Burak Özçivit İnstagram

Burak Özçivit İnstagram

Son dakika Burak Özçivit instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Özçivit instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Özçivit instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Özçivit İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak özçivit instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 burak özçivit instagram haberi bulunmuştur. Tüm burak özçivit instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saçlarını uzatan Burak Özçivit, İsmail YK'ya benzetildi
Saçlarını uzatan Burak Özçivit, İsmail YK'ya benzetildi Oyuncu Burak Özçivit, Instagram hesabına yüklediği son fotoğraf ile takipçileri tarafından şarkıcı İsmail YK'ya benzetildi.
7.09.2018 Magazin
Ünlü çifte tepki yağıyor!
Ünlü çifte tepki yağıyor! Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında gelen Fahriye Evcen'in eşi Burak Özçivit'le birlikte uyutulmuş bir çita ile verdikleri poz, takipçilerinin tepkisini çekti.
7.05.2018 Magazin
Burak Özçivit sarışın bir kadınla mı yakınlaştı
Burak Özçivit sarışın bir kadınla mı yakınlaştı Bir giyim markasının yüzü olan oyuncu Burak Özçivit, dün lansman gecesinde sarışın bir kadınla samimi şekilde gözüktü.
28.03.2018 Magazin
Burak Özçivit'i de geçti! Nusret artık...
Burak Özçivit'i de geçti! Nusret artık... Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden Nusret Gökçe, 10 milyon 825 bin 053 takipçisi olan Burak Özçivit'i sollayarak en çok takipçisi olan Türk oldu.
29.01.2018 Magazin
Afrin paylaşımına tepki yağdı! İşte nedeni...
Afrin paylaşımına tepki yağdı! İşte nedeni... Burak Özçivit'in sosyal medya hesabından paylaştığı asker üniformalı pozu sosyal medyada gündem oldu. Oyuncuya askerliğini bedelli yaptığı konusunda çok sayıda eleştiri ve yorum geldi.
22.01.2018 Magazin
Gelin-Damat arasında müthiş rekabet!
Gelin-Damat arasında müthiş rekabet! Geçtiğimiz günlerde evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yeni bir rekora imza attı.
2.07.2017 Magazin
Burak Özçivit: Fahriye ne derse o...
Burak Özçivit: Fahriye ne derse o... Fahriye Evcen ile evlenmeye hazırlanan Burak Özçivit, düğün yerini nişanlısınn belirleyeceğini söyledi.
3.05.2017 Magazin
Yakışıklı oyuncudan şaşırtan paylaşım!
Yakışıklı oyuncudan şaşırtan paylaşım! Burak Özçivit Instagram'dan paylaştığı fotoğrafında bıyıksız halini gizledi.
11.08.2015 Magazin
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la pozlar! Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı
Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la pozlar! Fahriye Evcen kayıtsız kalmadı Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit'in bugün doğum günü. İkinci kez baba olmak için gün sayan 38 yaşına basan yakışıklı oyuncu, Instagram hesabından 2019'da dünyaya gelen oğlu ile paylaşımda bulundu. Karan ile eğlenceli hallerini yayınlayan Özçivit'e, eşi Fahriye Evcen'den romantik bir yorum geldi.
24.12.2022 Magazin
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi!
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi! Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan Kevin Spacey ile poz vermesi sonrası tepkilerin odağında olan ve paylaşımını yayından kaldıran Burak Özçivit hamile eşi Fahriye Evcen'le görüntülendi. 2017 yılında nikâh masasına oturan, Nisan 2019'da Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikiliden Özçivit'in, doğum hediyesi olarak eşine aldığı dudak uçuklatan hediye dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi!
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi! Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Tuba Ünsal, ünlü oyuncunun Spacey ile buluşmasını sert bir dille eleştirdi. Cinsel taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Spacey ile fotoğraflarını paylaşan Özçivit, gelen tepkiler sonrasında kareleri kaldırdı. Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
13.12.2022 Magazin
Fahriye Evcen'den yeni paylaşım!
Fahriye Evcen'den yeni paylaşım! 2017 yılında nikâh masasına oturan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, şimdilerde ikinci kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Hamilelik sürecini dinlenerek geçirmeyi tercih eden güzel oyuncu, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Karan adında bir oğlu olan Evcen, son olarak arabada çektiği fotoğrafı Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.
26.10.2022 Magazin
Fahriye Evcen'den siyah bikini ile iddialı paylaşım! Üç aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı
Fahriye Evcen'den siyah bikini ile iddialı paylaşım! Üç aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Instagram hesabından siyah bikinisiyle fotoğraflar paylaştı. Güzelliği ile takipçilerini bir kez daha kendisine hayran bırakan Evcen'in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
20.08.2022 Magazin
Fahriye ve Burak poz verdi! Özçivit'in saçlarına yorum yağdı...
Fahriye ve Burak poz verdi! Özçivit'in saçlarına yorum yağdı... İkinci kez anne ve baba olacak olmanın mutluluğunu yaşayan ve Bodrum'da sıcak havanın tadını çıkaran Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ikiliden yakışıklı oyuncu, eşiyle çekilen fotoğraflarını paylaştı. Burak Özçivit'in saçlarına yorum yağdı.
9.07.2022 Magazin
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!"
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!" Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Oyuncu, bir süredir üzerinde çalıştığı şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un 'Şşşşttt' adını verdiği parçayı eleştiri yağmuruna tuttu.
9.06.2022 Magazin
Kuruluş Osman dizisine veda etti!
Kuruluş Osman dizisine veda etti! ATV ekranlarında sevilen dizisi 'Kuruluş Osman' dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde Tekfur 'Rogatus Lazkaris' öldü. Böylece 'Lazkaris'i canlandıran Yıldıray Şahinler, yapıma veda etti.
25.02.2022 Televizyon
Fahriye Evcen aşka geldi! Burak Özçivit...
Fahriye Evcen aşka geldi! Burak Özçivit... 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisinde ‘Akça Hatun’ karakterine hayat veren Fahriye Evcen, Instagram'ı aktif kullanıyor. Fahriye Evcen son olarak eşi Burak Özçivit’in yeni yaşını kutladı.
26.12.2021 Magazin
Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e özel kutlama!
Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e özel kutlama! Ünlü oyuncu Burak Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 35. yaşına giren eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü kutladı. Aile pozlarını paylaşan Özçivit, "Nice mutlu senelere güzel eşim" ifadelerini kullandı.
4.06.2021 Magazin
Fahriye Evcen'in Bodrum tatili
Fahriye Evcen'in Bodrum tatili Eşi Burak Özçivit ile Bodrum'da tatilde olan Fahriye Evcen, önceki gün güneş keyfi yaptı. Evcen'in takipçileri paylaştığı fotoğrafa, "Güneş gibi parladı" şeklinde yorumlar yaptı.
18.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burak Özçivit İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak özçivit instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.