Rüştü Reçber

Rüştü Reçber

Son dakika Rüştü Reçber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rüştü Reçber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rüştü Reçber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüştü Reçber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüştü reçber gelişmeleri de dahil olmak üzere 632 rüştü reçber haberi bulunmuştur. Tüm rüştü reçber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum A Milli Futbol Takımımız, haziran ayında EURO 2024'te mücadele edecek. Dev turnuva öncesi EURO 2008'deki başarısıyla hafızalara kazanan takımın en önemli isimlerinden biri olan ve şu anda Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan Arda Turan, UEFA TV'ye yaptığı açıklamada o döneme dair görüşlerini paylaştı.
29.02.2024 Galatasaray
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Türkiye'de 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu İngiltere'de kullandı. Reçber, "Vatanıma, milletime, bizlere hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını yaptı.
2.05.2023 Magazin
Küçük Reçber’den büyük başarı! 'Bayram neşedir, paylaşmaktır'
Küçük Reçber’den büyük başarı! 'Bayram neşedir, paylaşmaktır' Rüştü Reçber’in kendisi gibi futbolcu oğlu Burak Reçber, İngiltere’nin Queens Park Rangers takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.04.2023 Magazin
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, İngiltere kulüplerinden Queens Park Rangers'ın 16 yaş takımı ile tam burslu olarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.04.2023 Şampiy10
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar
Jorge Jesus için ayaklandılar! Binlerce imza topladılar Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı bitecek olan Jorge Jesus için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı.
26.03.2023 Fenerbahçe
Onurcan Piri'den Misli TV'ye özel açıklamalar: İdollerim Rüştü Reçber ve Oliver Kahn
Onurcan Piri'den Misli TV'ye özel açıklamalar: İdollerim Rüştü Reçber ve Oliver Kahn Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da geçiren Giresunspor’un deneyimli kaptanı Onurcan Piri, Misli TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
17.12.2022 Giresun Spor
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım Dün futbolu bırakma kararını açıklayan ve sahalara veda eden Arda Turan Kafa TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.
13.09.2022 Süper Lig
6222 çalışmaya başladı! İşte Ankaragücü'ne verilecek ceza ve Josef de Souza'nın son durumu
6222 çalışmaya başladı! İşte Ankaragücü'ne verilecek ceza ve Josef de Souza'nın son durumu Pazar günü oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçı sonrası yaşanan olaylardan dolayı başkent ekibinin PFDK'ya sevk edileceği öğrenilirken, Josef de Souza'nın gördüğü kırmızı kart içinse 'alt sınır' cezası verilecek.
6.09.2022 Beşiktaş
Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız
Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız Eski milli kaleci Rüştü Reçber ile mutlu bir evlilik sürdüren Işıl Reçber, sosyal medya hesabından eşiyle 25'inci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Bir hayli mutlu olan Işıl Reçber "Bu sene bizim silver(gümüş) yılımız" dedi.
30.05.2022 Magazin
İşte Fenerbahçe'nin ikinci kalecisi! Herkes Eruğrul Taşkıran diyordu ama...
İşte Fenerbahçe'nin ikinci kalecisi! Herkes Eruğrul Taşkıran diyordu ama... Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla Avrupa devlerinin transfer listesine giren Altay Bayındır'ın arkasında bekleyecek olan kaleci Osman Ertuğrul olacak.
14.05.2022 Fenerbahçe
Flaş Altay Bayındır gelişmesi! Görüşmelere başlandı
Flaş Altay Bayındır gelişmesi! Görüşmelere başlandı Ersun Yanal döneminde Fenerbahçe'ye transfer edilen ve gösterdiği başarılı performansla Avrupa devlerini peşinden koşturan Altay Bayındır için Ali Koç harekete geçti.
20.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Altay Bayındır'ın bonservis bedelini belirledi! İnanılmaz rakam
Fenerbahçe Altay Bayındır'ın bonservis bedelini belirledi! İnanılmaz rakam Avrupa devlerinin transfer listesinde bulunan Altay Bayındır'ın bonservis bedeli 20 milyon euro'dan fazla...
