Etik Kurulu

Etik Kurulu

Son dakika Etik Kurulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Etik Kurulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Etik Kurulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Etik Kurulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan etik kurulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.371 etik kurulu haberi bulunmuştur. Tüm etik kurulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor arasındaki müsabaka çok ilginç bir istatistikle sona ermişti. 90 dakika tamamlandığında iki takım da rakip kaleye bir şut dahi çekmemişti. Bu sonuçla Ankaraspor play-off’u, Nazilli ise kümede kalmayı garantiledi. Çok tartışılan maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu şike iddiaları üzerine inceleme başlattı.
29.04.2024 Şampiy10
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, spor yazarı Levent Tüzemen'e VAR kayıtları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.
9.11.2023 Galatasaray
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti Sarı-lacivertli kulüp, Galatasaray Sportif AŞ Vekili Erden Timur'un açıklamalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı.
20.10.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
TFF, kurulları belirledi
TFF, kurulları belirledi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı toplantının ardından Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'ndaki isimleri belirledi.
17.07.2023 Süper Lig
İstanbul merkezli 4 ilde organ ticareti operasyonu: 9 gözaltı
İstanbul merkezli 4 ilde organ ticareti operasyonu: 9 gözaltı İstanbul merkezli 4 ilde sahte belge düzenleyerek organ ticareti yaptıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
18.05.2023 Gündem
Boşandığı eşine 'yeni bir hayat' verdi
Boşandığı eşine 'yeni bir hayat' verdi Kadına yönelik şiddet olaylarına her gün bir yenisi eklenirken, İzmir’de bir çocuk annesi Bahar Azak (42) 10 yıl önce boşandığı, nakil olmaması halinde sayılı günleri kalan eski eşi Can Şay’a karaciğer donörü olup, insanlık dersi verdi. Karaciğer nakliyle oğlunun babasına yeni bir hayatın kapılarını açan Azak, “Ayrılmış olsak da o benim hayatımın bir parçası. Ameliyata umutsuzlukla girip, mutlulukla çıktık” dedi.
6.11.2022 Yaşam
Organ ticareti çetesinin liderinden skandal savunma: Allah rızası için...
Organ ticareti çetesinin liderinden skandal savunma: Allah rızası için... 2012 ve 2013 yılları arasında faaliyet gösteren çeteyle ilgili yapılan soruşturma sonucunda, böbreklerini satışa çıkaran 7 kişinin de aralarında bulunduğu 36 sanık hakkında, 2017’de Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde Dava açıldı. Davada bir doktorun yanı sıra, Mısır Büyükelçiliği’nde vize bölümünün bir çalışanı da sanık olarak yer aldı. 60 yıl hapis cezasına çarptırılan çete lideri, “Allah rızası için” yardımcı olduğunu söyledi.
8.08.2022 Gündem
AK Parti, Kızılcahamam'da kampa giriyor
AK Parti, Kızılcahamam'da kampa giriyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak AK Parti 30'uncu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, cuma günü Kızılcahamam'da başlayacak.
1.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Böyle kepazeliği asla izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Böyle kepazeliği asla izin vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etik Eğitimi ve Etik Eğitici Yetiştirilmesi İşbirliği Protokolü İmza Töreni'nde konuştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddialarına tepki gösteren Erdoğan, "Böyle bir kepazeliğe, ahlâksızlığa, rezilliğe asla izin veremeyiz. Bir cumhurbaşkanının ailesini hedef alarak böyle bir süreci işletmek akıl kârı değildir" dedi.
26.05.2022 Siyaset
CSKA Moskova'ya daha yeni imza atmıştı! FIFA açıkladı Yusuf Yazıcı depremi...
CSKA Moskova'ya daha yeni imza atmıştı! FIFA açıkladı Yusuf Yazıcı depremi... Rusya - Ukrayna savaşıyla beraber FIFA'nın sert yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rus kulüpleri yabancı futbolcularıyla yollarını ayırma tehlikesiyle karşı karşıya...
