Işıl Reçber

Işıl Reçber

Son dakika ışıl reçber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ışıl reçber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ışıl reçber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işıl Reçber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışıl reçber gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 ışıl reçber haberi bulunmuştur. Tüm ışıl reçber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Türkiye'de 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu İngiltere'de kullandı. Reçber, "Vatanıma, milletime, bizlere hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını yaptı.
2.05.2023 Magazin
Küçük Reçber’den büyük başarı! 'Bayram neşedir, paylaşmaktır'
Küçük Reçber’den büyük başarı! 'Bayram neşedir, paylaşmaktır' Rüştü Reçber’in kendisi gibi futbolcu oğlu Burak Reçber, İngiltere’nin Queens Park Rangers takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.04.2023 Magazin
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da
Sürpriz imza! Rüştü Reçber'in oğlu Queens Park Rangers'da Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, İngiltere kulüplerinden Queens Park Rangers'ın 16 yaş takımı ile tam burslu olarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.
24.04.2023 Şampiy10
Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız
Işıl Reçber: Bu sene bizim gümüş yılımız Eski milli kaleci Rüştü Reçber ile mutlu bir evlilik sürdüren Işıl Reçber, sosyal medya hesabından eşiyle 25'inci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Bir hayli mutlu olan Işıl Reçber "Bu sene bizim silver(gümüş) yılımız" dedi.
30.05.2022 Magazin
Özcan Deniz'e Işıl Reçber'den tepki geldi!
Özcan Deniz'e Işıl Reçber'den tepki geldi! Özcan Deniz’le Feyzan Aktan arasındaki gerilime eski milli kaleci Rüştü Reçber’in eşi Ilış Reçber de dahil oldu. Özcan Deniz'in yaşananların ardından, "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor" sözleri tartışma konusu oldu. Özcan Deniz’e bir tepki de Işık Reçber'den geldi.
27.10.2021 Magazin
Işıl Reçber ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Işıl Reçber ameliyat oldu! Sağlık durumu... Kick boks yaparken dizi dönen Işıl Reçber, ameliyat oldu. Operasyon sonrası hastane odasında fotoğrafını paylaşan Reçber, sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
26.02.2021 Magazin
Işıl Reçber: Hala yerimde olmak isteyen var mı?
Işıl Reçber: Hala yerimde olmak isteyen var mı? Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber daha önce boynundan ve kolundan sakatlanmıştı. Bu kez de dizi döndü.
22.02.2021 Magazin
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu?
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu? Kuaförüm Sensin, yeni haftayla başladı. Uzun bir aradan sonra Diva Bülent Ersoy, ilk kez bir öğle kuşağı programında izleyenlerin karşısına çıktı. Aylık 3 milyon TL'ye imza atan Bülent Ersoy, Işıl Reçber Seçkin Süngüç ile birlikte jüride yer almaya başladı. Diğer jüri üyelerinin aksine özel bir tahtta oturan Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin'deki tarzıyla da dikkatleri çekti.
16.06.2020 Gündem
Işıl Reçber'in kebaplı yaş günü partisi tepki çekti
Işıl Reçber'in kebaplı yaş günü partisi tepki çekti Işıl Reçber'in eşi geçtiğimiz günlerde taburcu edilen Rüştü Reçber için dışarıdan pasta ve yemek sipariş etmesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu.
16.04.2020 Futbol
Rüştü Reçber, corona virüsü yendi
Rüştü Reçber, corona virüsü yendi Yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedavisi gören eski milli kaleci ve Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Koordinatörü Rüştü Reçber'in son testleri negatif çıktı.
10.04.2020 Futbol
Rüştü Reçber'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama: Daha iyiye gidiyor!
Rüştü Reçber'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama: Daha iyiye gidiyor! Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisiyle tedavi gören eski futbolcu Rüştü Reçber'in ateşinin kontrol altına alındığı öğrenildi. Eşi Işıl Reçber, "Virüs doğrudan akciğerlere inmiş. Nefes darlığı çektiği için doktorlar tarafından hemen müdahele edildi. Hala yoğun bakımda" dedi. Koronavirüs salgınına yakalanan ve hastanede tedavi altına alınan Rüştü Reçber'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı. Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in tedavisine devam edildiği belirtilirken genel durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği ifade edildi.
2.04.2020 Futbol
Işıl Reçber: 72 saatimiz zordu
Işıl Reçber: 72 saatimiz zordu Corona virüs testi pozitif çıkan Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, eşinin son durumu ile ilgili açıklama yaptı.
31.03.2020 Futbol
Işıl Reçber sessizliğini bozdu!
Işıl Reçber sessizliğini bozdu! Eski milli kaleci Rüştü Reçber’in corona virüse yakalandığını eşi Işıl Reçber duyurmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Amerika'dan dönen ve karantina kurallarına uymayan Işıl Reçber'e sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyürken, Reçber konuyla ilgili sessizliğini bozdu.
30.03.2020 Magazin
Işıl Reçber Amerika'dan dönünce karantina kurallarına uymadı!
Işıl Reçber Amerika'dan dönünce karantina kurallarına uymadı! Corona virüs testi sonucu pozitif çıkan Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, 16 Mart günü ABD'den döndükten sonra 14 gün karantina kuralına uymayıp güzellik merkezine gitmiş ve savunmasıyla da tepki çekmişti.
29.03.2020 Magazin
Rüştü Reçber'in corona virüsü testi pozitif çıktı!
Rüştü Reçber'in corona virüsü testi pozitif çıktı! Işıl Reçber, eşi Rüştü Reçber’in corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
28.03.2020 Futbol
Açılışı kızıyla birlikte yaptı!
Açılışı kızıyla birlikte yaptı! Pop müziğin sevilen ismi Berkay, önceki akşam Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
28.08.2019 Magazin
Işıl Reçber her daim şık
Işıl Reçber her daim şık Efsane futbolcu Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
20.06.2019 Magazin
Işıl Reçber gün boyu güneşlendi
Işıl Reçber gün boyu güneşlendi Eski milli kaleci Rüştü Reçber, eşi Işıl Reçber ve oğlu Burak ile beraber Bodrum’da tatil yapıyor.
5.06.2019 Magazin
Işıl Reçber: 22 yıldır flört ediyoruz
Işıl Reçber: 22 yıldır flört ediyoruz Rüştü-Işıl Reçber çifti evliliklerinin 22. yıllarını kutladı.
29.05.2019 Magazin
Işıl Reçber'in beyaz şıklığı
Işıl Reçber'in beyaz şıklığı Türk futboluna damga vuran isimlerinden birisi olan Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
17.05.2019 Magazin
Işıl Reçber'in kırmızı şıklığı
Işıl Reçber'in kırmızı şıklığı Türkiye futbolunun önde gelen isimlerinden Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
7.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Işıl Reçber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışıl reçber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.