Evde Bakım Hizmeti

Evde Bakım Hizmeti

Son dakika evde bakım hizmeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evde bakım hizmeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evde bakım hizmeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evde Bakım Hizmeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evde bakım hizmeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 evde bakım hizmeti haberi bulunmuştur. Tüm evde bakım hizmeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim'in annesi son yolculuğuna uğurlandı!
Fatih Terim'in annesi son yolculuğuna uğurlandı! Teknik Direktör Fatih Terim'in dün hayatını kaybeden annesi Nuriye Terim, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.
26.11.2022 Şampiy10
Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim hayatını kaybetti
Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim hayatını kaybetti Galatasaray ve A Milli Takım'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim 91 yaşında vefat etti.
25.11.2022 Futbol
En önemli boşanma nedeni sorumsuz ve ilgisiz eş!
En önemli boşanma nedeni sorumsuz ve ilgisiz eş! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Resmi İstatistik Programı kapsamında beş yılda bir gerçekleştirilen ve dördüncüsü tamamlanan Türkiye Aile Yapısı Araştırması’nın (TAYA) ön bulguları yayımlandı. Bu kapsamda, katılımcıların yüzde 82,6’sı kadının çalışma hayatına ve sosyal hayata katkı sağlamasını değerli buldu.
20.04.2022 Gündem
Evde bakım hizmetlerine hekim ve psikolog desteği
Evde bakım hizmetlerine hekim ve psikolog desteği Evde bakım hizmetiyle vatandaşların evlerine misafir olan Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin uzman ekipleri pansuman, yatak yarası bakımı, serum takılması, enjeksiyon, sonda takılması, şeker-tansiyon ölçümü gibi hizmetler veriyor.
19.02.2022 Sağlık
Isparta’da 16 bin abone 2 gündür elektriksiz
Isparta’da 16 bin abone 2 gündür elektriksiz Isparta'da 3 Şubat'ta başlayan 2 gün etkili olan yoğun kar yağışı, birçok mahallede elektrik kesintilerine neden oldu. Elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamada, "Kesintilerin başladığı ilk anda Isparta ili, ilçe ve köylerinde 113 bin abonemize enerji verilemezken bu sayı 16 bin aboneye kadar indirilmiştir" denildi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise "Elektrik kesintisi nedeniyle ısınma sıkıntısı yaşayan bazı yerlerimiz var" ifadelerini kullandı.
5.02.2022 Gündem
Zorlu coğrafyada aşı çalışmalarını sürdürüyor
Zorlu coğrafyada aşı çalışmalarını sürdürüyor Kovid-19'la mücadelede iki doz aşılama oranının yüzde 71'i geçtiği Rize'de muhtarlar ile görüşerek aşı olacak kişileri belirleyen sağlık ekipleri, kentin en yüksek kesimindeki Çamlıhemşin'e bağlı yayla ve köylerde aşılama çalışması yapıyor.
10.10.2021 Sağlık
Ne zaman öleceğinizi hesaplayan çevrim içi makine
Ne zaman öleceğinizi hesaplayan çevrim içi makine Bilim insanlarından "Ne zaman öleceğim?" sorusunu yanıtlayan çevrim içi hesap makinesi atağı geldi. Bilim insanları, 50 yaş ve üstü kişilerin hayatını ne kadar daha sürdürebileceğini tahmin eden çevrim içi hesap makinesi geliştirdi.
10.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Para ödemesi yapılıyor! Hepsine zam geldi, artık...
Para ödemesi yapılıyor! Hepsine zam geldi, artık... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Bakan Selçuk güzel haberi kamuoyu ile paylaştı. Hepsi yükselti. Ödeme miktarı arttırıldı. 2021 ile birlikte aylık olarak bankaya yatırılan tutarların yükseltilmesi ile vatandaşların salgın sürecinden daha az etkilenmesini sağladı. Evde Bakım aylıkları bin 657 TL’ye yükseltilirken, SED ödemelerinde her bir çocuk için bin 161 TL ödenmeye başladı. Bakan Selçuk, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti’nden (SED) engeli ve yaşlı yardımlarına, evde bakım hizmeti ödemelerinden korumalı işyerlerine kadar pek çok başlıkta yapılan destek miktarlarını arttırdıklarını söyledi.
10.01.2021 Ekonomi
Aşı kimlere uygulanmayacak? Koronavirüs aşısı nerede yapılacak? Ücretsiz aşı kimlere yapılacak?