8.03.2022 Futbol
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! WhatsApp yazışmaları ile ilgili flaş karar
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! WhatsApp yazışmaları ile ilgili flaş karar Çalışan milyonları ilgilendiriyor. Mahkemeden milyonlarca çalışanı ilgilendiren flaş bir karar geldi. WhatsApp yazışmaları delil gösterilerek kovulan bir çalışan, şirkete karşı açtığı işe iade davasını kazandı. Ancak son karar, bu zamana kadar WhatsApp mesajları gerekçe gösterilerek işten çıkarma davalarıyla ilgili akıllarda soru işaretleri bıraktı. Uzmanlar, "Mesajları elde edilme şekli önemli" deyip tüm çalışanları ilgilendiren, dikkat çeken uyarılarda bulundu.
13.02.2022 Çalışan Hakları
O paylaşımı yapmayacaktı! Menajeri resmen açıkladı! Daha gelir gelmez kovuldu
O paylaşımı yapmayacaktı! Menajeri resmen açıkladı! Daha gelir gelmez kovuldu Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova'ya imza atması bir hayli olaylı oldu. Yıldız orta saha hakkında yaptığı paylaşımla tepki toplayan Katerina Kirilcheva'nın CSKA TV Genel Yayın Yönetmenliğinden kovulduğu ortaya çıkarken Etik Kurulu'nun verdiği son karar ise ortalığın yatışmasına yetti.
11.02.2022 Futbol
Turkovac yan etkileri ne? Turkovac ne kadar etkili? İşte Turkovac faz 3 sonuçları!
Turkovac yan etkileri ne? Turkovac ne kadar etkili? İşte Turkovac faz 3 sonuçları! Hacettepe Üniversitesi'nde TURKOVAC aşısının Faz-3 çalışmaları sonuçlarını açıkladı. Çalışmada, TURKOVAC, muadil bir aşı olan Coronavac ile karşılaştırıldı. TURKOVAC'ın faz-3 çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Prof. Dr. Mine Tanrıöver, aşının etkinliği ve sık görülen yan etkileri ile ilgili bilgi verdi. Peki, Turkovac yan etkileri ne? Turkovac ne kadar etkili? İşte Turkovac faz 3 sonuçları!
12.01.2022 Sağlık
Güldal Akşit kimdir? AK Parti'nin kurucu üyesi Güldal Akşit korona mıydı, neden öldü? Biyografisi ve siyasi kariyeri
Güldal Akşit kimdir? AK Parti'nin kurucu üyesi Güldal Akşit korona mıydı, neden öldü? Biyografisi ve siyasi kariyeri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlarından, AK Parti'nin kurucu üyesi ve eski devlet bakanı Güldal Akşit vefat etti. Peki, Güldal Akşit kimdir? AK Parti'nin kurucu üyesi Güldal Akşit korona mıydı, neden öldü?
3.12.2021 Gündem
Kamuda yeni dönem! Flaş karar resmen duyuruldu, yeni kurallar...
Kamuda yeni dönem! Flaş karar resmen duyuruldu, yeni kurallar... Kamuda yeni dönem! Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Yeni karar resmen duyuruldu. Kurallar tek tek açıklandı. Kamu görevlilerinin sosyal medya paylaşımlarında uymaları gereken etik ilkeler belirlendi.
29.09.2021 Ekonomi
Doktor Hasan Gokal'ın aşı kararı hayatını altüst etti!
Doktor Hasan Gokal'ın aşı kararı hayatını altüst etti! ABD' yaşayan Dr. Hasan Gokal'ın 10 adet koronavirüs aşısının ziyan olamaması için verdiği savaş hayatını altüst etti. Gokal'ın avukatı Joe Ahmad, "Belli ki Anderson, Smith ve Jones soyadlı insanları aşılasa kahraman kabul edilecek, işinden kovulmayacak, mahkemelik olmayacak, aşağılanmayacak ve çok şükür kendisine hüküm giydirmeyi reddeden bir büyük jürinin karşısına çıkmak zorunda kalmayacaktı" ifadelerini kullandı.
23.09.2021 Gündem
Ankara Yenimahalle Belediyesi'nde böbrek nakli skandalı!
