Ev Hali

Ev Hali

Son dakika ev hali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev hali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev hali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Hali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev hali gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.155 ev hali haberi bulunmuştur. Tüm ev hali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı!
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı! Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. Bu evlilikten Lalin ve Leyla adında iki kızı oldu. Sosyal medyayı sık kullanan Sinem Kobal, dün ilk göz ağrısı kızı Lalin'le ev hallerini paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.
21.01.2024 Televizyon
Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara’dan endişelendiren haber! Ünlü gazeteci açıkladı: Kimse ona söylemiyor
Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara’dan endişelendiren haber! Ünlü gazeteci açıkladı: Kimse ona söylemiyor Galatasaray'ın transferinde son aşamaya geldiği Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara’dan sevenlerini üzen haber geldi. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Wanda Nara'nın sağlık sorununa ilişkin endişe verici bir iddia ortaya atıldı.
15.07.2023 Magazin
Zeynep Bastık dansıyla sosyal medyayı salladı!
Zeynep Bastık dansıyla sosyal medyayı salladı! Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Zeynep Bastık yine olay oldu. Sütyensiz ev haliyle kamera açıp evde yeni şarkısında dans ettiği anları paylaşan Bastık hayranlarını mest etti.
22.06.2023 Vatan TV
Wanda Nara'nın ev hali! Beğeni ve yorum yağdı
Wanda Nara'nın ev hali! Beğeni ve yorum yağdı Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile bir dargın bir barışık ilişkisi olan Wanda Nara, ev halini paylaştı. Ünlü isme beğeni ve yorum yağdı.
30.04.2023 Magazin
Zeynep Bastık ev halini paylaştı!
Zeynep Bastık ev halini paylaştı! İç çamaşırlı ev hallerini sosyal medyadan paylaşarak dikkat çeken Zeynep Bastık son günlerde beyaz küloduyla da Ekşi Sözlük gündemine girmişti. Eleştirileri umursamayan Bastık'tan bu sefer de siyah minicik taytıyla dans videosu geldi.
10.01.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Seda Üren'in ev hali gündem oldu! 'Kışa hazırlık'
Ünlü şarkıcı Seda Üren'in ev hali gündem oldu! 'Kışa hazırlık' Ünlü şarkıcı Seda Üren, kışlık erzak hazırlıkları için kolları sıvadı. Evde domates salçası ve sosu yapan Üren, o anları "Kışlık sosları yapmak nasip oldu" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
30.08.2022 Magazin
İlayda Alişan'ın ev paylaşımı olay oldu! 'Ben güneşi severim, kışa ait olsa bile"
İlayda Alişan'ın ev paylaşımı olay oldu! 'Ben güneşi severim, kışa ait olsa bile" Masumiyet dizisinde adından söz ettiren daha sonra Kırmızı Oda'da rol alan İlayda Alişan cesur paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Ünlü isim ev haliyle de beğeni topladı.
16.03.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu ev halini paylaştı! Makyajsız hali...
Esra Dermancıoğlu ev halini paylaştı! Makyajsız hali... ‘Fatmagül'ün Suçu Ne?' isimli dizide hayat verdiği 'Mukaddes’ rolüyle akıllara kazınan, daha sonra birçok başarılı yapımda yer alan Esra Dermancıoğlu, makyajsız ev halini paylaştı.
13.01.2022 Magazin
Yasmin Erbil ev halini paylaştı!
Yasmin Erbil ev halini paylaştı! Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Instagram paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Yasmin Erbil son olarak yatakta olduğu bir kareyi Instagram sayfasından paylaştı.
5.01.2022 Magazin
Hülya Avşar'dan sıfır makyaj ev pozu!
Hülya Avşar'dan sıfır makyaj ev pozu! Instagram'ı aktif kullanan ünlülerden biri olan Hülya Avşar, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Kısa bir süre önce sahnelere geri dönen ve seçtiği iddialı kıyafetlerle adından söz ettiren Avşar kızı, bu kez doğal güzelliğini gözler önüne serdi.
12.12.2021 Magazin
Bergüzar Korel ev halini paylaştı!
Bergüzar Korel ev halini paylaştı! Geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bergüzar Korel, birkaç gün önce kızıyla ilk pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Güzel oyuncu, son olarak küçük oğlu Han ve minik kızı Leyla ile evinin salonunda çekilen fotoğrafını paylaştı.
