Fahriye Evcen Eşi

Fahriye Evcen Eşi

Son dakika Fahriye Evcen eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fahriye Evcen eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fahriye Evcen eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fahriye Evcen Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fahriye evcen eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 fahriye evcen eşi haberi bulunmuştur. Tüm fahriye evcen eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahriye Evcen tatile doyamadı! Tekne pozlarını peş peşe paylaştı
Fahriye Evcen tatile doyamadı! Tekne pozlarını peş peşe paylaştı Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen tatile doyamadı. Oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ve oğullarıyla yaptığı tekne tatilinden yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.
3.08.2023 Magazin
Fahriye Evcen eski formuna döndü! Bikinili görüntülendi
Fahriye Evcen eski formuna döndü! Bikinili görüntülendi Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ve çocuklarıyla tatilde. Önceki gün Bodrum Kissebükü’nde demirledikleri lüks teknede görüntülenen 37 yaşındaki Evcen güzelliği ve formda fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
Fahriye Evcen'den romantik kutlama: İyi ki bizimsin!
Fahriye Evcen'den romantik kutlama: İyi ki bizimsin! Geçtiğimiz günlerde oğlu Karan'ın fotoğrafını paylaşarak gündem olan Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'in doğum gününü Instagram üzerinden romantik sözlerle kutladı.
24.12.2019 Magazin
Fahriye Evcen'den aşk paylaşımı!
Fahriye Evcen'den aşk paylaşımı! Doğumdan sonra aldığı kilolarla eleştirilen Fahriye Evcen eşi Burak Özçivitle uzun bir aradan sonra fotoğraf paylaştı.
30.09.2019 Magazin
Usta oyuncu galada tartaklandı!
Usta oyuncu galada tartaklandı! Murat Boz ve Burak Özçivit'in başrolde yer aldığı ‘Kardeşim Benim 2’ filmine aynı akşam iki farklı gala yapıldı.
24.11.2017 Magazin
Fahriye Evcen eşini yalnız bırakmıyor!
Fahriye Evcen eşini yalnız bırakmıyor! Yeni evli çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, birbirinden ayrılamıyor...
12.08.2017 Magazin
Fahriye Evcen'in pozu da kopya çıktı!
Fahriye Evcen'in pozu da kopya çıktı! Instagram'da takipçi sayısı 5 milyonu aştığı için kamera karşısına geçen Fahriye Evcen'in pozu, Victoria Secret meleği Taylor Hill'in pozunun kopyası çıktı.
7.08.2017 Magazin
Fahriye Evcen: Gülen yüzüm, Can içim...
Fahriye Evcen: Gülen yüzüm, Can içim... Uzun süreli birlikteliklerini 29 Haziran'da düğünle taçlandıran Fagriye Evcen ile Burak Özçivit balayından döndü.
9.07.2017 Magazin
Burak Özçivit, Fahriye Evcen'e taşındı!
Burak Özçivit, Fahriye Evcen'e taşındı! Dünya evine giren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, düğün sonrası güzel oyuncunun İstinye'deki evinde yaşıyor.
9.07.2017 Magazin
Gelin-Damat arasında müthiş rekabet!
Gelin-Damat arasında müthiş rekabet! Geçtiğimiz günlerde evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yeni bir rekora imza attı.
2.07.2017 Magazin
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in tekne keyfi! 'Rota belirleniyor'
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in tekne keyfi! 'Rota belirleniyor' Kısa bir süre önce ikinci çocuğunu kucaklarına alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti tatil sezonunu açtı. Eşi Burak Özçivit ile deniz ve güneşin tadını çıkartan Fahriye Evcen’den yeni tekne pozu geldi.
13.07.2023 Magazin
Fahriye Evcen peş peşe bikinili pozlarını paylaştı, eşinden yorum gecikmedi!
Fahriye Evcen peş peşe bikinili pozlarını paylaştı, eşinden yorum gecikmedi! Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen tatil sezonunu açtı. Ünlü isim peş peşe bikinili pozlarını paylaştı. Siyah bikinisinin üstüne örgü bir takım giyerek poz vermeyi tercih eden oyuncunun paylaşımına eşi Burak Özçivit'ten alev emojili yorum geldi.