Ankara Yenimahalle Belediyesi'nde böbrek nakli skandalı! Gelen son dakika haberine göre; Coşkun, Yenimahalle Belediyesi'nde işçiydi. Boşandığı eşiyle birlikte yaşayan 3 çocuğu vardı. Ekonomik sıkıntılarla boğuşuyordu. Kendisi, anne babasıyla kalıyordu. Bir gün belediyede şoför olarak çalışan Yörükoğlu'nun hasta olduğunu öğrendi. 10 yıldır işe gelmeden maaş alan Yörükoğlu'nun böbrek nakli olması gerekiyordu. Sarıaslan ve Neslihanoğlu'nun isteğiyle ona ve belediyedeki birçok işçiye test yapıldı. Sonuçta da Coşkun'un böbreğiyle Yörükoğlu'nunkinin doku değerleri yüzde 100 uyumlu çıktı.
1.09.2021 Gündem
Üniversite sahte tez skandalıyla çalkalanıyor!
Üniversite sahte tez skandalıyla çalkalanıyor! ‘Sahte tez’ hazırlanmasına yönelik soruşturma talebi üniversite tarafından 3 kez engellendi. Karar Danıştay tarafından üç kez iptal edildi. Tezin danışmanı yargılanırken, tezi yazan ile veri temin edene soruşturma açılmadı.
24.08.2021 Gündem
Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığına Zerrin Güngör atandı...
Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığına Zerrin Güngör atandı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığına Zerrin Güngör atandı.
10.07.2021 Gündem
Sinovac mı Biontech mi, hangi aşı daha etkili? Hangi korona aşısı daha iyi?
Sinovac mı Biontech mi, hangi aşı daha etkili? Hangi korona aşısı daha iyi? Sinovac aşısı mı Biontech mi? sorusu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Biontech aşısının Türkiye'ye getirildiğini ve ilk dozlarının uygulanmaya başladığını duyurmasının ardından, herkes tarafından cevabı aranan soru oldu. Aşı sırası gelip, aşı hakkı kazanan vatandaşlar Sinovac aşısının mı, Biontech aşısının mı daha etkili olduğunu merak ediliyor. Sinovac ve Biontech aşısı hakkındaki merak edilenler…
6.04.2021 Gündem
Sinovac aşısı ile ilgili çok çarpıcı gerçek! Yüzde 99 çıktı...
Sinovac aşısı ile ilgili çok çarpıcı gerçek! Yüzde 99 çıktı... Türkiye'nin kullandığı Sinovac aşısı ile ilgili çok çarpıcı gerçek ortaya çıktı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi sağlık çalışanlarının yürüttüğü 'SARS CoV-2 İnaktif (Sinovac-Coronavac) aşısının bağışıklık yanıtı' araştırması sonuçlandı. Araştırmaya göre aşının ikinci dozundan sonra kadınlarda yüzde 99.2, erkeklerde ise yüzde 95.7 oranında etkili antikor yanıtı tespit edildi. Manisa CBÜ Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğrt. Üyesi Şebnem Şenol Akar, "Burada vurgulamamız gereken şey bir doz aşının asla yeterli olmayacağı, muhakkak ikinci dozun olunması gerektiğidir. Koruyuculuğun bu şekilde oluşabileceğini söylememiz çok önemli" dedi.
5.04.2021 Sağlık
Beşiktaş Belediye eski Başkanı Hazinedar hakim karşısında
Beşiktaş Belediye eski Başkanı Hazinedar hakim karşısında Beşiktaş Belediyesi Meclis eski Üyesi Çetin Kırışgil ile birlikte görevdeyken haksız mal edindikleri ve mal bildiriminde bulanmadıkları iddiasıyla 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Tüm raporlar lehime. Ortada bir suç yok, ama dava var" dedi. Duruşmanın 25 Ekim'e ertelenmesi üzerine Hazinedar, "Ben mağdurum. Böyle yargılama olur mu? Bir senedir hakim bekliyoruz burada. Allah sizi de düşürsün inşallah buralara" diyerek hakime tepki gösterdi.
31.03.2021 Gündem
Sepp Blatter 6 yıl 8 ay men!
Sepp Blatter 6 yıl 8 ay men! Eski FIFA Başkanı Sepp Blatter, finansal konularda görevini kötüye kullanma gerekçesiyle futboldan 6 yıl 8 ay men cezası verildi.
24.03.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Etik Kurulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki etik kurulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.