Ezhel

Ezhel

Son dakika ezhel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ezhel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ezhel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ezhel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ezhel gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 ezhel haberi bulunmuştur. Tüm ezhel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Murda konserinde Hadise sürprizi!
Murda konserinde Hadise sürprizi! Murda, ‘Dua Tour 2023’ kapsamında İzmir ve Ankara’nın ardından İstanbul Maximum UNIQ Açıkhava’da sahneye çıktı. Ünlü rapçi, Hadise ile birlikte seslendirdiği şarkılarıyla müzik ziyafeti sundu.
22.06.2023 Magazin
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü!
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü! Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından babasıyla fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
2.12.2022 Ekonomi
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Porçay Ezhel parodisi nedir? Porçay neden hapis cezası aldı, Porçay hapse girdi mi?
Porçay Ezhel parodisi nedir? Porçay neden hapis cezası aldı, Porçay hapse girdi mi? Ezhel parodisi nedeniyle Youtuber Porçay'a 'uyuşturucuyu özendirmek'ten verdiği 4 yıl 2 aylık hapis cezasını onadı. Peki, Porçay neden hapis cezası aldı, Porçay hapse girdi mi? Porçay Ezhel parodisi nedir?
21.06.2022 Magazin
Zeynep Bastık boşanıyor mu? Zeynep Bastık neden boşanıyor?
Zeynep Bastık boşanıyor mu? Zeynep Bastık neden boşanıyor? Zeynep Bastık ile Tolga Akış’tan boşanma kararı aldı. Ayrılık haberlerini sosyal medya hesabından da doğrulayan Akış, boşanma ile ilgili ilk kez konuştu. Peki, Zeynep Bastık ile Tolga Akış neden boşanıyor? İşte detaylar…
10.06.2022 Ünlüler Dünyası
Barış Falay'dan şaşırtan 'Ezel' itirafı!
Barış Falay'dan şaşırtan 'Ezel' itirafı! Barış Falay, Yargı dizisinde ‘Eren’ karakterine hayat veren Uğur Aslan’ın sunduğu 'Afara' programına konuk oldu. Ezel dizisinin Kerpeten Ali'si Barış Falay, yıllar sonra beklenmedik bir itirafta bulundu.
26.04.2022 Magazin
Ezhel'in eski sevgilisinden iddialı paylaşım!
Ezhel'in eski sevgilisinden iddialı paylaşım! Rapçi Ezhel'in eski aşkı model Abiba Bakayoko, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı iddialı pozuyla dikkat çekti.
13.04.2022 Magazin
Murda gözaltına mı alındı, serbest mi? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan kimdir?
Murda gözaltına mı alındı, serbest mi? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan kimdir? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan önceki gün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı. Seslendirdiği şarkılarıyla uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddia edilen şarkıcı, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İŞte Murda lakaplı rapçi Önder Doğan hakkında merak edilenler…
18.10.2021 Gündem
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet Spotify, 2021 yılına az bir süre kala her yıl olduğu gibi bu yıl da, abonelerinin 2020 yılında en çok dinlediği şarkıyı, sanatçıyı, hangi tarz müzikler dinlediği listeledi. Spotify 2020 özetini sununca, birçok kullanıcı merakla ‘’Spotify 2020 özetin nedir?’’ ‘’Spotify özet nasıl öğrenilir 2020?’’ sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Spotify Wrapped 2020 bakma linki ve Spotify 2020 özet...
2.12.2020 Gündem
'Ezhel beni aldattı! Ayrıldım'
'Ezhel beni aldattı! Ayrıldım' Ezhel'le yaşadığı aşkla dikkat çeken Malili şarkıcı Tina, ünlü rapçi hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.
4.09.2020 Magazin
Anlamlı klip
Anlamlı klip Hakan Yılmaz, 18 yaşında yaşamını yitiren rapçi VİO anısına yayınlanan ‘Yan Yol Vol.2’ albümünde, Ezhel’in seslendirdiği ‘İz Bırak’ adlı şarkının klibinde rol aldı.
31.05.2020 Magazin
Killa Hakan ve Ezhel’den türkü sürprizi!
Killa Hakan ve Ezhel’den türkü sürprizi! Yakın arkadaş olan Killa Hakan ile Ezhel, sürpriz bir video ile takipçilerinin karşısına çıktı. Killa Hakan’ın Instagram hesabından paylaştığı videoda Ezhel’in saz çalarak türkü söylediği görüldü.
