Eyt 2022

Eyt 2022

Son dakika EYT 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EYT 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EYT 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyt 2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyt 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 251 eyt 2022 haberi bulunmuştur. Tüm eyt 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT'de son dakika! Erken emeklilik fırsatı, yaş şartı ve prim detayı belli oldu
EYT'de son dakika! Erken emeklilik fırsatı, yaş şartı ve prim detayı belli oldu EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlar EYT'liyi ilgilendiren düzenlemede sona gelindi. Düzenleme ile ilgili yeni formül açıklandı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında emeklilik bekleyenler için kritik detay belli oldu. Staj sigortası ile ilgili de çalışma başlatıldı.
25.09.2022 Çalışma Hayatı
Ek zam, EYT, 3600 ek gösterge, kadro meselesi... Milyonlarca çalışan bekliyor! Flaş gelişme
Ek zam, EYT, 3600 ek gösterge, kadro meselesi... Milyonlarca çalışan bekliyor! Flaş gelişme Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. 2022 ile birlikte çalışma hayatında pek çok değişiklik hayata geçiriliyor. İlk olarak asgari ücretle ilgili önemli bir adımları atıldı. Vergi muafiyeti getirilerek rekor oranda zam yapıldı. Böylece asgari ücret 4 bin 253 TL'ye yükseltildi. Yapılan açıklamalar diğer pek çok çalışanın da beklentisini arttırdı. 3600 ek göstergeden EYT düzenlemesine, ek zamdan sözleşmeli personelin kadro meselesine kadar pek çok konunun 2022 itibarı ile çözüme kavuşmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte 3600 ek gösterge, EYT, maaş zamları, kadro sorunun çözümüne dair yapılan çalışmalar ve son dakika gelişmeleri...
27.02.2022 Çalışan Hakları
EYT ile ilgili son dakika! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için düğmeye basıldı! EYT'de hangi seçenekler masada?
EYT ile ilgili son dakika! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için düğmeye basıldı! EYT'de hangi seçenekler masada? EYT ile ilgili son dakika gelişmesi. EYT için düğmeye basıldı. Milyonlarca memur, SSK'lı, Bağ-Kur'lu, tarım sigortalısının gözü Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesindeydi. Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarına AK Parti'den 2022'de çözüm sinyali geldi. EYT federasyon ve platform temsilcilerinin geçen hafta gerçekleştirdiği Meclis ziyareti de bu konuda umudu artırdı. Ek gösterge, sözleşmeli personelin kadro sorunun çözülmesinin ardından EYT'lilerin taleplerini değerlendirecek bir komisyon kurulacak. Emeklilikte yaşı bekleyenler 8 Eylül 1999 öncesi sigortalı olan ve hali hazırda emekli olamayanlardan oluşuyor. Ancak düzenleme bütün çalışanları etkilemeyecek. Peki EYT'de son durum nedir? Bu yıl düzenleme gelecek mi? İşt EYT ile ilgili tüm gelişmeler...
21.02.2022 Emekli
EYT ile ilgili flaş detay! Kimler EYT yasasından yararlanacak?
EYT ile ilgili flaş detay! Kimler EYT yasasından yararlanacak? EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından yakından takip ediliyor. Kimler EYT yasasından yararlanacak? İlk sigortalı olduğu tarih 1999 yılının eylül ayından önce olanları kapsayan EYT ile ilgili atılacak adımlar vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Prim gün sayısını doldurmuş fakat emeklilik için yaşı bekleyenler, gözünü EYT ile ilgili çalışmalara çevirdi. Bilindiği üzere; 8 Eylül 1999'da yürürlüğe konan 4447 sayılı yasa ile emekli olmak için aranan sigortalılık süresi ve prim ödeme şartlarının yanına bir de yaş şartı getirilmişti. Peki, EYT yasası çıkacak mı? İşte EYT'de son durum...
16.02.2022 Uzmana Sor
SGK'lı Bağ-Kur'lu milyonları ilgilendiriyor! Hem emeklilik hem de ödenen para gidiyor
SGK'lı Bağ-Kur'lu milyonları ilgilendiriyor! Hem emeklilik hem de ödenen para gidiyor Çalışma hayatındaki pek çok kişi bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırmaya başlıyor. Ancak her zaman çalışarak emekli olmak mümkün olmayabiliyor. Bu durumda isteğe bağlı prim ödeyerek emekli olmak mümkün. SGK'lı olarak emekli olmak Bağ-Kur'lu olarak emekli olmaktan daha avantajlı. Özellikle isteğe bağlı prim ödeyenlerin bu hususa çok dikkat etmesi gerekir. Ancak SSK'dan emekli olacağım diye sahte sigortalılık tuzağına düşmemek gerekiyor. Aksi halde hem emeklilik hem de ödenen para kaybediliyor.
