Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fatih Terim'in annesi son yolculuğuna uğurlandı!

Fatih Terim'in annesi son yolculuğuna uğurlandı!

Teknik Direktör Fatih Terim'in dün hayatını kaybeden annesi Nuriye Terim, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Fatih Terim'in annesi son yolculuğuna uğurlandı!

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in bir süre önce rahatsızlanan ve evde bakım hizmeti alan annesi Nuriye Terim (91) dün hayatını kaybetti. Anne Terim'in cenazesi bugün öğle saatlerinde Asri Mezarlığa getirildi. Nuriye Terim için burada cenaze töreni düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Nuriye Terim, Adana Asli Mezarlığı'nda kocasının yanına defnedildi.

Cenaze törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Adana Valisi Süleyman Elban, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Adana Demirsporlu futbolcu Younes Belhanda, Acun Ilıcalı ile spor ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı.

TAZİYE MESAJLARI

TFF: A Millî Takımımızda 3 dönem Teknik Direktörlük ve Türkiye Futbol Direktörlüğü görevlerini başarıyla gerçekleştirmiş Sayın Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet; Sayın Fatih Terim, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

Galatasaray: "Efsanemiz Fatih Terim'in kıymetli annesi Nuriye Terim'in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhume Nuriye Terim'e Allah'tan rahmet; kederli Terim Ailesi'nin tüm mensuplarına, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz."

Adana Demirspor: "Fatih Terim'in değerli annesi Nuriye Terim'in hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumeye Allah'tan rahmet, Fatih Terim'e, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

İstanbulspor: "Türk futbolunun değerli teknik direktörlerinden Fatih Terim’in annesi Nuriye Terim’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Ankaragücü: "Eski Teknik Direktörümüz Fatih Terim’in annesi Nuriye Terim'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Nuriye Terim'e Allah’tan rahmet, Terim ailesine sabır ve başsağlığı dileriz."

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük: "Fatih Terim'in kıymetli annesi Nuriye Terim'in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Nuriye Terim’e Allah’tan rahmet, Terim ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."