24.05.2020 Magazin
Ezhel kendisini ödüllendirdi! 1 milyon TL...
Ezhel kendisini ödüllendirdi! 1 milyon TL... Bugüne kadar YouTube’dan 1 milyon TL’nin üzerinde kazanç elde eden 29 yaşındaki şarkıcı Ezhel, kendisini ödüllendirdi.
1.05.2020 Magazin
Ezhel'in canlı yayında türkü performansı
Ezhel'in canlı yayında türkü performansı Söylediği türkülerle zaman zaman gündeme gelen Ezhel yine hayranlarını mest etti. Rapçi, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında bağlama çaldı, türkü söyledi.
21.04.2020 Magazin
Ezhel’in askerde türkü söylediği görüntüler ortaya çıktı
Ezhel’in askerde türkü söylediği görüntüler ortaya çıktı Ünlü rapçi Ezhel'in askerde saz çalıp türkü söylediği görüntüler, sosyal medyada gündem oldu.
9.01.2020 Magazin
Askere giden ünlü rapçi Ezhel, kamuflajlı fotoğraflarını paylaştı
Askere giden ünlü rapçi Ezhel, kamuflajlı fotoğraflarını paylaştı Türk rapinin önde gelen isimlerinden olan Ezhel, vatani görevini yapmak için askere gitti. Ünlü rapçi askeriyeden de ilk fotoğraflarını paylaştı.
20.12.2019 Magazin
Askerlik sonrası ilk konser
Askerlik sonrası ilk konser Khontkar, askerlik hizmetiyle nedeniyle ara verdiği konserlerine devam ediyor. İlk konserini İstanbul'da verecek.
19.12.2019 Kültür Sanat
Sevilen Şarkılarıyla Zeynep Bastık, Jolly Joker Kartal İstMarina Sahnesinde!
Sevilen Şarkılarıyla Zeynep Bastık, Jolly Joker Kartal İstMarina Sahnesinde! Zeynep Bastık konseri sizi farklı bir atmosfere götürecek. Biraz hüzün, biraz eğlence ile müzik dolu bir gün yaşamaya hazır olun
16.12.2019 Magazin
Minik Serçe'den İvana Sert'e büyük jest
Minik Serçe'den İvana Sert'e büyük jest 'İmalat hatası' şarkısıyla müzik dünyasına adım atan ve söylediği şarkılarla bol bol eleştiri alan İvana Sert'e, Sezen Aksu'dan destek geldi.
28.11.2019 Magazin
Yonca Evcimik'ten etkileyici dans!
Yonca Evcimik'ten etkileyici dans! Yonca Evcimik, Ezhel şarkısıyla dans eden ünlüler kervanına katıldı. 56 yaşındaki şarkıcı dans ederken çekilen videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.
20.11.2019 Gündem
Ben Fero'dan yılın en büyük konseri!
Ben Fero'dan yılın en büyük konseri! Trap müziğin sevilen ismi Ben Fero, 7 Aralık cumartesi günü Maslak'ta sahneye çıkıyor.
18.11.2019 Kültür Sanat
Ezhel'den 'Olay' konser!
Ezhel'den 'Olay' konser! Ezhel'in yeni albümündeki parçaları ilk kez canlı seslendirdiği konser büyük şova sahne olurken, Murda, DJ Artz ve Bugy gibi isimler de ünlü rapçi'ye eşlik etti.
18.11.2019 Magazin
İrem Derici rövanşı aldı: İvana'ya puanım -3
İrem Derici rövanşı aldı: İvana'ya puanım -3 Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' ve Ezhel'in 'Felaket' şarkısını söyledikten sonra şimdi de Müslüm Gürses şarkısı söyleyen Ivana Sert’e bir eleştiri de İrem Derici’den geldi.
13.11.2019 Magazin
Ivana Sert’in ödül alması Demet Akalın’ı kızdırdı
Ivana Sert’in ödül alması Demet Akalın’ı kızdırdı Ivana Sert, 5 ay önce çıkardığı ‘İmalat Hatası’ şarkısıyla ‘Altın Zambak Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı’ ödülünü alınca Demet Akalın’dan tepki geldi.
13.10.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ezhel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ezhel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.