12.11.2021 Çalışma Hayatı
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
İstanbul'un barajlarındaki su oranı ile ilgili sevindirici haber
İstanbul'un barajlarındaki su oranı ile ilgili sevindirici haber Ülke genelinde son dönemde etkili olan yağışlarla birlikte içme suyu barajlarındaki su hacmi 5 günde 7,7 milyar metreküpten 8 milyar metreküpe çıktı. Yağışlar en çok İstanbul’a su sağlayan barajlarda etkili oldu. 17 Kasım'da İstanbul barajlarında 154,4 milyon metreküp olan su miktarı, 21 Kasım'da 46,8 milyon metreküp artışla 201,2 milyon metreküpe ulaştı.
23.11.2023 Gündem
Bakan Bolat duyurdu: Körfez işbirliği ülkeleriyle ticaretimizde 11 kat artış var
Bakan Bolat duyurdu: Körfez işbirliği ülkeleriyle ticaretimizde 11 kat artış var Ticaret Bakanı Ömer Bolat Körfez İşbirliği Konseyi-Türkiye Ekonomi Forumuna katıldı. Burada bir konuşma yapan Bolat, "Körfez İşbirliği ülkelerine baktığımızda ikili ticaret hacmimiz 2002’den 2022’ye son 20 yılda 2.1 milyar dolardan 22.7 milyar dolara yükselmiştir. Tam 11 kat ticaretimizde artış vardır. Bu kapsamda bizim Körfez İşbirliği ülkelerine ihracatımız 1.2 milyar dolardan 9.5 milyar dolara yükselirken, körfez ülkelerinden ithalatımız da 13.3 milyar dolara ulaşmıştır. 20 sene önce bu rakam 1 milyar doların altındaydı" diye konuştu.
12.11.2023 Gündem
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, "2024 yılı asgari ücretini belirlemek için aralık ayı başında komisyonumuz toplanacak. Herkesin mutabık kaldığı bir tutarda uzlaşılacağını ümit ediyoruz" dedi.
3.11.2023 Ekonomi
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı
Dünyanı gözü Erdoğan - Putin zirvesine çevrildi! Detaylar ortaya çıktı Rusya'nın Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tahıla ulaşmasını sağlayacak anlaşmanın yeniden devreye girebilmesi için gözler Türkiye'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyaretinin tarihinin belli olması dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaparken, bakan Fidan'ın Moskova'daki temaslarına geniş yer ayıran Alman basını 4 Eylül'deki zirve için 'büyük buluşma' yorumunda bulundu.
1.09.2023 Gündem
İstanbul'daki Suriyeliler için yeni karar: Son tarih 24 Eylül!
İstanbul'daki Suriyeliler için yeni karar: Son tarih 24 Eylül! Son alınan karara göre, İstanbul Göç İdaresi, kayıtları başka şehirde bulunan ancak İstanbul'da yaşayan Suriyelilere 24 Eylül'e kadar şehir değişikliği yapmaları için süre tanıdı.
30.07.2023 Gündem
Fiyat artışları tüketiciyi harekete geçirdi! Alım tarihleri öne çekildi
Fiyat artışları tüketiciyi harekete geçirdi! Alım tarihleri öne çekildi Tüketiciler artan fiyatlar nedeniyle mobilya alımlarını öne çekiyor. Sektör, mobilya alımlarında taksit sınırının artırılmasını talep ediyor.
1.07.2023 Ekonomi
Bayraktar KIZILELMA, havacılık tarihinde ilkleri başardı! NATO ülkelerine damgasını vurdu
Bayraktar KIZILELMA, havacılık tarihinde ilkleri başardı! NATO ülkelerine damgasını vurdu Baykar’ın öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA , insanlı savaş uçakları ile kol uçuşları gerçekleştirerek havacılık tarihinde birçok ilke imza attı.
6.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Emekliden ‘promosyon’ şikayeti! En fazla başvuru CİMER üzerinden alındı
Emekliden ‘promosyon’ şikayeti! En fazla başvuru CİMER üzerinden alındı Bankacılık sektörüne ilişkin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) tüketici şikayetleri 2022 yılında artarken, bu artışta emekliler ve kurum personeli için promosyon ödemeleri hakkında yapılan şikayetler etkili oldu.
3.06.2023 Ekonomi
Vize ret oranı yüzde 50 arttı
Vize ret oranı yüzde 50 arttı Türk vatandaşlarının Schengen vizesi almada yaşadığı sıkıntı ikiye katlandı. Konser için Avrupa’ya gitmesi gereken sanatçılar bile ret aldı. TURSAB Başkanı Bağlıkaya, ret verilen vize oranının bu yıl yüzde 50’ye çıktığını bildirdi.