Aşı kimlere uygulanmayacak? Koronavirüs aşısı nerede yapılacak? Ücretsiz aşı kimlere yapılacak? Çinden gelecek aşı için nefesler tutulurken aşı ile ilgili merak edilenleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hafta içi yaptığı toplantıda anlattı. Bakan Koca, koronavirüs aşısının zorunlu olmayacağını ancak aşılamanın özendirileceğini belirtti. Koca, "3-4 gün içerisinde aşı ülkemize gelebilir" dedi. Peki, Koronavirüs aşısı geldi mi? Ücretsiz aşı kimlere yapılacak? Aşıda kimler kapsam dışı? Koronavirüs aşısı nerede yapılacak? İşte koronavirüs aşısı ile ilgili merak edilenler...
12.12.2020 Gündem
Bir yılda 8 bin hastaya evde bakım hizmeti
Bir yılda 8 bin hastaya evde bakım hizmeti Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan Evde Hasta Bakım Merkezi ve Ambulans Servisi ile yılda 8 bin kayıtlı hastaya yaklaşık 11 bin kez evde bakım hizmeti ve ayda yaklaşık 2 bin kişiye de ambulansla nakil hizmeti veriliyor. Fırsat buldukça evde hasta bakım hizmetlerinden yararlanan hastaları sık sık evlerinde ziyaret eden Başkan Aktaş, hem moral veriyor hem de hastalara şifa diliyor.
6.12.2020 Sağlık
Hepsi ücretsiz! Çoğu kişi bilmiyor, hemen başvurabilirsiniz...
Hepsi ücretsiz! Çoğu kişi bilmiyor, hemen başvurabilirsiniz... Bu desteklerin tamamı ücretsiz veriliyor. Herkes başvuruyu yapabilir. Sadece telefonla aramak, başvuru formunu doldurmak yeterli. Çoğu kişi bilmediği için talepte bulunmuyor. Belediyeler, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için 'evde bakım hizmeti' sunuyor. Saç kesiminden diş bakımına ve ev temizliğine kadar verilen bu ücretsiz desteklerden nasıl yararlanılır, nereye başvuru yapılması gerekiyor? İşte tüm bilgiler...
12.10.2020 Ekonomi
Evde bakım parası, yaşlı ve engelli aylıkları ile ilgili flaş gelişme...
Evde bakım parası, yaşlı ve engelli aylıkları ile ilgili flaş gelişme... Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ekim ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıkları ile evde bakım ödemelerinin hesaplara yatırıldığını açıkladı.
6.10.2020 Ekonomi
Engelli maaşı ne zaman yatacak? Engelli bakım ücretleri ne zaman yatıyor? Bakan açıkladı!
Engelli maaşı ne zaman yatacak? Engelli bakım ücretleri ne zaman yatıyor? Bakan açıkladı! Engelli bakım maaşı ne zaman yatacak sorusu yüzbinlerce engelli ve engelli yakını tarafından merak ediliyor. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk engelli maaşı ödemelerinin yapılacağı tarihi açıkladı. Peki, Engelli maaşı ne zaman yatacak? Engelli bakım ücretleri ne zaman yatıyor? İşte Engelli bakım ücretlerinin yatıralacağı tarih 2020!
5.09.2020 Ekonomi
Yaşlı ve engelli aylıkları ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Bakan Selçuk duyurdu
Yaşlı ve engelli aylıkları ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Bakan Selçuk duyurdu Eylül ayı yaşlı ve engelli aylıkları ödemeleri bugün itibariyle hesaplara yatırılmaya başlandı. Yaşlı ve engelli aylıkları ödemelerinin 4-9 Eylül 2020 tarihleri arasında PTT aracılığıyla yapıldığını, talep edilmesi halinde de aylıkların hanelere teslim edildiğini hatırlatan Bakan Selçuk, evde bakım ödemelerinin de 5 Eylül 2020 itibariyle gerçekleşmeye başlayacağını açıkladı.
4.09.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomide yeni dönem başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomide yeni dönem başlıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 19 yaşında programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İnşallah salgının ve etkilerinin geçmesiyle ekonomide yeni bir döneme gireceğiz. Bu döneminde şahlanma dönemi olacağına inanıyorum. Ülkemizin dünyanın en büyük 10 ekonomisine dahil edeceğiz bu dönemde, 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz' dedi.
13.08.2020 Gündem
Emeklilere müjde! Tamamı ücretsiz, yol parasını da devlet ödüyor...
Emeklilere müjde! Tamamı ücretsiz, yol parasını da devlet ödüyor... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. 42 ilde bulunuyor. SGK tek tek açıkladı. Emekli ve dar gelirli milyonlarca kişinin kaplıca tedavi parasını devlet karşılıyor. Refakatçi ve gündelik masraflar da devlet tarafından ödenenler listesinde. Otobüs bilet paralarını da devlet karşılıyor. Peki hangi hastalıklar ödeme kapsamında...
