Gazete Vatan Logo
Magazin Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız

Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız

Eski milli kaleci Rüştü Reçber ile mutlu bir evlilik sürdüren Işıl Reçber, sosyal medya hesabından eşiyle 25'inci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Bir hayli mutlu olan Işıl Reçber "Bu sene bizim silver(gümüş) yılımız" dedi.

Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız

Daha önce çeşitli sakatlıklar atlatan Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber'in kick boks yaparken dizi döndü. Ameliyat olana kadar da fizyoterapi tedavisi görecek olan Işıl Reçber, sağlık durumu hakkında konuştu.

"CİDDİ BİR SAKATLIK"

Işıl Reçber, "Üç gündür hastanelerde koşturuyorum. Tekme atarken dizim döndü, ön çapraz bağlarım koptu. Ciddi bir sakatlık yani. Fizyoterapi ile şimdilik ödemi ve kanamayı durdurmaya çalışıyorlar" dedi.

"HÂLÂ YERİMDE OLMAK İSTEYEN VAR MI?"

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan iki çocuk annesi Reçber, "Bana hep ‘Hayat size güzel, sizin yerinizde olmak vardı’ diyorlardı. Hâlâ yerimde olmak isteyen var mı acaba, merak ediyorum? Yine de asla isyan etmiyorum. Böyle bir sıkıntıyı yaşamam gerekiyormuş, bu da Allah’tan” diye konuştu.

“BİRLİKTE BÜYÜDÜK, AİLE OLDUK”

Işıl ve Rüştü Reçber çifti 25’inci evlilik yıldönümlerini Londra'da kutladı. Işıl Reçber, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara “Bu sene bizim gümüş yılımız. 25 yıl oldu. Birlikte büyüdük, aile olduk. Rüştü ile her şeye evet” notunu ekledi.

Haberin Devamı

1997 YILINDA EVLENDİ

Öte yandan eşi Rüştü Reçber ile 1997 yılında nikah masasına oturan Işıl Reçber'in; Tuvana ve Mehmet Burak adlarında iki çocuğu var. Reçber, daha önce evliliği için; "Tanıştığımız zaman 16-17 yaşındaydım, 18’imde evlendim. Rüştü de 23’ündeydi. Çocuk yaşta ‘evet’ dedim yani. Ama bir gün bile pişman olmadım. Yine dünyaya gelsem, yine Rüştü’yü ister, onu seçerim. Zaten aksini düşünsem 23 yıl, 7/24 birlikte olamazdık. Gerçi şimdi kızım 19 yaşında. Evlenmek istediğini söylese, şoka girerim" demişti.

"EŞİNİZ İLE EMPATİ KURUN"

Işıl Hanım, sözlerine; "Rüştü’nün tavrı, davranışı hâlâ beni etkiliyor. Uzun ve mutlu ilişkinin sırrı da şu; kendinize yapılmasını istemediğinizi partnerinize yapmayın, eşiniz ile empati kurun. Birbirinize değer verdiğinizi hissettirin. Ufacık jestler aşkı diri tutar, sevginiz zedelenmez" diye devam etmişti.