Milyonlarca ev kadınına emeklilik fırsatı! Devlet karşılayacak
Milyonlarca ev kadınına emeklilik fırsatı! Devlet karşılayacak Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ev kadınlarına emeklilik kapısı açılıyor. 14 milyon kadın emeklilik için başvurabilecek. Sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. AK Parti Seçim Beyannamesi'nde emeklilik yaşı, ev kadınlarına erken emeklilik, yeni istihdam fırsatları, çalışma hayatında yenilikler konusunda önemli adımlar yer aldı. Ev kadınlarının emekliliğine destek sağlanacak, emeklilik yaşı özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilecek.
13.04.2023 Emekli
Emeklilk fırsatı! SGK'ya başvuru şartı var, çalışmayanlar yararlanıyor, 1.144 lira...
Emeklilk fırsatı! SGK'ya başvuru şartı var, çalışmayanlar yararlanıyor, 1.144 lira... SGK tarafından çalışmadan emeklilik imkanı sağlanıyor. Dilekçe ile başvuru yapmak yeterli. Bu haktan daha çok bir süre çalışmış ancak çeşitli nedenlerden dolayı iş hayatını bırakmak zorunda kalmış kişiler yararlanıyor. Özellikle ev hanımları için önemli bir fırsat oluşturuyor.
16.11.2021 Emekli
Ev kadınları nasıl emekli olur?
Ev kadınları nasıl emekli olur? Milyonlarca ev kadını nasıl emekli olacağını merak ediyor. Ev kadınları nasıl emekli olabilir? Ev kadınlarının emekli olabilmesi için şartlar neler? Sigortası olmayan ev kadınlarına emeklilik imkanı var mı? İşte tüm bilgiler...
9.07.2020 Emekli
Ev kadınlarına emeklilik
Ev kadınlarına emeklilik Birçok kadın aile bütçelerine katkı sağlamak için evinden çalışıyor. El işi yapanlar, bahçesinde ürettiği sebze ve meyveleri işleyerek satan binlerce aile var.
18.04.2019 Ekonomi