28.11.2021 Magazin
Bengü: Bizim evde durumlar böyle
Bengü: Bizim evde durumlar böyle İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü, oğlu Selim ve kızı Zeynep ile birlikte objektif karşısına geçti. Ünlü şarkıcı, "Bizim evde durumlar böyle... Bu fotoğraf, minik Selim’i besledikten hemen sonra çekildi… İlk günlerdeki 'Her şeye yetebilir miyim?' kaygımı geride bıraktım" diye konuştu.
23.11.2021 Magazin
Ezgi Mola ev halini paylaştı
Ezgi Mola ev halini paylaştı Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Ezgi Mola, son pozuyla yine gündem oldu. Güzel oyuncu, evinin salonunda verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
8.11.2021 Magazin
Hande Erçel balkonda ev halini paylaştı! Beğeni yağdı
Hande Erçel balkonda ev halini paylaştı! Beğeni yağdı Hande Erçel, Türkiye’de en yüksek sosyal medya takipçisine sahip ünlü isimlerden biri olarak yer alıyor. Ev halini takipçileriyle paylaşan Erçel’in gönderisini, başta sevgilisi Kerem Bürsin olmak üzere 2 buçuk milyona yakın kişi beğendi.
22.05.2021 Magazin
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...'
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...' Müzik piyasasının durma noktasına geldiği pandemi döneminde ‘Yaşam Çiçeği’ isimli albümünü çıkardı. “Yürekliyim!” diyor. Jennifer Lopez benzetmelerine “Ben güzel bir kadınım, neden birine benzemek için çabalayayım” diye cevap veriyor. 2019’da müzisyen Erkan Erzurumlu ile nikâh masasına oturan Ziynet Sali, ilişkilerinin ilk adımında ona hellim peynirinin yardımcı olma hikâyesini anlatıyor.
24.04.2021 Magazin
Demet Özdemir ev pozuyla dikkat çekti!
Demet Özdemir ev pozuyla dikkat çekti! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, Instagram hesabından ev pozunu paylaştı. Özdemir'e yorum ve beğeni yağdı.
28.12.2020 Magazin
Seda Akgül'ün ev hali olay oldu
Seda Akgül'ün ev hali olay oldu Son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren sunucu Seda Akgül'ün evin içinde çektirdiği fotoğrafları olay oldu.
24.02.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yapmak istediler! Uçaklarımız kalktı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yapmak istediler! Uçaklarımız kalktı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep İl Teşkilatı'nın yemeğinde konuşma yaptı. Erdoğan, "Bugün yine Irak tarafında bir yanlış yapmak istediler. Uçaklarımız, silahlı insansız hava araçlarımız kalktı, hepsi dağılma durumunda kaldı" ifadelerini kullandı.
26.01.2019 Gündem
Didem Soydan'ın ev hali!
Didem Soydan'ın ev hali! Sosyal medyada verdiği ayarlarla, attığı tweetlerle ve doğal paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Didem Soydan ev halini paylaştı.
18.11.2018 Magazin
Hapishane illaki şiddet demek değil
Hapishane illaki şiddet demek değil Kadınlar koğuşundaki hikayeleri konu alan Avlu dizisiyle ekrana dönen Nursel Köse, kadın hapishanelerine önyargıları kıracaklarını söylüyor. Köse kadınlarla sette çalışmanın rahat olduğunu ekliyor.
28.04.2018 Arşiv
Aslı Enver ve Murat Boz'un ev halleri!
Aslı Enver ve Murat Boz'un ev halleri! Uzun zamandır yeni single çalışmasına ağırlık veren şarkıcı Murat Boz ile sevgilisi Aslı Enver birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı. İkilinin ev hali beğeni topladı.
9.02.2018 Magazin
'Sütyen' açıklaması: Aleyna Tilki eve geldiğinde...
'Sütyen' açıklaması: Aleyna Tilki eve geldiğinde... Önceki akşam Karaköy Çilek'te sahne alan şarkıcı Aynur Aydın, arkadaşı Aleyna Tilki hakkındaki sözlerine açıklık getirdi.
19.01.2018 Magazin
Şeyma Subaşı bağlama çaldı türkü söyledi!
Şeyma Subaşı bağlama çaldı türkü söyledi! Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'nın Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk'le birlikte oynadığı skeç geceye damga vurdu. Ev kadını Şeyma, Acun'a "Haşmetlim" dedi, mantı açıp türkü söyledi.
28.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ev Hali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev hali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.