Evleniyor

Evleniyor

Son dakika evleniyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evleniyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evleniyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evleniyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evleniyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.207 evleniyor haberi bulunmuştur. Tüm evleniyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.
1.04.2024 Magazin
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa...
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa... Sevgilisi Gökhan Fırat’la Maldivler’de tatil yapan İrem Derici, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşk tam gaz devam ederken, yeni paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.
26.03.2024 Magazin
Murat Boz evleniyor mu? Eğlence çıkışı açıkladı: Ne diyorsa doğrudur
Murat Boz evleniyor mu? Eğlence çıkışı açıkladı: Ne diyorsa doğrudur Yeni yaşını kutlamak için sevdiği arkadaşları Berkay ve Mustafa Aksakallı ile bir araya gelen Murat Boz, mekan çıkışı basın mensuplarına yakalandı. Adı sıkça aşk dedikodularına karışsa da bu iddiaları yalanlayan şarkıcı, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladı.
9.03.2024 Magazin
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir nikah masasına oturuyor İş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açan Ebru Gündeş nikah masasına oturuyor.
18.02.2024 Magazin
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Meral Altun'un sağlık durumu hakkında konuştu.
11.02.2024 Magazin
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında!
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında! Konya‘nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşında nişanlandırılan C.S. ile 28 yaşındaki Ali G.’nin aileleri tepki çeken olayı skandal ifadelerle savunarak, durumun normal olduğunu söyledi... C.S.’nin babası Osman S. “Bu olay ilk kez yaşanıyormuş gibi abartıldı” derken, yengesi, “Kızımız 13 değil 14 yaşında. İri duruyor diye okula göndermek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.
13.12.2023 Gündem
Zeynep Bastık evleniyor mu? 'Basın açıklamam' dedi ve duyurdu
Zeynep Bastık evleniyor mu? 'Basın açıklamam' dedi ve duyurdu Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcının sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile evleneceği iddia edilmişti. Ünlü isim, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.
24.11.2023 Magazin
Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor! Nikah tarihi belli oldu!
Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor! Nikah tarihi belli oldu! Galatasaraylı Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'ı evliliğe ikna etti. İddialara göre, ünlü çift Süper Lig sezonunun bitmesinin ardından nikah masasına oturmayı planlıyor.
22.11.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu 40 yaş küçük sevgilisine, doğum gününde evlilik teklifinde bulunan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in geçtiğimiz günlerde ailesinden veto yediği iddia edilmişti. İddialar sonrası Mehmet Ali Erbil’den yanıt geldi.
3.10.2023 Magazin
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020'de evlenmişti. Oyuncu çift, Eylül 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Arduç, "Şahane duygular içerisindeyim" açıklamasını yaptı.
29.09.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! İlk tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi Özel hayatıyla çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan'ın aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgilisinin doğum gününü kutlayan Erbil, düzenledikleri parti sırasında Ceylan'a evlilik teklifinde bulundu. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü şovmen yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'le arasındaki dikkat çeken telefon görüşmesini de anlattı.
29.09.2023 Magazin
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi.
20.09.2023 Magazin
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması
Hande Subaşı'dan Serenay Sarıkaya açıklaması Hande Subaşı görüntülendi. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcı kimliğiyle de bilinen Hande Subaşı, "İyi oyuncularda mutlak müzik kulağı vardır" diyerek meslektaşı Serenay Sarıkaya'ya övgüler yağdırdı.
20.09.2023 Magazin
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası vardı. Düğün detayları ortaya çıktı.
20.09.2023 Magazin
Reynmen evleniyor mu? Parmağında yüzük dikkat çekti
Reynmen evleniyor mu? Parmağında yüzük dikkat çekti Emire Cansu Kurtaran ile aşk yaşayan Ünlü şarkıcı Reynmen, son günlerde magazin kulislerinde konuşulan 'nişanlandı' dedikodularını doğrular nitelikte bir açıklamaya imza attı.
5.09.2023 Magazin
Serdar Ortaç yeniden evleniyor! Canlı yayında açıkladı: 'İnci, aşkım sana çalışıyorum’
Serdar Ortaç yeniden evleniyor! Canlı yayında açıkladı: 'İnci, aşkım sana çalışıyorum’ Pop müzik kralı Serdar Ortaç, bir süredir açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul ediyor. MS hastalığı ile boğuşan Serdar Ortaç geçtiğimiz haftalarda sahneleri bırakacağını duyurmuştu. Serdar Ortaç, şimdi de sosyal medya sayfasından açtığı canlı yayın üzerinden tekrar evlenebileceğinin sinyalini vererek kim olduğunu açıkladı.
2.09.2023 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi... Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 2019 yılında Chloe Loughnan'dan anlaşmalı olarak boşandı, Ortaç'tan 700 bin TL nafaka alan Loughnan yeniden evleniyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tektaşını gösteren Loughnan'ın yeninden evleneceğini görenler, "Serdar kurtulacak" ifadelerini kullandı.
29.08.2023 Magazin
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor ama korunmak çok kolay
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor ama korunmak çok kolay Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Tuğut, "Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor, hatta yok gibi. En önemli risk faktörleri erken yaşta cinsel ilişkiye başlamak, birden fazla cinsel partnerin olması, korunmasız her türlü temastır. Risk faktörlerini dikkate alarak bu hastalıklardan korunmak mümkün" dedi. 
18.08.2023 Sağlık
Ünlü şarkıcı Hakan Altun evleniyor mu? Açıklamalarıyla kafa karıştırdı!
Ünlü şarkıcı Hakan Altun evleniyor mu? Açıklamalarıyla kafa karıştırdı! Arabesk müziğin en sevilen isimlerinden Hakan Altun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Altun, muhabirlerin evlilik sorularına yeşil ışık yaktı.
18.08.2023 Magazin
Ferdi Tayfur ve Necla Nazır‘ın kızları Tuğçe Tayfur evleniyor!
Ferdi Tayfur ve Necla Nazır‘ın kızları Tuğçe Tayfur evleniyor! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yeni aşka yelken açtı. Tayfur Instagram hesabından paylaşım yaparak evleneceğini duyurdu.
10.08.2023 Magazin
Yüzük takıldı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor!
Yüzük takıldı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor! Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”da canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ rolüyle ünü sınırları aşan oyuncu Pınar Deniz, bir süredir ilişki yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım’dan evlilik teklifi aldı.
8.08.2023 Magazin
Son paylaşımındaki o detay kafa karıştırdı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu?
Son paylaşımındaki o detay kafa karıştırdı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? Kaan Yıldırım ile bir süredir ilişki yaşayan oyuncu Pınar Deniz'in sevgilisinden evlilik teklifi aldığı iddia edildi.
7.08.2023 Magazin
İrem Derici ve Atakan Işıktutan evleniyor mu? 'İrem aileye girdi'
İrem Derici ve Atakan Işıktutan evleniyor mu? 'İrem aileye girdi' 'Survivor' yarışmasıyla tanınan Atakan Işıktutan'ın, kendisinden yedi yaş büyük olan şarkıcı İrem Derici ile mutlu birlikteliği sürüyor. Instagram'da aşk pozlarını paylaşan çiftten 29 yaşındaki sporcu, 'evlilik teklifi' sorusunu yanıtladı. Işıktutan, "Ben rahatsız olmuyorum abi sanane?" diyerek, sevgilisi hakkında yapılan bazı yorumlara da isyan etti.
6.08.2023 Magazin
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor Burcu Esmersoy, Bodrum’daki evinin kapılarını “Bi Dolaplar Çeviriyoruz” isimli YouTube kanalına açtı.
17.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evleniyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evleniyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.