Gazete Vatan Logo
Magazin Bengü: Bizim evde durumlar böyle

Bengü: Bizim evde durumlar böyle

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü, oğlu Selim ve kızı Zeynep ile birlikte objektif karşısına geçti. Ünlü şarkıcı, "Bizim evde durumlar böyle... Bu fotoğraf, minik Selim’i besledikten hemen sonra çekildi… İlk günlerdeki 'Her şeye yetebilir miyim?' kaygımı geride bıraktım" diye konuştu.

Bengü: Bizim evde durumlar böyle

2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren Bengü, kızı Zeynep'i bir yıl sonra kucağına almıştı. Ünlü şarkıcı, 22 gün önce de Selim adını verdiği oğlunu dünyaya getirdi. Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ve ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü'den yeni bir paylaşım geldi. Çocuklarıyla birlikte kamera karşısına geçen ünlü isim, ev hallerini yayınladı.

"BİZİM EVDE DURUMLAR BÖYLE"

"Bizim evde durumlar böyle... Bu fotoğraf, minik Selim’i besledikten hemen sonra çekildi" ifadelerini kullanan Bengü şöyle devam etti; "İlk günlerdeki 'Her şeye yetebilir miyim?' kaygımı geride bırakarak; tabii ki en başta eşimin desteğiyle ve büyük aşkım, ilk göz ağrım Zeynep'imin sevgi dolu kalbiyle, ona her şeyi tek tek anlatarak; saklamadan, saklanmadan; tam tersi onu da bu tatlı sürece dahil edip, kardeşinin bize ihtiyacı olduğunu söyleyerek ve de onun da yardımını alarak, ikisini de öpüp koklayarak, hep birlikte anın tadını çıkararak geçiyor…"

Her şey sevmekle başlıyor ve tabi ki şeffaf olmak; paylaşmak, sımsıkı sarılmak; anda kalmakla… Buyurun o zaman; tüm ev halimizle evlatlarım ve ben..." Ünlü şarkıcının gönderisi 41 binden fazla beğeni ve yorum aldı.
Geçtiğimiz hafta Selim Selimoğlu ile birlikte hastaneden çıkarken objektiflere yansıyan Bengü, "Şükürler olsun sağlıklı ve çok kolay bir doğum oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"ŞU AN KISKANÇLIK YAPMADI"

Bengü, “Zeynep kardeşini öptü, kokladı. Tam algılayamıyor ama biraz farkında. Şu an bir kıskançlık yapmadı ama sonrasında her çocuk gibi anne babayı paylaşırken yapabilir" dedi. Ünlü şarkıcı, "Bundan sonrası bizde artık. İkisine de aynı sevgiyi, hatta Zeynep’e biraz daha fazla ilgiyi göstereceğiz” sözleriyle, duygularını dile getirdi.