
Fahriye Evcen Raşit Bağzıbağlı'yı sildi!
Fahriye Evcen Raşit Bağzıbağlı'yı sildi! Fahriye Evcen, gelinlik polemiği sonrası Raşit Bağzıbağlı’yı Instagram’dan sildi. Ancak bu haberin sosyal medyada yayılması üzerine gecikmeli bir teşekkür mesajı paylaşmak zorunda kaldı
8.07.2017 Magazin
Fahriye Evcen'den balayı pozu!
Fahriye Evcen'den balayı pozu! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Maldivler'de balayı yapıyor. Evcen, balayından bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
2.07.2017 Magazin
Gelin-Damat arasında müthiş rekabet!
Gelin-Damat arasında müthiş rekabet! Geçtiğimiz günlerde evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yeni bir rekora imza attı.
2.07.2017 Magazin
Cannes'da Fahriye Evcen'in yüzüne bakmadılar!
Cannes'da Fahriye Evcen'in yüzüne bakmadılar! 70. Cannes Film Festivali için Cannes'a giden Fahriye Evcen'e kimse bakmadı. Güzel oyuncunun fotoğrafları alay konusu oldu.
22.05.2017 Magazin
Fahriye Evcen'in büyük sürprizi ne?
Fahriye Evcen'in büyük sürprizi ne? Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından takipçilerine teşekkür etti.
19.05.2017 Magazin
Fahriye ve Burak'tan 'ramazan' ayarı!
Fahriye ve Burak'tan 'ramazan' ayarı! Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in, belirledikleri ilk düğün tarihini iptal ettikleri ortaya çıktı. Peki ilk düğün tarihlerini neden iptal ettiler?
4.05.2017 Magazin
Burak Özçivit: Fahriye ne derse o...
Burak Özçivit: Fahriye ne derse o... Fahriye Evcen ile evlenmeye hazırlanan Burak Özçivit, düğün yerini nişanlısınn belirleyeceğini söyledi.
3.05.2017 Magazin
Özcan beğendi! Kriz çıkacak
Özcan beğendi! Kriz çıkacak Özcan Deniz'in eski sevgilisi Fahriye Evcen'in videosunu beğenmesi dikkatlerden kaçmadı
21.04.2017 Magazin
Fahriye Evcen boksör oldu!
Fahriye Evcen boksör oldu! Fahriye Evcen, naif görüntüsünün altında bir savaşçı barındırıyor.
18.04.2017 Magazin
Fahriye traktörde!
Fahriye traktörde! Burak Özçivit ile filmleri “Aşk Sana Benzer” için gün sayan Fahriye Evcen, Instagram’dan “eğlence bu olmalı” notuyla doğa fotoğrafları paylaştı...
22.10.2014 Magazin
Burak’a mesaj var!..
Burak’a mesaj var!.. Fahriye Evcen'den aşk mesajı...
29.09.2014 Magazin
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fahriye Evcen İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fahriye evcen instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.