1.06.2023 Gündem
TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı! Bakan Nebati: Türkiye en yüksek büyüyen ikinci ülke
TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı! Bakan Nebati: Türkiye en yüksek büyüyen ikinci ülke Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Mart 2023 dönemini kapsayan yılın 1'inci çeyreğinde ekonominin yüzde 4 büyüdüğünü açıkladı. Büyüme rakamlarını değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, şunları söyledi: “Türkiye ekonomisi 2023 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre reel yüzde 4,0 büyüme kaydetmiştir. Böylece ülkemiz, verisi açıklanan AB ve OECD ülkeleri arasında yılın ilk çeyreğinde yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır” dedi.
31.05.2023 Ekonomi
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ın (26) telefonunda, birlikte olduğu ve olay sonrası tutuklanan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) intihar iddiasıyla çelişen bir mesaj bulundu. Akbaş'ın, ölümünden yaklaşık 40 dakika önce gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' diye yazdığı ortaya çıktı.
25.05.2023 Yaşam
Gabar petrolü akmaya başladı! Günlük 1200 varil petrol üretimi yapılıyor
Gabar petrolü akmaya başladı! Günlük 1200 varil petrol üretimi yapılıyor Cumhuriyet tarihinin en büyük petrol keşfinin yapıldığı yer Gabar Dağı'nın zirvesindeki Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Petrol Sahası kapılarını açtı. CNN TÜRK ekibinden Ahmet Türkeş ve Melih Baytürk, hem Gabar petrolünü hem de bölgedeki çalışmaları yerinde görüntüledi.
7.05.2023 Ekonomi
EYT'li olmak isteyenler dikkat! Sigorta başlangıcı ile ilgili prim detayı, sayılmıyor
EYT'li olmak isteyenler dikkat! Sigorta başlangıcı ile ilgili prim detayı, sayılmıyor EYT Resmi Gazete'de yayınlandı 1999 yılı öncesinde sigorta girişi olan kişiler yaş şartına bakılmaksızın emekli olabiliyor. EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından son gelişmeler takip ediliyor. Bazı vatandaşların kafasında mevcut koşullarında emekli olup olamayacakları ile ilgili soru işaretleri bulunuyor. Merak edilen sorulara yanıt geldi.
3.05.2023 Emekli
Bakan Nebati'den çiftçilere güzel haber
Bakan Nebati'den çiftçilere güzel haber Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından çiftçilere güzel haberi verdi.
26.04.2023 Ekonomi
EYT'liye kritik kredi uyarısı! Paralar SGK hesabına yatacak
EYT'liye kritik kredi uyarısı! Paralar SGK hesabına yatacak EYT yasasının Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte emekliliğe hak kazanan milyonlarca vatandaş SGK'ya başvuruda bulundu. Emekli olmak isteyen birçok kişinin önüne ise engel olarak prim borçları çıktı. Maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlar için bankalar peş peşe kredi kampanyalarını duyurdu. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, kredi kullanacak tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.
19.04.2023 Emekli
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak Karadeniz gazı için yarın büyük gün. Saat 20.23’te yapılacak törenle Türkiye için tarihi meşale yanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Nisan akşamı meşaleyi yakacak.
19.04.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Düşüş trendine girdik
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Düşüş trendine girdik Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Denizli İş Dünyası Buluşması'nda Türkiye Ekonomi Modeli'ne vurgu yaptı.
8.04.2023 Ekonomi
Seçim anketindeki son durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı: İyi bir fark var
Seçim anketindeki son durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı: İyi bir fark var Türkiye nefesini tuttu 14 Mayıs seçimlerini bekliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ 'İyi bir fark var' diyerek anketlerdeki son durumu açıkladı.
7.04.2023 Gündem
Sokak ortasında bir kişiyi hunharca bıçaklayarak öldüren sanık: "Görev icabı bana adamı öldürme telkini geldi"
Sokak ortasında bir kişiyi hunharca bıçaklayarak öldüren sanık: "Görev icabı bana adamı öldürme telkini geldi" Kocaeli'nin İzmit ilçesinde sokak ortasında bir kişiyi bıçaklayarak öldüren sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Halüsinasyon gördüğünü söyleyen sanık, "Maktulü tanımıyordum. Beyaz ve siyah bir şey gördüm. Görev icabı bana adamı öldürme telkini gelmişti. İç sesim beni adamın yanına yönlendirdi. Bıçaklama olayını hayal meyal hatırlıyorum" dedi.
6.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eyt 2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyt 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.