15.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şimdi de kaptan sorunu çıktı
Fenerbahçe'de şimdi de kaptan sorunu çıktı Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, Altay Bayındır ve Mesut Özil'in geri dönememesi sebebiyle yeni kaptanın kim olacağı konusu kafalara takıldı.
2.11.2021 Fenerbahçe
Özcan Deniz'e Işıl Reçber'den tepki geldi!
Özcan Deniz'e Işıl Reçber'den tepki geldi! Özcan Deniz’le Feyzan Aktan arasındaki gerilime eski milli kaleci Rüştü Reçber’in eşi Ilış Reçber de dahil oldu. Özcan Deniz'in yaşananların ardından, "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor" sözleri tartışma konusu oldu. Özcan Deniz’e bir tepki de Işık Reçber'den geldi.
27.10.2021 Magazin
Fenerbahçe'nin en sağlam yeri '1' numara!
Fenerbahçe'nin en sağlam yeri '1' numara! Fenerbahçe Altay Bayındır ve Harun Tekin'in yanı sıra Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin ile kaleyi sağlama almış durumda.
26.05.2021 Fenerbahçe
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
Antalyaspor - Aytemiz Alanyaspor: 2-0
Antalyaspor - Aytemiz Alanyaspor: 2-0 Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Antalyaspor evinde Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti ve finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu
17.03.2021 Futbol
Işıl Reçber ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Işıl Reçber ameliyat oldu! Sağlık durumu... Kick boks yaparken dizi dönen Işıl Reçber, ameliyat oldu. Operasyon sonrası hastane odasında fotoğrafını paylaşan Reçber, sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
26.02.2021 Magazin
Işıl Reçber: Hala yerimde olmak isteyen var mı?
Işıl Reçber: Hala yerimde olmak isteyen var mı? Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber daha önce boynundan ve kolundan sakatlanmıştı. Bu kez de dizi döndü.
22.02.2021 Magazin
Mert Hakan'ın cezası ile ilgili flaş gelişme
Mert Hakan'ın cezası ile ilgili flaş gelişme Kasımpaşa maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Mert Hakan için 'Haksız Tahrik İndirimi' seçeneği gündeme geldi.
16.01.2021 Fenerbahçe
PFDK'nın Rafael kararı sonrası kritik açıklama! Maç tekrarlanır mı?
PFDK'nın Rafael kararı sonrası kritik açıklama! Maç tekrarlanır mı? Fenerbahçe - Başakşehir maçında Rafael'in kırmızı kartla oyundan atılması ve sonrasında PFDK'nın kart iptali tartışmaları alevlendirdi. Rafael'in kart iptaliyle ilgili çarpıcı tespitler...
25.12.2020 Süper Lig
Altay 28 yıllık geleneği sürdürdü
Altay 28 yıllık geleneği sürdürdü Engin İpekoğlu, Rüştü Reçber ve Volkan Demirel'den sonra Altay Bayındır da A Milli Takım kadrosunda kendisine yer buldu.
16.11.2020 Fenerbahçe
Şenol Güneş'ten Ferdi Kadıoğlu açıklaması
Şenol Güneş'ten Ferdi Kadıoğlu açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Benim için Dünya Kupası önemli. Tekrar Dünya Kupası'nda olmak, orada ülkemizi temsil ederek uluslararası alanda ses getirmek istiyoruz. İnşallah gruptan çıkıp, ondan sonra da Dünya Kupası finallerine katılıp, güzel bir sonuç yapmak istiyoruz. Oldukça fazla maçımız var. 3 kategoride yarışmamız var. Bunların içinde 1 numaraya Dünya Kupası'nı koyuyorum" dedi. Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için de açıklamalarda bulundu.
31.08.2020 Futbol
Rüştü Reçber açıkladı: 'Uğurcan Çakır...'
Rüştü Reçber açıkladı: 'Uğurcan Çakır...' Eski A Milli Futbol Takımı kalecisi Rüştü Reçber, günümüzde kulüplerin ayağı iyi olan kaleciyi tercih ettiğini söyledi.
10.06.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Rüştü Reçber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüştü reçber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.