Ether

Ether

Son dakika Ether haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ether ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ether haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ether

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ether gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 ether haberi bulunmuştur. Tüm ether haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Bitcoin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle hafta boyunca rekor kırmasının ardından yüzde 4,6 gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.
15.03.2024 Ekonomi
Bitcoin yine rekor kırdı! 1 trilyon dolar sınırını aştı
Bitcoin yine rekor kırdı! 1 trilyon dolar sınırını aştı Bitcoin'in piyasa değeri 1 trilyon doları aştı. Ayrıca dijital para biriminin değeri gün içerisinde 51 bin doların üzerine çıktı.
14.02.2024 Ekonomi
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı!
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı! Bitcoin fiyatı yükseliş ivmesinde bir kayıp gösteriyor. Uzmanlar, bunun nedeninin yatırımcıların kar realizasyonu yapması olabileceğini belirtirken Bitcoin'in daha düşük bir dip hareketine doğru yönelebileceğini söylüyor.
18.04.2023 Ekonomi
Kripto para alacaklar dikkat! 1.8 milyar dolar buhar oldu
Kripto para alacaklar dikkat! 1.8 milyar dolar buhar oldu Kripto paraya yatırım yapmayı planlayanları yakından ilgilendiriyor. Kripto varlıkların piyasadaki hacmi her geçen gün artarken dolandırıcılık haberleri de sektörde yasal zeminin tam anlamıyla yaratılamamasının da etkisiyle her geçen yıl artıyor. Son yıllarda soyguncuların yeni gözdesi kripto paralar olurken; yılın ilk yarısında 1.8 milyar dolarlık kripto para çalındığı belirtiliyor. Bugüne kadar dolandırıcılık, izinsiz giriş ve çöküş gibi nedenlerle toplamda 2 bin 861 proje, 45 milyar doları aşan kayıplara neden oldu.
25.07.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son durum ne? Yükseliş trendine mi giriyor? Dip seviyeyi gören Bitcoin'de heyecanlandıran hareketlilik
Kripto paralarda son durum ne? Yükseliş trendine mi giriyor? Dip seviyeyi gören Bitcoin'de heyecanlandıran hareketlilik Dünyada yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından kripto para borsası derinden sarsıldı. Bir büyük bir yükseliş trendine giren Bitcoin, aralık 2020'den bu yana ilk kez 20 bin doların altını gördü. 17 bin dolar seviyesini de test eden Bitcoin'le ilgili uzmanlardan endişelendiren uyarılar da geliyor. Öte yandan düne göre Bitcoin piyasasında olumlu yönde hareketlilik de yaşanıyor. Peki, Bitcoin piyasalarında neler oluyor? Son dakika haberleri var mı? Kripto paraların geleceğini ne bekliyor, güncel rakamlar ne? İşte bu soruların yanıtları...
19.06.2022 Ekonomi
Kripto paralarda rekor düşüş! Dip seviye! Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralarda rekor düşüş! Dip seviye! Bitcoin, Ethereum... Bitcoin'de son dakika gelişmesi! Rekor düşüş. Kripto para fiyatları dibi gördü. Kripto paralarda sert düşüş devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum’un değeri yatırımcıları korkuttu. Diğer kripto para birimlerinde de sert düşüşler sürüyor. Bitcoin haftanın ikinci işlem gününde de gerileme kaydederek yüzde 10 düşüşle 21 bin doların altını test etti. Ether ve Avax gibi para birimlerinde de sert düşüşler yaşanıyor.
14.06.2022 Ekonomi
Kripto para ile ilgili flaş açıklama! Piyasadan silindi
Kripto para ile ilgili flaş açıklama! Piyasadan silindi Yüksek enflasyon ve faiz ortamına ilişkin endişelerin yanı sıra sabit coinlerdeki istikrarsızlığın sıçraması ile kripto piyasalardaki kayıplar sürüyor. Bu gelişmelerle birlikte, nisan başında 2,1 trilyon doları aşan kripto para piyasasının toplam değeri 1,2 trilyon dolar seviyelerine geriledi.