6.07.2023 Magazin
Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinden romantik selfie
Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinden romantik selfie Geçtiğimiz günlerde eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi olarak aldığı özel plaka araçla ilk kez görüntülenen Burak Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Evcen ile çekilen romantik bir selfie'sini paylaşan ünlü isim, sosyal medyada büyük ilgi gördü.
8.04.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi Oyuncu Burak Özçivit'in, geçtiğimiz ocak ayında Kerem adını verdikleri oğullarının doğumu ile ikinci kez anne olan Fahriye Evcen'e, doğum hediyesi olarak son model bir cip aldığı haberi basına yansımıştı. Magazin gündeminden düşmeyen çift, özel plakası ile dikkat çeken yeni araçları ile ilk kez görüntülendi.
30.03.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten alkışlanacak hareket!
Burak Özçivit'ten alkışlanacak hareket! Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan şiddetli depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. 'Kuruluş: Osman' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, on binlerce binanın yıkıldığı veya ağır hasarlı hale geldiği deprem felaketinde takdir toplayan bir harekete imza attı.
22.02.2023 Magazin
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı!
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı! Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit, ikinci çocuğunu kucağına almak için geri sayıma başladı. Oyunculuğun yanı sıra yurt dışında katıldığı açılışlar ve reklam filmleriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu, 2023 yılı için ücretini belirledi.
11.01.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la pozlar! Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı
Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la pozlar! Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit'in bugün doğum günü. İkinci kez baba olmak için gün sayan 38 yaşına basan yakışıklı oyuncu, Instagram hesabından 2019'da dünyaya gelen oğlu ile paylaşımda bulundu. Karan ile eğlenceli hallerini yayınlayan Özçivit'e, eşi Fahriye Evcen'den romantik bir yorum geldi.
24.12.2022 Magazin
Fahriye Evcen'in tarzı çok konuşuldu!
Fahriye Evcen'in tarzı çok konuşuldu! İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Fahriye Evcen, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Günün erken saatlerinde AVM'ye gelen oyuncu, Markalar Sokağı'nda bulunan dünyaca ünlü mağazaları gezerek, yeni sezon ürünlerine göz attı.
16.12.2022 Magazin
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle Aralarındaki yaş farkı ile magazin gündeminden düşmeyen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çiftinin 5 yıllık ilişkisi sona erdi. Evlenmeleri beklenirken herkesi şaşırtan ünlü çiftin fikir ayrılıkları yaşadıkları için bu kararı aldıkları öğrenildi.
14.12.2022 Magazin
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi!
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi! Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan Kevin Spacey ile poz vermesi sonrası tepkilerin odağında olan ve paylaşımını yayından kaldıran Burak Özçivit hamile eşi Fahriye Evcen'le görüntülendi. 2017 yılında nikâh masasına oturan, Nisan 2019'da Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikiliden Özçivit'in, doğum hediyesi olarak eşine aldığı dudak uçuklatan hediye dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi!
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi! Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Tuba Ünsal, ünlü oyuncunun Spacey ile buluşmasını sert bir dille eleştirdi. Cinsel taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Spacey ile fotoğraflarını paylaşan Özçivit, gelen tepkiler sonrasında kareleri kaldırdı. Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
13.12.2022 Magazin
Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen'in son halini paylaştı!
Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen'in son halini paylaştı! Fahriye Evcen, 2019'da oğlu Karan Özçivit'i kucağına alarak ilk kez annelik heyecanı yaşamıştı. Evcen şimdilerde ikinci bebeğine hamile. Ünlü oyuncu Burak Özçivit, 7 aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen'in son halini yayınladı.
5.12.2022 Magazin
Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'i gezmeye çıkardı: Her boşluğunda beraberiz
Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'i gezmeye çıkardı: Her boşluğunda beraberiz 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017 yılında mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmıştı. Şimdilerde yaklaşık 6 aylık hamile olan güzel oyuncu, eşi Özçivit ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Yakışıklı oyuncu, rol aldığı dizinin setinin tatil olduğu günde eşi ile vakit geçirdiğini belirtirken; Evcen de hamilelik ve doğum sonrası süreç hakkında konuştu.
8.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fahriye Evcen Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fahriye evcen eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.