Evlilik Yıldönümü

Evlilik Yıldönümü

Son dakika evlilik yıldönümü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlilik yıldönümü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlilik yıldönümü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlilik Yıldönümü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlilik yıldönümü gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 evlilik yıldönümü haberi bulunmuştur. Tüm evlilik yıldönümü haberleri aşağıda listelenmiştir.
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni...
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni... Her gün onlarca çiftin dünyaevine girdiği nikâh daireleri, 29 Şubat’ta boş kaldı. 29 Şubat 4 yılda bir geldiği için evlenmek istemeyen çiftler, nikâh tarihlerini başka güne kaydırdı.
29.02.2024 Gündem
Arda Türkmen’den evlilik yıldönümü paylaşımı! "İki yıl önce bugün"
Arda Türkmen’den evlilik yıldönümü paylaşımı! "İki yıl önce bugün" Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, 2021 yılında dünyaevine girmiş, 2022 tarihinin Kasım ayında kızları Ada Siena kucaklarına almıştı. Ünlü şef ve eşi, evlilik yıl dönümünde paylaşım yaparak birbirlerine romantik sözler söyledi.
24.09.2023 Magazin
27 yıllık büyük aşk bitiyor
27 yıllık büyük aşk bitiyor  Avustralyalı dünyaca ünlü aktör Hugh Jackman 27 yıllık eşi Deborra-lee Furness ile boşanacağını duyurdu.
16.09.2023 Magazin
Melisa İnci ve Umut Kurt'tan romantik kutlama: “Canım karım”
Melisa İnci ve Umut Kurt'tan romantik kutlama: “Canım karım” 'Beynelmilel' filmi ve 'Hatırla Sevgili' dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Umut Kurt Umut Kurt, uzun zamandır aşk yaşadığı sanat yönetmeni Melisa İnci'yle geçtiğimiz yıl nikah masasını oturmuştu. Çift evliliklerinin birinci yılını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla kutladı.
14.09.2023 Magazin
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir Oyuncu Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat, sosyal medya hesaplarından evliliklerinin üçüncü yılını kutladı. Zeynep Tuğçe Bayat, nikah fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşırken; Cansel Elçin romantik bir not yayınladı.
23.08.2023 Magazin
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı. Petek Dinçöz ve işletmeci Nida Büyükbayraktar, 16 Ağustos 2022'de nikah masasına oturmuştu. 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'ndan ise geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanan Petek Dinçöz, ayrılık haberini sosyal medya hesabından; "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle” İfadeleriyle duyurmuştu. Son olarak Büyükbayraktar çifti, 1. evlilik yıl dönümlerini evlendikleri otelde baş başa romantik bir ortamda kutladı.
17.08.2023 Magazin
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yıl dönümü kutlamasına Murat Dalkılıç da dahil oldu!
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yıl dönümü kutlamasına Murat Dalkılıç da dahil oldu! Alaçatı'da bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından adı ihanet haberlerine karışan ve magazin gündeminden düşmeyen Kadir Doğulu (41) ile Neslihan Atagül (30), geçtiğimiz gün 7'nci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Çiftin kutlaması, aralarına Murat Dalkılıç'ın da dahil olmasıyla eğlenceli bir hal aldı.
10.07.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı! 2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023 Magazin
Zuhal Topal'dan aşk dolu kareler!
Zuhal Topal'dan aşk dolu kareler! Sunucu Zuhal Topal'ın, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Korhan Saygıner ile mutlu birlikteliği sürüyor. Bir çocuk annesi Topal, 15'inci evlilik yıl dönümünü romantik bir paylaşımla kutladı.
27.06.2023 Magazin
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu?
Ateş ve Gaye, Deniz'e yakalandı! Kraliçe 8. bölümde neler oldu? 'Kraliçe' 10 Mayıs Çarşamba akşamı 8. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisini 8. bölümde yaşananlar haberimizde.
11.05.2023 Magazin
Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den evlilik yıl dönümü kutlaması!
Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den evlilik yıl dönümü kutlaması! Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Seda Sayan, eşiyle birinci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yapan Sayan'a, Ökten'den cevap gecikmedi.
24.04.2023 Magazin
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadıköy'de 3 kişinin yaşamını yitirdiği patlamayla ilgili, "Yaptığımız çalışmalarda bir terör bağlantısı şu an göremedik. Soruşturma yürütülüyor. 30a yakın kişinin ifadesi alındı" dedi.
11.10.2022 Gündem
Pınar Altuğ evlilik yıldönümünü kutladı!
Pınar Altuğ evlilik yıldönümünü kutladı! 2008 yılında meslektaşı ile nikah masasına oturan Pınar Altuğ, evlilik yıl dönümlerini kutladı.
15.08.2022 Magazin
Esra Erol'dan aşk dolu paylaşım! "Sana bebişim diyebilir miyim?"
Esra Erol'dan aşk dolu paylaşım! "Sana bebişim diyebilir miyim?" Esra Erol kocası Ali Özbir ile evlilik yıldönümlerini bir paylaşımla kutladı. Paylaşımı büyük ilgi gören sunucu Esra Erol'un kocası da yaptığı yorumla dikkat çekti. Ali Özbir eşi Esra Erol'un paylaşımına "Sana bebişim diyebilir miyim?" yazdı.