24.05.2022 Ekonomi
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin dibi gördü, 'ölümcül' seviyeye yaklaştı,  Ethereum, Binance Coin, Ripple...
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin dibi gördü, 'ölümcül' seviyeye yaklaştı, Ethereum, Binance Coin, Ripple... Kripto paralar yön değiştirdi. Uzun süre yatırımcısının yüzünü güldüren kripto varlıklar düşüş eğiliminden kurtulamıyor. Piyasa altüst oldu. Yatırımcının tedirgin bekleyişi sürüyor. Kripto paralar resmen eriyor. Son üç buçuk ayın gerisine düştü. Bitcoin yeni haftaya da düşüşle başladı. 33.400 doların altını gördü. Bitcoin'deki günlük düşüş yüzde 2.5'i buldu. Kripto varlıklar topyekun düşüyor. Ethereum yüzde 3.1 değer kaybederek 2.460 dolara düştü. Binance Coin son 24 saatte yüzde 2.3 düşerken, Ripple yüzde 1.4, Solana yüzde 2.5, Cardano (ADA) yüzde 4, Terra yüzde 3.5, Dogecoin ise yüzde 2.4 değer kaybetti. Öte yandan Bitcoin ile ilgili kritik tahmin geldi. Kripto paraların atası Bitcoin düşüşünü sürdürerek 'ölümcül' seviyeye gelecek. Arthur Hayes Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle korelasyonunun rekor seviyeye ulaştığını belirterek bu durumun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğinin işareti olabileceğini söyledi.
9.05.2022 Ekonomi
Kripto para piyasası tepetaklak! Sıralamalar değişiyor, beklenmedik hamleler peş peşe geliyor, Bitcoin,  Ethereum ve alt coinler...
Kripto para piyasası tepetaklak! Sıralamalar değişiyor, beklenmedik hamleler peş peşe geliyor, Bitcoin, Ethereum ve alt coinler... Kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Piyasa hacminin büyümesi yatırımcıların ilgisini arttırdı. Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin 2021'de rekor üstüne rekor kırarak yatırımcısını sevindirdi. Ancak yılın sonlarına doğru düşüş eğilimi sergileyen para birimi bu seyirden kurtulamadı. Bitcoin eski günlerine dönecekmi? Kripto paraların tarihi rekorlara imza atan oyuncusu tahtını Ethereum'a mı bırakacak? Kripto para ile ilgili son dakika gelişmeleri özelikle yatırımlarını bu yönde yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Kripto varlıklar için şaşırtan veri açıklandı. Ethereum atağa geçti. Piyasa altüst olacak. Sıralamalar değişiyor. Beklenmeyen hamleler geliyor. Yatırımlara yön verecek kripto para tahminleri geldi. İşte kripto varlıklar için 2022 senaryoları...
17.01.2022 Ekonomi
Kripto parada büyük şok! Hepsi çakıldı! Bitcoin, Ethereum...
Kripto parada büyük şok! Hepsi çakıldı! Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması! Kripto para piyasaları hafta sonuna sert düşüşle girdi. Bitcoin fiyatı 42 bin seviyesini gördü.
4.12.2021 Ekonomi
Kripto parada yer yerinden oynadı! Yeni rekor geldi, Bitcoin, Ethereum...
Kripto parada yer yerinden oynadı! Yeni rekor geldi, Bitcoin, Ethereum... Kripto para piyasasındaki hareketlilik sürüyor. Rekor üstüne rekor kırıyor. Kripto paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Kripto para birimi Bitcoin 68 bin 530 dolar ile tarihi rekorunu yeniledi. Ethereum da Bitcoin'i takip etti ve 4824 dolar ile rekor kırdı.
9.11.2021 Ekonomi
Kripto paralarla ilgili son dakika açıklamaları art arda geldi! Yatıran pişman olmuyor, Bitcoin,  Ethereum, Ripple...