10.08.2020 Emekli
Evde bakım aylığı ne zaman ödenecek? Yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? Tarih belli oldu!
Evde bakım aylığı ne zaman ödenecek? Yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? Tarih belli oldu! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk evde bakım aylığı ve engelli aylığı ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Evde bakım aylığı ne zaman ödenecek? Engelli aylığı ne zaman yatacak? İşte evde bakım aylığı ve engelli aylığı ile ilgili açıklama...
25.07.2020 Ekonomi
Evde bakım aylığı ile yaşlı ve engelli aylıkları ödemeleri bayramdan önce yapılacak
Evde bakım aylığı ile yaşlı ve engelli aylıkları ödemeleri bayramdan önce yapılacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, engelli ve yaşlı vatandaşlar ile ailelerine bayram öncesi ekonomik destek sağlamak amacıyla evde bakım aylığı ile yaşlı ve engelli aylıkları ödemelerinin Kurban Bayramından önce yapılacağını açıkladı.
25.07.2020 Ekonomi
Türkiye'nin corona virüsle mücadelesine ilişkin detaylı paylaşım
Türkiye'nin corona virüsle mücadelesine ilişkin detaylı paylaşım Cumhurbaşkanlığı resmi Twitter hesabından Türkiye'nin Kovid-19'la mücadele sürecinde uluslararası işbirliğine, dijital hizmetlere, kurumlararası koordinasyona, bilimsel gerçeklere dayalı çalışmaya, şeffaf ve etkin iletişime, güçlü sağlık sistemine, disiplinli mali yapı ve üretken ekonomiye ilişkin paylaşım yapılarak sürecin detayları anlatıldı.
30.04.2020 Corona Virüsü
"Doktor aşı için eve geldi"
"Doktor aşı için eve geldi" Ece Vahapoğlu, 4 aylık bebeği Efe’nin aşısı için evde bakım hizmeti aldığını anlattı.
10.04.2020 Magazin
517 bin kişiye evde bakım hizmeti  veriliyor
517 bin kişiye evde bakım hizmeti veriliyor Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, engellilerin topluma entegre edilmelerine yönelik eğitim, rehabilitasyon, beceri ve yeti kazandırma gibi hizmetler verdiklerini belirterek, "Türkiye'de 517 bin ağır engelli kardeşimiz evde bakım desteği alıyor." dedi.
16.02.2020 Ekonomi
Emekli ve yaşlıya evde destek! Kimler nasıl yararlanır?
Emekli ve yaşlıya evde destek! Kimler nasıl yararlanır? Milyonlarca emekli ve yaşlıyı çok yakından ilgilendiriyor Ailesiyle veya evinde yalnız yaşayan emekli ve yaşlılar bir süre sonra ihtiyaçlarını tek başına gideremez hale geliyor. İhtiyaç sahibine yardım eli uzatan belediyelerin, saç kesiminden diş bakımına, ev temizliğinden yemek pişirmeye kadar evde verilen hizmetlerinden nasıl yararlanabilirsiniz? İşte bütün detaylar...
18.01.2020 Emekli
Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda yeni gelişme!
Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda yeni gelişme! Giresun'da yatalak eşinin evde bakım hizmeti alması ve ilaçlarının temini için sağlık ocağına giden Yusuf Topal'ın (82), tartıştığı doktorun 'beyaz kod' vermesi üzerine gelen polislerce biber gazı sıkılıp, ters kelepçe takıldığı sırada kalp krizi geçirerek, yaşamını yitirmesiyle ilgili davada tutuksuz yargılanan 2 polise, yaptıkları müdahalenin görüntüleri izletildi. Kendilerini 'Orantılı güç kullanmak istedikleri' yönünde savunan polisler hakkında daha önce verilen yurt dışına çıkış yasağı kaldırıldı.
30.11.2019 Yaşam
Yanık ünitesinde 250 hasta şifa buldu
Yanık ünitesinde 250 hasta şifa buldu Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 5 yıl önce kurulan yanık ünitesinde, bugüne kadar tedavi gören 250 hasta şifa buldu.
19.07.2019 Sağlık
Bakan Koca'dan flaş Deniz Baykal açıklaması
Bakan Koca'dan flaş Deniz Baykal açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Koca, "Bu seçimin normal, basit bir seçim olmadığını, 31 Mart'ın tarihi sorumluluk gerektiren bir seçim olduğunu düşünüyorum" dedi. Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili de bilgi veren Bakan Koca,"Baykal'ın Türkiye'nin geleceğini takip ettiğini, gündemi yakinen bildiğini ve gelecekten umutlu olduğunu gördüm." diye konuştu.
28.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Evde Bakım Hizmeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evde bakım hizmeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.