4.07.2022 Magazin
Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız
Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız Eski milli kaleci Rüştü Reçber ile mutlu bir evlilik sürdüren Işıl Reçber, sosyal medya hesabından eşiyle 25'inci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Bir hayli mutlu olan Işıl Reçber "Bu sene bizim silver(gümüş) yılımız" dedi.
30.05.2022 Magazin
Yasemin Şefkatli evlilik yıl dönümüne özel paylaşım!
Yasemin Şefkatli evlilik yıl dönümüne özel paylaşım! İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılının Ekim ayında nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Şefkatli, Instagram hesabında eşi İdo Tatlıses ile birlikteliklerinin altıncı yıl dönümüne özel bir paylaşımda bulundu.
8.05.2022 Magazin
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti 90'lı yılların popüler dizisi Friends'te rol alan Mike Hagerty, 67 yaşında hayatını kaybetti.
7.05.2022 Magazin
Nurdan Büyükak'tan aşk dolu evlilik yıldönümü mesajı! 'Çok aşığım sana'
Nurdan Büyükak'tan aşk dolu evlilik yıldönümü mesajı! 'Çok aşığım sana' Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu İbrahim Büyükak-Nurdan Beşen çifti, yaklaşık bir yıl önce oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alacak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çift, son olarak evliliklerinin dördüncü yıldönümünü kutladı.
7.05.2022 Magazin
Salı gününün en çok izlenen dizisi yine Üç Kız Kardeş oldu!
Salı gününün en çok izlenen dizisi yine Üç Kız Kardeş oldu! Kanal D’nin, her Salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş ekrana gelen 9’uncu bölümü ile yine çok izlendi. Kantar Medya’nın verilerine göre Total kategoride 6.79 reyting ve yüzde 16.98 izlenme payı alarak birinci olan dizi, diğer kategorilerde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
20.04.2022 Televizyon
Şehit İli'nin 3 yaşındaki oğlundan acı sözler: Babamın tabutu açılmıyor
Şehit İli'nin 3 yaşındaki oğlundan acı sözler: Babamın tabutu açılmıyor Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde dün mühimmat sevki esnasında meydana gelen patlamada şehit olan Özel Harekat Polisi Birol İli memleketi Erzurum’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehit İli'nin eşi Merve İli'nin sözleri yürekleri dağladı. İli dün evlilik yıldönümü olduklarını belirterek, "Dün benim evlilik yıl dönümümdü, kocam şehadetiyle hediye verdi. Çocuğumuz bana emanet, bende Allah'a emanetim" diyerek gözyaşı döktü.
23.03.2022 Gündem
Şehidin cenazesinde acı detay! Şehit olduğu gün evlilik yıl dönümüymüş
Şehidin cenazesinde acı detay! Şehit olduğu gün evlilik yıl dönümüymüş Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde dün mühimmat sevki esnasında meydana gelen patlamada şehit olan Özel Harekat Polisi Birol İli memleketi Erzurum’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehit İli'nin eşi Merve İli'nin sözleri yürekleri dağladı. İli dün evlilik yıldönümü olduklarını belirterek, "Dün benim evlilik yıl dönümümdü, kocam şehadetiyle hediye verdi. Çocuğumuz bana emanet, bende Allah'a emanetim" diyerek gözyaşı döktü.
23.03.2022 Yaşam
Annemizi Saklarken 6. Bölüm fragmanı! Bugün Annemizi Saklarken var mı, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, bu akşam mı?
Annemizi Saklarken 6. Bölüm fragmanı! Bugün Annemizi Saklarken var mı, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, bu akşam mı? Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, bugün var mı? Star TV’de ekranlara gelen Annemizi Saklarken konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyicinin dikkatini çekti. Yılbaşı nedeniyle birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmayınca, dizinin takipçileri Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, sorusuna yanıt ararken bugün Annemizi Saklarken var mı, sorusuna da yanıt arıyor. Peki, Annemizi Saklarken bu akşam var mı, yok mu? İşte Annemizi Saklarken 6. bölüm fragmanı...
12.01.2022 Televizyon
Cansel Elçin: Bir sene bir saniye gibi geçti
Cansel Elçin: Bir sene bir saniye gibi geçti Geçtiğimiz yıl evlenen Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat evlilik yıldönümlerini kutladılar.
23.08.2021 Magazin
Seda Sayan'dan duygusal paylaşım!
Seda Sayan'dan duygusal paylaşım! Seda Sayan, motosiklet ile seyir halindeyken bir aracın çarpması sonucu kaza geçiren, hasta yatağındaki eniştesi ile ablasının 15. evlilik yıl dönümlerini kutladı...
29.07.2021 Magazin
Bülent Şakrak aşka geldi! Romantik paylaşım: Gamzelerine gömsünler beni
Bülent Şakrak aşka geldi! Romantik paylaşım: Gamzelerine gömsünler beni Kendisi gibi oyuncu Ceyda Düvenci ile evli olan Bülent Şakrak, evliliklerinin 6. yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı aşk dolu paylaşımla kutladı.
19.12.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evlilik Yıldönümü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlilik yıldönümü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.