Evli Kadın

Evli Kadın

Son dakika evli kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evli kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evli kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evli Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evli kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.236 evli kadın haberi bulunmuştur. Tüm evli kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rüyada Evli Kadının Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evli Kadının Hamile Olması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Evli Kadının Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evli Kadının Hamile Olması Nasıl Yorumlanır? Kadınlar için özellikle hamilelik üzerinden rüyada evli kadın görmek ifade edilir. Bu konuda hayırlı bir evlat ve mutlu aile hayatı şeklinde yorumlar yapılır. Erkekler adına ise rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek başarılı iş hayatı ve önemli kariyer biçiminde delalet eder. Hayırlı olaylar, özgüvenin artması, fırsat kapılarının karşısına çıkması ve madde sorunların geride kalması gibi pek çok olumlu durum üzerinden ifade edilmektedir.
11.01.2024 Eğitim
Demet Özdemir isyan etti: Hesap soracağım
Demet Özdemir isyan etti: Hesap soracağım Dizi setinde evli bir kadın oyuncunun, evli yönetmenle birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Demet Özdemir, bu haberin taciz olduğunu söyledi ve ekledi: “Ben ve benim gibi sektördeki evli kadın oyuncuların özel hayatına ‘iddia’ adı altında yapılanlar tacizdir. Beni, bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım.”
19.03.2023 Magazin
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları...
Kıskanç sevgilinin ihbarı skandalı ortaya çıkardı! Polis merkezinde eş değiştirme ve striptiz oyunları... Evli kadın polisin meslektaşlarıyla yaşadığı skandal ilişki ağı belediye başkanına yapılan bir olayla ortaya çıktı. ABD Tennessee kenti görev yapan evli kadın polis Meagan Hall’un 7 meslektaşıyla cinsel ilişki yaşaması kentte şok etkisi yarattı. İhbarı yapıp rezaletin ortaya çıkmasına neden olan kişinin kimliği duyanları şaşıttı.
1.02.2023 Dünya
Yargıtay'dan emsal karar! Baldıza evlilik teklifi, boşanma sebebi sayıldı
Yargıtay'dan emsal karar! Baldıza evlilik teklifi, boşanma sebebi sayıldı Evli çiftleri ilgilendiren kritik gelişme! Boşanma aşamasında olan çiftler için emsal karar, erkek kusurlu sayıldı. Torununa bakmak için başka şehre giden 38 yıllık eşinin evi terk ettiğini öne sürerek mahkeme kararıyla terk ihtarı gönderen kocanın, baldızına evlilik teklifi ettiği ortaya çıktı. Yıllar süren boşanma davasına son noktayı koyan Yargıtay, baldızına evlilik teklif eden erkeğin kusurlu olduğuna hükmetti.
12.12.2021 Gündem
İlişki sırasında ortaya çıkıyor! Evli kadınlar...
İlişki sırasında ortaya çıkıyor! Evli kadınlar... Balayı sistitinin, genellikle yeni evli kadınlarda görüldüğünü belirten Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, “Sistit, mesanenin enfeksiyonudur. Balayı sistiti her yaştaki kadında görülebilir. Ancak 20’li yaşlarındaki genç kadınlar arasında daha yaygındır. Cinsel birleşme sırasında derideki mikroorganizmaların idrar yollarına geçişi ile enfeksiyon tablosu ortaya çıkar” dedi.
11.12.2021 Sağlık
Balkondan sarkarak evden kaçmaya çalıştı! Evli kadınla yasak aşk...
Balkondan sarkarak evden kaçmaya çalıştı! Evli kadınla yasak aşk... Rusya'nın Kuznetsk şehrinde kocasını aldatan bir kadının, kocasının eve gelmesi sonucu aldattığı sevgilisinin apartmanın balkonundan aşağı sarkarak evden kaçma anları ilginç görüntülere sahne oldu.
2.01.2021 Dünya
Misafir kabul etmemek boşanma sebebi sayıldı
Misafir kabul etmemek boşanma sebebi sayıldı Yargıtay milyonlarca aileyi ilgilendiren bir karara imza attı. Karara göre eşinin misafirini kabul etmemek boşanma sebebi sayıldı.
18.07.2020 Yaşam
Soyadı değişikliğinde yeni dönem!
Soyadı değişikliğinde yeni dönem! Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne ait evli kadının kocasının soyadı ile birlikte önceki soyadını kullanması veya sadece eşinin soyadını kullanmasına ilişkin nüfus kayıt değişiklik başvuruları ile evli veya boşanmış kadınların kullandıkları veya kullanacakları soyadlarına ilişkin başvuruları e-başvuru sistemi kapsamında e-Devletten alınabiliyor.
22.02.2020 Yaşam
Yargıtay ‘İş yerinde kadının en büyük engeli cinsel taciz’ dedi
Yargıtay ‘İş yerinde kadının en büyük engeli cinsel taciz’ dedi Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, aynı iş yerinde çalışan evli kadına bakışları ve sözleriyle cinsel tacizde bulunan şoförün, iş akdinin haklı nedenle feshedildiğine hükmetti, yerel mahkemenin kıdem ve ihbar tazminatı kararını bozdu. Kararda "Her alanda çalışma hayatına atılan, her kademede başarı ile yer alan kadın işçilerimizin çalışma yaşamındaki en büyük engeli, işin fiili, fiziki zorlukları değil, iş yerinde, iş hayatında karşılaştıkları, muhatap oldukları cinsel tacizlerdir” ifadeleri kullandı.