Kripto paralarla ilgili son dakika açıklamaları art arda geldi! Yatıran pişman olmuyor, Bitcoin, Ethereum, Ripple... Kripto parada esen yükseliş rüzgarı devam ediyor. Yatıran kazançlı çıkıyor. Kripto paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin rekora doğru koşuyor. Ethereum yeni rekor kırdı. Ripple ise küçük adımlarla yükseliş trendini sürdürüyor. Kripto para piyasası her geçen gün daha da hareketleniyor. Yatırımcı sayısı giderek artarken uzmanlardan kritik uyarılar da geliyor. Bitcoin'den para kazanmaya çalışan vatandaşlar arasında dolandırıcıların ağına düşenler giderek çoğalıyor. İşte Bitcoin yatırımı yaparken dikkat etmeniz gereken noktalar...
8.11.2021 Ekonomi
Kripto parada rüzgar tersine döndü! Yükselişi durdurulamıyor, yüzde 90 oldu, Bitcoin ve Ethereum ise...
Kripto parada rüzgar tersine döndü! Yükselişi durdurulamıyor, yüzde 90 oldu, Bitcoin ve Ethereum ise... Kripto parada taşlar yerinden oynuyor. Beklenmedik yükseliş devam ediyor. Yatırımcıların yüzünü güldürdü. Bitcoin ve Ethereum düşüyor. Kripto para piyasalarında nefesler tutuldu ve sadece Shiba Inu’nun akılalmaz yükselişi izleniyor. Gerilim filmi tadında yükseliş ve düşüşlere sahne olan Shiba Inu, kripto para piyasalarını domine etmeye başladı. Yatırımcıların ise paralarını korumaları için dikkatli olması da gerekiyor. Kripto para piyasalarında herhangi bir marj aralığı olmadığı için yatırılan para bir anda buharlaşabiliyor.
28.10.2021 Ekonomi
Kripto parada taşlar yerinden oynadı! Aniden yükselişe geçti, rekor üstüne rekor kırıyor... Bitcoin, Dogecoin, Shiba Inu...
Kripto parada taşlar yerinden oynadı! Aniden yükselişe geçti, rekor üstüne rekor kırıyor... Bitcoin, Dogecoin, Shiba Inu... Kripto para piyasasında rüzgar yön değiştirdi. Kimse bunu beklemiyordu. Rekor üstüne rekor kırıyor. Yatırımcına kazandırıyor. Kripto para birimi Shiba Inu, son günlerde büyük sıçrama yaşadı. Milyonlarca kişinin radarına giren ucuz fiyatıyla göz dolduran Shiba her geçen gün rekor kırmaya devam ediyor. İşte kripto para piyasasında son durum...
27.10.2021 Ekonomi
Kripto para devi Bitcoin kritik eşikte! Resmen o seviyeyi görecek
Kripto para devi Bitcoin kritik eşikte! Resmen o seviyeyi görecek Kripto para piyasalarının en büyük birimi Bitcoin bu yılın Nisan ayında gördüğü rekor düzeylere yakın seviyeleri zorluyor. Bitcoin adım adım zirveye koşuyor. 19 Ekim 2021 Salı günü, 1 Bitcoin kaç dolar oldu? Kripto paralarda son durum...
19.10.2021 Ekonomi
Kripto para devi Bitcoin resmen tarihi zirveye oynuyor! Son 3 gün...
Kripto para devi Bitcoin resmen tarihi zirveye oynuyor! Son 3 gün... Kripto parada hareketlilik sürüyor. Bitcoin resmen zirveye oynuyor. Kritik tarih 18 Ekim. Bitcoin fiyatları, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun, Bitcoin Borsa Yatırım Fonu başvurularını onaylayabileceği haberiyle tarihi zirveye adım adım yaklaşırken, 18 Ekim tarihinde ABD tarafından beklenen onayın gelmesiyle yeni rekorlar görülebilir. Bitcoin fiyatlarında yıl sonunda 80 bin dolar seviyelerinin görülebileceği öngörülüyor.
15.10.2021 Ekonomi
Kripto paralar ile ilgili flaş karar! Resmen harekete geçildi
Kripto paralar ile ilgili flaş karar! Resmen harekete geçildi Kripto paralar ile ilgili harekete geçildi. Sert tedbirler geliyor. İmza süreci başlayacak. Başta ABD ve Çin olmak üzere kripto paralara sert tedbirleri de içeren regülasyonlarla imza atmaya hazırlanan ülkeler, diğer taraftan da geleceğin para birimi olarak görülen bu para birimleriyle ilişkilerini koparmamak için mesai harcıyor.