29.09.2019 Gündem
Evlilik nedeniyle istifa edenler kıdem tazminatı alabilir mi?
Evlilik nedeniyle istifa edenler kıdem tazminatı alabilir mi? Çalışanlar, evlenip işlerinden istifa etmeleri durumunda normalde işten kendi istekleri ile ayrıldıkları için hak kazanamayacakları kıdem tazminatlarını alıp alamayacaklarını merak ediyor. İşte evlilik sonrası kıdem tazminatının durumu ile ilgili tüm bilgiler...
10.01.2019 Gündem
Mahalleli meydan dayağı attı!
Mahalleli meydan dayağı attı! Adıyaman’da, evli ve 2 çocuk annesi bir kadına çıkma teklifinde bulunduğu iddia edilen şahsa mahalleli meydan dayağı attı. Yere yığılan şahsı mahallelinin elinden polis ekipleri kurtardı.
25.12.2018 Yaşam
Evli kadın, yasak aşkının cinsel organını kesti!
Evli kadın, yasak aşkının cinsel organını kesti! Hindistan'da 24 yaşındaki evli Kamla Patra, sevgilisi Rajendra Nayak’la kıskançlık yüzünden tartıştı. Genç kadın arkadaşıyla bir olup Nayak'ın cinsel organını kesti. Kanlar içinde kalan adam zorlukla hastaneye yetiştirildi
14.11.2018 Dünya
Evli kadın çocuklarının önünde sevgilisi tarafından yakıldı!
Evli kadın çocuklarının önünde sevgilisi tarafından yakıldı! ABD'nin Kolorado eyaletinde 38 yaşındaki Christina Archuleta-Blasier, çocuklarının önünde sevgilisi tarafından benzin dökülerek yakıldı. Genç kadın 33 gün sonra hayatını kaybetti.
22.06.2018 Dünya
Son dakika... Evli kadın kuaförüyle nasıl basıldığını anlattı
Son dakika... Evli kadın kuaförüyle nasıl basıldığını anlattı Antalya'da kuaför Ramazan Acar'ın ilişkisi olduğu kadının kocası tarafından öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Eşiyle birlikte evde yakaladığı kuaförü öldüren Y.B hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan dava açıldı.
22.05.2018 Yaşam
Evli kadın öğretmen  öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderdi
Evli kadın öğretmen öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderdi Konya’da kadın öğretmen ile erkek öğrencisi arasındaki müstehcen mesajlaşma, hem boşanma hem de tazminat cezasıyla sonuçlandı.
1.05.2018 Yaşam
Kadın öğretmen 13 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi!
Kadın öğretmen 13 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi! Amerika'nın Arizona eyaletinde 13 yaşındaki öğrencisi ile cinsel ilişkiye giren öğretmen tutuklandı. 27 yaşındaki evli kadının cinsel ilişkiye girdiğini Whatsapp konuşmaları ele verdi.
24.03.2018 Dünya
En mutsuz fotoğraflar Sevgililer Günü’nde paylaşılıyor
En mutsuz fotoğraflar Sevgililer Günü’nde paylaşılıyor Hareketli resim arama motoru Tenor’un aylık olarak yapılan 10 milyarlık arama istatistiklerine dayandırdığı araştırmasına göre yıl içerisinde diğer günlere oranlanınca yüzde 455’lik bir artışla ‘yalnız’ kelimesinin Tenor’da en çok aratıldığı gün 14 şubat Sevgililer Günü.
13.02.2018 Dünya
Evli kadın iki erkekle beraber olup...
Evli kadın iki erkekle beraber olup... Tunceli'de bir kadın, ayrı yaşadığı eşine kar maskeli adamlarıyla zorla 3 milyon liralık senet imzalattı ancak polis tarafından yakalandı
25.01.2018 Yaşam
ŞOK! Kocasını zehirlemek isterken 15 aile ferdini öldürdü
ŞOK! Kocasını zehirlemek isterken 15 aile ferdini öldürdü Pakistan'da istemediği adamla zorla evlendirilen genç kadın, kocasını öldürmek isterken ailenin 15 üyesini yanlışlıkla zehirleyerek ölümüne yol açtı.
1.11.2017 Dünya
Müge Anlı kayıp ararken skandalı ortaya çıkardı!
Müge Anlı kayıp ararken skandalı ortaya çıkardı! 17 gündür kayıp olan iki kuzeni arayan Müge Anlı, gençlerden birinin evli bir kadınla sevgili olduğunu canlı yayında ortaya çıkardı.
11.10.2017 Televizyon
10 aylık evli kadın av tüfeğiyle intihar etti
10 aylık evli kadın av tüfeğiyle intihar etti Uşak'ta, eşiyle tartışan 10 aylık evli 20 yaşındaki Gülümser Karahan av tüfeğiyle intihar etti.
10.08.2017 Yaşam
‘Kocam başka erkeklere ilgi duyuyor’
‘Kocam başka erkeklere ilgi duyuyor’ İstanbul’da üç yıllık evli kadın, kocasının erkeklere ilgi duyduğunu iddia ederek boşanma davası açtı
11.03.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Evli Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evli kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.