10.10.2021 Ekonomi
Kripto para piyasasında ters köşe! Shiba Coin'de sert yükseliş
Kripto para piyasasında ters köşe! Shiba Coin'de sert yükseliş Kripto para piyasasında şaşırtan hareket! Aylalardır yatırımcısını zarara uğratıyordu. Yön değiştirdi. Shiba Coin hızla yükseliyor.
5.10.2021 Ekonomi
Kripto para piyasası sarsıldı! Bitcoin'e büyük darbe
Kripto para piyasası sarsıldı! Bitcoin'e büyük darbe Çin Başbakan Yardımcısı Liu He, Bitcoin madenciliği konusunda sıkı tedbirler alacaklarını açıklayınca, Bitcoin fiyatı 41 bin doların üzerinden 36 bin 675 dolara geriledi.
21.05.2021 Dünya
Ethereum rüzgarı dinmiyor! Yeni rekor kırdı...
Ethereum rüzgarı dinmiyor! Yeni rekor kırdı... Bu yıl Bitcoin'den daha iyi performans göstermesi ile ön plana çıkan Ethereum fiyatı bu sabah yeni rekor seviyeleri gördü.
12.05.2021 Ekonomi
Reef coin nedir? Reef coin ne zaman çıktı, Reef coin nasıl alınır, CEOS’su kim?
Reef coin nedir? Reef coin ne zaman çıktı, Reef coin nasıl alınır, CEOS’su kim? Reef coin nedir, nasıl alınır, ne zaman çıktı? Kripto para piyasasına ilgi sürüyor. Dijital paraların hayatımızdaki etkisi artıyor. Reef coin de bunlardan birisi oldu. Zincirler arası ticaret sunmayı amaçlayan Polkadot üzerine inşa edilmiş bir DeFi platform olan Reef coin hakkındaki araştırmalar arttı. REEF coin detayları…
11.05.2021 Gündem
Kripto paralarda, Cardano (ADA) Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı
Kripto paralarda, Cardano (ADA) Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı Kripto para piyasalarında işlem gören binlerce coin arasından sıyrılan ve hikayesi olan coinler ilgi görmeye devam ediyor. Bitcoin, Ethereum gibi kripto paraların atası sayılabilecekler yanında yeni çıkan coinler kısa sürede hızlı yükseldi. Dünya çapında kripto paralara ilişkin büyük ilgi devam ediyor. Bitcoin, Ethereum’la başlayan kripto para macerası bugün binlerce coinle devam ediyor. Yeni çıkan coinler büyük kripto para borsalarında işlem görmese de uyanık davrananlar servet ediniyor. Listenin en genç üyeleri Shiba Inu ve Pig Finance gözde coin olma yolunda ilerliyor. Cardano (ADA) tüm zamanların rekorunu kırdı...
11.05.2021 Ekonomi
Ethereum rekor kırdı! O sınırı aştı
Ethereum rekor kırdı! O sınırı aştı Avrupa Yatırım Bankası'nın, Ethereum blok zincirinde 2 yıllık tahvil çıkaracağının açıklanmasının ardından, ikinci sıradaki kripto para birimi, 2,700 doları aştı, piyasa hacmi 311 milyar doların üzerine yükseldi ve toplam hacimdeki payı ilk kez yüzde 15'i geçti.
29.04.2021 Ekonomi
Dünyanın ilk dijital evi 515 bin dolara satıldı
Dünyanın ilk dijital evi 515 bin dolara satıldı Son dönemlerde bir çok kişinin gitmek için hayal ettiği Kızıl Gezegen'de gibi hayal edilen ve şeffaf cam duvarlarla kaplı büyük bir alan olan sanal NFT evi ‘Mars House’ 500 bin doların üzerinde fiyatla alıcı buldu.
26.03.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ether ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ether haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.